AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 14 sep 2015, 09:35

Dobra utakmica sinoć, nazalost poraz koji nismo zaslužili. Bar raduje igra većine igrača, pa se lakše podnosi. Treba Miha probat Baccu i Balu, a iza njih Adriana stavit. Hondu prodati trebalo ovog ljeta, nema čovjek snage da se nosi sa utakmicama u Seriji A, pogotovo u vecim utakmicama. Da poželim dobrodošlicu novim rossonerima. :thumbup:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 sep 2015, 10:00

Kucka je veliko iznenadjenje, nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu. Montolivo, jednostavno dobar u odbrani, a zna i smiriti loptu kad treba, on treba igrati registu, a De Joga vidjeti moze li na stranu meazza all( jel se tako nesto ta pozicija zove).
Bonaventura odlican, jako mi se svidja njegova igra, momak je cini mi se jako inteligentan igrac.
Honda je mnogo trcao, vidio sam da se dosta put vracao u odbranu, i tu je veliki njegov doprinos, pitanje je hoce li Menez se htjeti vracati nazad kad se oporavi.
L.Adriano-Balotelli tu je Sinisa na slatkim mukama, Balotelli ima odlicnu tehniku, ali L.Adriano ima sjano kretanje u prostoru bez lopte, to smo sinoc vidjeli.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2015, 10:03

Nekad prije bi mi bilo krivo, al' evo sad kad je svanulo jutro mi je svejedno. :mrgreen: Mislim, bilo bi fino da se dobilo jer smo zasluzili, al' boze moj. Idemo dalje.

Daj boze da nastavimo u istom tonu i u narednim utakmicama jer je ono sinoc stvarno fino izgledalo, al' vidjet cete da se vec naredne utakmice vracamo na staro :zzz:
u svakom slucaju treba pocinjati utakmice u istom sastavu, znaci sredina montolivo-kucka-bertolaci (nema ko drugi nazalost)-jack, naprijed sad zasad adriano-bacca dok balo ne bude na 100% svojih mogucnosti.

balo izabran za MOTM... sta ja znam, mene vise iznenadise montolivo i kucka, valjda jer covjek nije nista ocekivao od njih. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 sep 2015, 10:05

Šteta za poraz sinoć ali sad kad su se malo dojmovi slegli može se dosta toga poučnog i pozitivnog izvući. Nisam prvih 15min gledao i propustio sam te zicere Adriana. Balo je klasa ako bude dobar u glavi u što se nadam može biti najbolji igrač u Italji tu se nema šta dodati ni uzeti, jasno ko dan. Lopez je golmančina hvala Realu. Kucka jako fin nastup on je iskusan nije fantastičan ali znaš šta od njega možeš očekivati a to je da će odraditi svoj zadatak.
Adriano meh, nekako prespor preopušten u nekoliko navrata mora to bolje. Bacca šta reći šejtan u ljudskom liku i malo me iznenadilo kad ga je Miha izveo ali realno što sam Siki kaže ne možeš sa 3 špica igrati ipak mora biti balansa u igri zato je i ostavio beskorisnog Hondu koj ne bi mogao dobiti duel protiv curice od 10god. Možda to zvuči kontradiktorno ali u Italiji balans u ekipi na sve 3 linije je važan i ko ga nema fasuje gol u 5min. Monto palac gore nadam se da se vraća onaj stari Monto. Bekovi su slabi, volim Abatea drag mi je tu je dugo ali nije to to. Valjda će dići formu bio je dugo van terena i povrijeđen. De Sciglio standardno mlak. Bonaventura ok mada sere sa onim dalekometnim šutevima. Odbrana ok je bila, Romagnoli je u par navrata pokazao da je klasa ono jedno hladnokrvno riješavanje i primanje lopte je bilo ala Nesta ali isto tako pokazuje da je još zelen. Zapata meni dobar bio on je dobar igrač mada zna biti kikser. Nadao sam se Mexesu da će ući i da postigne iz prekida taj gol ali jbg.
Da ne duljim ekipi nemam šta zamjeriti trudili su se trčali dobro igrali s obzirom na igrače koje imaju, Mihi ne bi puno prigovorio jer je ekipa imala muda pokušavala nije bilo ni te završnice niti malo sreće ali ako se nastavi ovakvom igrom možda i bude europa liga čitaj 5. mjesto. Samo kad vidiš ovakve utakmice lako je zaključiti kako fali taj veznjak desetka da poveže redove i ubrza igru i nahrani aždahe u napadu u vidu Bale, Bacce a i onog čupe Adriana.

BTW ko polomi Mela ove sezone ima od mene kilu pečenja kakav smrad od igrača...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 sep 2015, 11:32

Bas ce Miha bit na slatkim mukama kad se vrati Menez, odavno bolje napadače nismo imali. Izuzev Cercija koji realno moze igrati ali u manjem klubu, plus teško da ce dobit priliku da pokaze nesto sa ovakvom konkurencijom.

Cini mi se da imamo manje problema sa povredama, mislim da je to evidentno, sjetite se kako je to bilo dok nas je Max vodio, vazda je pola ekipe falilo. Eto sad Juve ima problema sa povredama, slučajnost ili ne?
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2015, 11:51

Sacekaj brate, tek su 3 kola prosla. :mrgreen: Vec su nam Antoneli i Bertolaci povrijedjeni, a njih jos par vuku neke povrede od prije.
Vidjet cemo hoce li ostaviti posljedice oni teski treninzi na pripremama, svaki put nam je na naplatu dosao pogresan rezim treniranja. I sa Pippom je sve idealno bilo do januara, a onda havarija nastade.

Jedino Poliju i Hondi nista ne mozes, k'o da su od celika jbt. :twisted:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 sep 2015, 12:03

Bertolaci :lol: zaboravio sam na njeg, kakav propust. Valjda sto je pokazao da je igracina, pa i ne kontam da je kod nas. Dobro, za sad nemamo vecih problema, nadam se da necemo ni imati. Antoneli je pokazao da zasluzuje mjesto ispred De Sciglia, znsci bekovi Antoneli i Abate. Dobro Zuti probija, ima brzinu jos samo centarsut da popravi i bice ok.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 14 sep 2015, 13:00

citam ovdje se vazda kritikuje de sciglio ali po meni je on sinoc bio dosta dobar prema naprijed, a ni nazad nije nikakva akcija slozena preko njega. Vas ocito jos uvijek drzi nostalgija ( caffu zambrota sergihno maldini i slicni). Niste vi dovoljno gledali interove bekove ( nagatomo, dambrosio, dodo, pereira, schelotto....). To je reci odron od beka. De sciglio je mila majka
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2015, 13:42

Ovo mu je poslije 2 godine prva partija vrijedna pomena, pa ti sad kontaj :mrgreen: jest on mozda bio neprelazan, al' prvi put u utakmici kad su ga presli bio je gol :mrgreen:

Nas generalno nervira sto je sakat u napadu, cim predje centar ne zna ni gdje ce ni kud ce, centarsuteve da ni ne pominjem. Za njega cak ne vazi ni ona i corava koka zrno ubode, njega ni to nece.
Jednostavno beskoristan igrac kao bek, ono jucer jest bila njegova bolja partija i to iskljucivo u defanzivnom aspektu, al' nemoj da nekoga nesto zavara, njega regularno zadnje dvije godine ko cunjeve prelaze. Ofanzivu mu cak ni necu uzeti za zlo ovaj put, znam da ne zna pa ni ne ocekujem mnogo.

evo, prema transfermarktu, u 118 odigranih utakmica (racuna se i primavera), tip ima citave 3 asistencije. :lol: a smijem se zakleti da su to bili neki pasovi na srecu... evo, ko mi nadje u kojim utakmicama je to bilo, ljubim ga i castim. :P

edit: evo tih asistencija, pretrgo se jadan :zzz:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

FORZA MILAN !

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 14 sep 2015, 16:41

De Sciglio igra još uvijek u Milanu samo zbog toga što je bio veliki talenat i dijete je kluba, da nije tako mislim da bi ga se davno kutarisali. Zadnje dvije-tri godine očekujem da proigra, a on 1/10 utakmica odigra nešto iznad prosjeka pa se čovjek ponada i tako u krug. Mislim da neće nikada postati neki iznadprosječan bek, jednostavno ne pokazuje nikakav napredak. Nadam se da makar može postati solidan prvotimac dobre ekipe, mada neće ni od toga biti ništa ako ove sezone konačno ne proigra.

Kao i svima ovdje, posebno mi je drago što je Monto odigrao solidnu utakmicu. Ovu polusezonu je bitno da se drži priključak za prvih 4-5 ekipa, a u tome će uveliko odlučivati forma kapitena. Nakon toga se nadam dolasku nekih novih igrača, najviše u veznom redu, i moglo bi se nadati nečemu.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 14 sep 2015, 22:29

soriano zabi eurogol a Vi slavili sto nije dosao :)
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 sep 2015, 22:29

Ehh da smo doveli Soriana :) evo frajer ubi u sampi :)

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 14 sep 2015, 22:45

Ubio je i Kucka sinoc, ali to ne znaci da je sad igracina. ;)
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 14 sep 2015, 23:52

suptilnirocker21 je napisao/la:soriano zabi eurogol a Vi slavili sto nije dosao :)
To je igrac od kojeg bi se ocekivalo previse, mozda i cak van njegovih mogucnosti...uivjek kazem mali klub manji pritisak, zato bolje igraju, onaj koji iz malog kluba nastavi igrati na istom nivou postaje wc igrac...

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 sep 2015, 00:03

Berlusconi: "The stadium? Milan intend to stay at San Siro. Mr Bee also thinks this is the best solution." :oops: :oops:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 sep 2015, 00:24

mamicu im yebem obojici, nema ni od ovog kosookog nista.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 sep 2015, 08:02

Ovaj Mr. Bee je izmišljen lik 1000%, isto kao i što su mnogi ovdje umislili da je Honda klasična 10-ka koja će povezati naše redove i biti organizator igre.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 sep 2015, 09:02

Kako lažu ni od stadiona nema ništa pa ovo nema ni u picki materinoj :D
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 sep 2015, 09:17

Cirkus se nastavlja
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 sep 2015, 09:40

Berlusconi: "I think that we will close the deal with Bee Taechaubol by the end of the month."
Berlusconi: "I spoke with Mihajlovic about the possibility of playing with three strikers. He will make the decision."
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.