FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vi kupite sudiju , vise igraca imate i opet neznate gola zabit !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
I opet smo aktuelni sampioni. Haj sad zdravo!CoDe je napisao/la:Vi kupite sudiju , vise igraca imate i opet neznate gola zabit !
Prosle godine smo izgubili derbi pa smo bili prvaci. Ima jos mnogo utakmica da se igra!
BICE ZELJO, OPET SAMPION!!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- cinclatorTM
- Kontakt:
A ti si glup ko konj kad si to zakljucio!!!CoDe je napisao/la:Vi kupite sudiju , vise igraca imate i opet neznate gola zabit !
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
-
- Kontakt:
Govoris nesto sebi ????CoDe je napisao/la:Vi kupite sudiju , vise igraca imate i opet neznate gola zabit !
Slabo, da slabije ne moze...
Da smo imali 3 igraca vise i da se igralo jos 90 minuta, ne bismo gola zabili...
Osim je sve rekao nakon utakmice...
Da smo imali 3 igraca vise i da se igralo jos 90 minuta, ne bismo gola zabili...
Osim je sve rekao nakon utakmice...
Ocekujem jaru @nikad izvini sa onim njegovim famoznim''zahvaljujuci sudijama Sarajevo je doslo do bod-ova''
Mora da pored Zelje navija za Real a trenutno na privremenom radu u Fin-skoj.Sta li ce iskarikati sada.
P.S Iskreno trebali su odmah podijeliti bodove bez igre a ne ovako ofirati.
Hem bi raji ostalo koja marka u dzepu,hem se nebi sekiralo i nerviralo

P.S Iskreno trebali su odmah podijeliti bodove bez igre a ne ovako ofirati.
Hem bi raji ostalo koja marka u dzepu,hem se nebi sekiralo i nerviralo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
cista 0 sto se svega tice.
Jednostavno suvisno je trositi rijeci na ovakvo izdanje..
Pitarima cestitam na zasluzenom bodu, a Zeljo slabo skroz, bez ideje, bez kreativnosti, bez iceg = 0...
Jednostavno suvisno je trositi rijeci na ovakvo izdanje..
Pitarima cestitam na zasluzenom bodu, a Zeljo slabo skroz, bez ideje, bez kreativnosti, bez iceg = 0...
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
-
- Kontakt:
Hvala na cestitkama mislim da ste zasluzili pobjedu citav susret ste bili bolji mi se sa loptom nismo sastavili kako treba ali sta je tu je
I da ne znam zasto ste nam ukrali dvije pjesme ?

utakmica je sramota za BiH nogomet , jedino pohvalno je borbenost igraca Sarajeva , sve ostalo 0 !
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Kao prvo iskreno govoreci vi niste ni mogli uraditi nesto vise, jer ste igrali sa 2 igraca manje. Sudija je trebao dati Lazaru i Guticu po zuti i samim tim bi mozda desavanja na terenu bila bolja. Zeljo jednostavno bez ideje i kreativnosti, imati loptu na 40 metara od gola Sarajeva skoro 50 minuta, i ne uspjeti stvoriti nista je stvarno zalosno, one 2 prilike sto smo imali su bile napamet i sreca nista vise.Samo F.K.S !! je napisao/la:Hvala na cestitkama mislim da ste zasluzili pobjedu citav susret ste bili bolji mi se sa loptom nismo sastavili kako treba ali sta je tu je
Derbi cista 0, sto prije zaboraviti i to je to.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
svjesni smo kakvi smo, samo što ne zelimo da priznamo. Al budimo iskreni ni pitari nisu ništa bolji. .... Jad i čemer!
Bolji bili, nismo znali zabit i to je to..
Imali koreografiju, bakljadu, navijanje tokom citave tekme, dva igraca vise (dva jer nisu bile HZ, da su bile bilo bi jedan, jer nam samo oni mogu parirati.. Al ekipi fks svaka cast na borbenosti, a sad ovima sto pricaju protiv Laze... Sad ste vidjeli koliko fali, kontate on neradi nista, al vjerujte radi vise od sviju,on na ledjima trojicu nosi...
Imali koreografiju, bakljadu, navijanje tokom citave tekme, dva igraca vise (dva jer nisu bile HZ, da su bile bilo bi jedan, jer nam samo oni mogu parirati.. Al ekipi fks svaka cast na borbenosti, a sad ovima sto pricaju protiv Laze... Sad ste vidjeli koliko fali, kontate on neradi nista, al vjerujte radi vise od sviju,on na ledjima trojicu nosi...
Zadnja izmjena: Amar_TM87, dana/u 24 okt 2010, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
MI BEZ LAZARA NE ZNAMO DATI GOL. TAČKA.
steta za crvene kartone lazi i ovom njihovom,ali nasa igra bez laze nema nikakvog smisla,i da kerla definitivno prejak igrac
bez lazara smo nula pozitivna.navijaci koreografija i bakljada ih vade, navijanje non-stop jedna te ista pjesma..

-
- Kontakt:
NA SVAKI OVAJ VAS KOMENTAR IMAM JEDNU RECENICU: DOK DRUGI TRAŽE MANE, I SERU SA DRUGE STRANE, S JUGA SE PJESMA ORI BORI SE ŽELJO BORI.
Vi mi nasli nekoga krivit i srat po igracima stid vas bilo sabani jedni, niste navijali ni 2% utakmice, pogotovo oni na sjeveru guzonje. a o Jugoistoku da nepricam, sjeli ljudi, PA NIJE TEATAR!
Cestitam na bodu pitari, iako me sudija iznervirao jer je upropastio utakmicu kartonima, i onaj pomocni, pa NIKAD ne pustaju ni jednu ni drugu stranu da se igra razvije. Puno valjanja po terenu i eto, nista.
Nema veze izvuc cemo mi vas u kupu aBd, pa da odigramo i na kosevu.
Vi mi nasli nekoga krivit i srat po igracima stid vas bilo sabani jedni, niste navijali ni 2% utakmice, pogotovo oni na sjeveru guzonje. a o Jugoistoku da nepricam, sjeli ljudi, PA NIJE TEATAR!
Cestitam na bodu pitari, iako me sudija iznervirao jer je upropastio utakmicu kartonima, i onaj pomocni, pa NIKAD ne pustaju ni jednu ni drugu stranu da se igra razvije. Puno valjanja po terenu i eto, nista.
Nema veze izvuc cemo mi vas u kupu aBd, pa da odigramo i na kosevu.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
ulaznica je napisao/la:

- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
Imali igrača više, falio nam napadač a Amar i dalje ubacuje vezne igrače i igra preko krila. Krila mogu proći ali ko će ga zabiti ako nemaš napadača da zabije ili da navuče na sebe 2 njihova kao što je Lazar radio. Po meni Amarova taktika je jedini krivac zašto danas nismo dobili. Igračima nemam šta zamjeriti, koliko su mogli odigrali su. Sudija....bolje da ne komentarišem da ne bi zaradio bezobrazan ban.