Lijep pozdrav, braćo Rossoneri!
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Shvatio sam, drug, al' eto, ako Vam nije mrsko, registrujte se, kad budete imali slobodnog vremena, napišite koju riječ.
#BILDNOTWELCOME
- LegendKiller
- Kontakt:
Mi ovdje više nemamo šta ni pisati, sve smo napisali šta smo imali. U zadnje 3 godine ništa se nije novo desilo, samo i dalje tonemo. Zadnjih 100 stranica sve gotovo isti postovi. Ja često uđem na formu da nešto napišem al jednostavno u većini slučajeva nemam snage da nešto napišem. Muka mi dođe kad skontam na šta je naš klub spao.
Al opet i pored svega pratim utakmice, navratim ovdje vidim ko šta piše. Ova ljubav prema Milanu je fakat iskrena i ogromna. I drago mi je da nisam jedini, ima nas barem 10-tak takvih.
Al opet i pored svega pratim utakmice, navratim ovdje vidim ko šta piše. Ova ljubav prema Milanu je fakat iskrena i ogromna. I drago mi je da nisam jedini, ima nas barem 10-tak takvih.
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo za predhodni post
Navodno se Berla sastao sa predsjednikom Fonda Fiera u vezi zakupa zemljista za izgradnju stadiona. Ovaj trazi da Milan placa godisnji zajam 4.5€ miliona. Nije nista dogovoreno, odgovor Berle se ocekuje 28. ovog mjeseca.
Navodno se Berla sastao sa predsjednikom Fonda Fiera u vezi zakupa zemljista za izgradnju stadiona. Ovaj trazi da Milan placa godisnji zajam 4.5€ miliona. Nije nista dogovoreno, odgovor Berle se ocekuje 28. ovog mjeseca.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I ne mogu da vjerujem da opet hoce Hondu u prvih 11 staviti. Pa cime ih taj lik vise kupuje.
Evo ni meni nije jasno, odakle njemu ovoliko kredita za lose igre? I cime je uopste zasluzio toliki kredit, pa nije Maldini vec prosjecan igrac iz ruske lige koji nije uradio apsolutno nista otkako je dosao u Milan (ako izuzmemo onaj jedan septembar).
Razumijem brate da ni nemamo bog zna kakvih alternativa, al' radije bih igrao sa igracem manje nego sa njim, pa mora se konacno podvuci crta i kazniti za lose igre.
Mada evo Sinisa se dvoumi oko njega i Susa, pa cemo vidjeti. Da makar ovaj drugi hoce konacno nesto pokazati.
Razumijem brate da ni nemamo bog zna kakvih alternativa, al' radije bih igrao sa igracem manje nego sa njim, pa mora se konacno podvuci crta i kazniti za lose igre.
Mada evo Sinisa se dvoumi oko njega i Susa, pa cemo vidjeti. Da makar ovaj drugi hoce konacno nesto pokazati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma i ovaj Suso je mrtav igrac kako stvari stoje,od velikog talenta do obicnog prosjeka.
Nista, valja nam cekati Meneza da se oporavi, pa gutnuti njeg iza Bacce i Adriana
Nista, valja nam cekati Meneza da se oporavi, pa gutnuti njeg iza Bacce i Adriana
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Treba gurnuti Susa, valjda nas posluša Miha 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma nek gura sta 'oce, samo da upisemo 3 bobe, moramo!
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma ako budu igrali kao protiv Intera, ne bi trebalo biti problema, al' haj garantuj da ce nastaviti sa dobrim igrama. Uvijek se tako ponadamo zadnje 3 godine i vec naredne utakmice se vrate na staro, nikakvog kontinuiteta nemamo.
Problem je sto se svi u derbijima napale pa odigraju daleko iznad ocekivanja, al' cim im dodje dosadni Palermo, oni odigraju preko qrca.
Volio bih i ja konacno Meneza vidjeti, al' ne mogu ja njega nikako zamisliti na ofanzivnom veznom, ima da svi popizdimo zbog njega.
Vise bih recimo volio da uzmemo propisnu desetku i da Menez igra naprijed u paru sa Baccom, to bi bas napad koji bi pravio glavobolje ostalima, al' morat ce ga Sinisa znati postrojiti i zaprijetiti da ne solira na terenu. A kako preobratiti igraca koji je citavu svoju karijeru takav i koji je upravo zbog toga grijao klupe, ne znam.
Problem je sto se svi u derbijima napale pa odigraju daleko iznad ocekivanja, al' cim im dodje dosadni Palermo, oni odigraju preko qrca.
Volio bih i ja konacno Meneza vidjeti, al' ne mogu ja njega nikako zamisliti na ofanzivnom veznom, ima da svi popizdimo zbog njega.
Vise bih recimo volio da uzmemo propisnu desetku i da Menez igra naprijed u paru sa Baccom, to bi bas napad koji bi pravio glavobolje ostalima, al' morat ce ga Sinisa znati postrojiti i zaprijetiti da ne solira na terenu. A kako preobratiti igraca koji je citavu svoju karijeru takav i koji je upravo zbog toga grijao klupe, ne znam.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja kad sam za Novu godinu isao u Milano, znam da mjesto gdje se nalazi Milana Casa i gdje bi trebao biti stadion nije uplanjeno, jednostavno na karti grada stoji prazno.....
Kad uhvatim sebe da pisem kako treba dovesi 10 u klub, presmijem se i obrisem, jer je napisano xy puta..
Kad uhvatim sebe da pisem kako treba dovesi 10 u klub, presmijem se i obrisem, jer je napisano xy puta..
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 19 sep 2015, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta ja znam,koliko sam mogao skontati ovog Adriana nece biti nesto. Sporo djeluje i previse opusteno na terenu.
Mozda nije u formi jos i mozda mi pljune u lice,al' daj Boze. Ja bih bio najsretniji.
Trenutno mislim da bi Balotelli trebao ciniti nas napad sa Baccom.
A ko ce iza njih igrati to vise ni sam ne znam. Nemamo tog igraca,i sumnjam da ce nam ga ikad kupiti
Mozda nije u formi jos i mozda mi pljune u lice,al' daj Boze. Ja bih bio najsretniji.
A ko ce iza njih igrati to vise ni sam ne znam. Nemamo tog igraca,i sumnjam da ce nam ga ikad kupiti
m.sportsport.ba/ino_fudbal/ako-stones-kosta-50-miliona-onda-znam-ko-vrijedi-70/171807
Il Club più titolato al mondo!
Upravu je covjek, englezi svoje igrace dizu u nebesa a realno ne vrijede ni trecinu izdvojenog novca, bezbroj je takvih primjera
Veceras tekma napokon, ocekujem pobjedu kakvu takvu, a derbi nam daje za pravo i da se nadamo dobroj igri. Neka ga Bacca zabije koji put. Mogao bi i balo dobiti koju minutu vise, zasluzio je.
Zna li se kad se Menez vraca na teren?
I ja vas uskoro napustam drugovi, valjda ce neki novi klinci nastaviti nasim stopama i pisati na ovom pdf-u kao sto smo do sad
Veceras tekma napokon, ocekujem pobjedu kakvu takvu, a derbi nam daje za pravo i da se nadamo dobroj igri. Neka ga Bacca zabije koji put. Mogao bi i balo dobiti koju minutu vise, zasluzio je.
I ja vas uskoro napustam drugovi, valjda ce neki novi klinci nastaviti nasim stopama i pisati na ovom pdf-u kao sto smo do sad
Ma adrianu treba jak vezni red, dobra krila da ga gadjaju loptama jer je on igrac sesnaesterca. Meni iskreno on i Bacca dobro izgledaju samo na papiru, previse su slicni igraci da bi igrali zajedno. Volio bi vidit napad Menez-Bacca/Adriano/Balo.UrbyEmanuelson je napisao/la:Sta ja znam,koliko sam mogao skontati ovog Adriana nece biti nesto. Sporo djeluje i previse opusteno na terenu.
Re: RE: Re: AC Milan
A što nas napuštaš ako smijem pitatmilanist je napisao/la:Upravu je covjek, englezi svoje igrace dizu u nebesa a realno ne vrijede ni trecinu izdvojenog novca, bezbroj je takvih primjera
Re: RE: Re: AC Milan
Duznost zove prika, valja ici za obavezamamuxa je napisao/la:A što nas napuštaš ako smijem pitatmilanist je napisao/la:Upravu je covjek, englezi svoje igrace dizu u nebesa a realno ne vrijede ni trecinu izdvojenog novca, bezbroj je takvih primjera
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Uleti ti kad mognes ko i mi svi. Nije jos vrijeme za rastanke 
Opet Honda starter. Divota.
Opet Honda starter. Divota.
Ma dobro svi mi imamo obaveze i to je normalno,nekad se piše više nekad manje. Al ja sam tebe shvatio da nas skroz napuštaš. Jedino ako su baš takve obaveze da nećeš imati nikako vremena ili mogućnosti da pišeš. Il si oženio kakvu oštrokonđu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.