Ma šta će napaćeniGusar1995 je napisao/la:jesi ti napacen , dragi Bozepetriot je napisao/la:Cleverley je napisao/la:u petak![]()
![]()
![]()
![]()
e bivsi sto ucini..u petak
![]()
![]()
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Thunderstruck
- Kontakt:
30.marta u 13:45 se igra utakmica protiv Sunderlanda (liga), a 1.aprila u 14:30 protiv Chelseaja (FA).
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ko je gledao veceras Bayern-Arsenal mogao je vidjeti start Martineza na Rosickog, gotovo isti kao Nani i Arbeloa, sudac mu pokaza zuti karton iako je djelovalo cak i ostrije od onoga za sta je Nani iskljucen.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Nisi trebao to napisati. Sad će doći RealMoudrid i reći će da je Kolina rekao da jeste crveni karton.Rooney88 je napisao/la:Ko je gledao veceras Bayern-Arsenal mogao je vidjeti start Martineza na Rosickog, gotovo isti kao Nani i Arbeloa, sudac mu pokaza zuti karton iako je djelovalo cak i ostrije od onoga za sta je Nani iskljucen.

Ali,bilo pa prošlo.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 13 mar 2013, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Da dodam, vezano za tvoj post, nema potrebe za nekom dubljom raspravom. Sve smo arhivirali, samo sam napisao pa da vidimo dali ce se ovaj sudac veceras kritikovati jer nije pokazao crveni Martinezu ili ce dobiti "prolaznu" ocjenu kao onaj ogavni Turcin. Sve cemo znati u narednim danima, ofsajd me ne zanima nego samo onaj start Martineza.Narin je napisao/la:Nisi trebao to napisati. Sad će doći RealMoudrid i reći će da je Kolina rekao da nije crveni karton.Rooney88 je napisao/la:Ko je gledao veceras Bayern-Arsenal mogao je vidjeti start Martineza na Rosickog, gotovo isti kao Nani i Arbeloa, sudac mu pokaza zuti karton iako je djelovalo cak i ostrije od onoga za sta je Nani iskljucen.
Ako ikad sretnem ovog Vugdalića negdje,šamar ću mu pući.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa da,gotovo je.Ali me samo nervira,ne samo ta situacija,nego opcenito suđenje je bilo tragikomično,griješio je i u korist Uniteda,a i u korist Reala i opet sudi neke od najvažnijih utakmica u fudbalu i dobija neke prolazne ocjene.
Nisam ja ljut na Real,nego samo na sudiju i njegovo izvlačenje poslije utakmice.Pa priznaj da si loš bio,kad je čitav svijet to vidio (opet govorim,gledajući čitavu utakmicu,ne samo situaciju oko Nania).
Nego,izgleda da smo u malom padu forme.Utakmica protiv Readinga bi mogla biti tekma koja će nas vratiti na pravi put.Utakmice kao što su ove se moraju uzeti.Protiv Chelsea,kao što sam rekao,najviše su me iznervirali Cleverley i Valencia.Cleverleyu opraštam,odigrao je dovoljno solidnih i dobrih utakmica ove sezone da jedna utakmice ne može toliko pokvariti utisak.Ali ovaj drugi,zaista ne mogu da vjerujem šta se dešava sa njim.Da mogu,odmah bih da dao i za Matta Jarvisa ako treba.Jednostavno je očajan.Protiv Readinga očekujem Giggsa i Younga,jer Nani će vjerovatno odmarati,kao i Kagawa,a Valencia (nadam se) neće igrati.Volio bih da se ponovi rezultat kao protiv Norwicha.
Nisam ja ljut na Real,nego samo na sudiju i njegovo izvlačenje poslije utakmice.Pa priznaj da si loš bio,kad je čitav svijet to vidio (opet govorim,gledajući čitavu utakmicu,ne samo situaciju oko Nania).
Nego,izgleda da smo u malom padu forme.Utakmica protiv Readinga bi mogla biti tekma koja će nas vratiti na pravi put.Utakmice kao što su ove se moraju uzeti.Protiv Chelsea,kao što sam rekao,najviše su me iznervirali Cleverley i Valencia.Cleverleyu opraštam,odigrao je dovoljno solidnih i dobrih utakmica ove sezone da jedna utakmice ne može toliko pokvariti utisak.Ali ovaj drugi,zaista ne mogu da vjerujem šta se dešava sa njim.Da mogu,odmah bih da dao i za Matta Jarvisa ako treba.Jednostavno je očajan.Protiv Readinga očekujem Giggsa i Younga,jer Nani će vjerovatno odmarati,kao i Kagawa,a Valencia (nadam se) neće igrati.Volio bih da se ponovi rezultat kao protiv Norwicha.
moze li neko psotaviti giff start nanija i start martineza. samo poredjenja radi.
TNX
TNX
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Kako je debilan momak, koji stoji iza patriot username-a.Totalno ne interesantan,nimalo simpatican niti smijesan ne znam koji mu je cilj u opste.
Da ti, ili neko drugi, napisete upravo ovakav post. Tj. da provocira u cemu je ocigledno i uspio. Al` hajde, valjda i moderacija reaguje na vrijeme.skolovaniprevarant je napisao/la:Kako je debilan momak, koji stoji iza patriot username-a.Totalno ne interesantan,nimalo simpatican niti smijesan ne znam koji mu je cilj u opste.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
**** mu bivsi ...i nek je uspio isprovocir'o me je
Ma UEFA ce Cakira gurat ovu sezonu, jer ne zele da preuzmu odgovornost vec sljedece sezone ce manje suditi eto zapamtite, ali nije on tema
Protiv Readinga ocekujem Andu ,da konacno zaigra,Carricka, Kagawu i Nanija, ostalo prepustam Fergiu
Ma UEFA ce Cakira gurat ovu sezonu, jer ne zele da preuzmu odgovornost vec sljedece sezone ce manje suditi eto zapamtite, ali nije on tema
Protiv Readinga ocekujem Andu ,da konacno zaigra,Carricka, Kagawu i Nanija, ostalo prepustam Fergiu

- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Ma samo lagano da se uzme Reading, da se ne uvuce bespotrebna panika i ne poljulja smopouzdanje,blizu smo tituli,sve je u nasim rukama.Jedva cekam mec na SB uzvratni,jer vecina misli da ce to Chelsea proc kao bio je bolji bla bla.Bar od ljudi u mom okruzenju.Jedva cekam da im zacepimo usta!
Ne bi me iznenadilo da dobijemo svaku utakmicu do kraja.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jest sudjenje lose nema sta ,veceras linijski sudija je pogrijesio kod 5 kornera min, i plus ofsajd,a to mu je sav posaoNarin je napisao/la:Pa da,gotovo je.Ali me samo nervira,ne samo ta situacija,nego opcenito suđenje je bilo tragikomično,griješio je i u korist Uniteda,a i u korist Reala i opet sudi neke od najvažnijih utakmica u fudbalu i dobija neke prolazne ocjene.

Rođen s tobom da budem

Sudac ce dobiti ocjenu 8.5

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Naravno, citirano prema: talijanskom orangutanu Collini.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
S obzirom da voliš to "bivši", odlučih ti izaći u susret i dodijeliti titulu bivšeg forumaša.petriot je napisao/la:Cleverley je napisao/la:u petak![]()
![]()
![]()
![]()
e bivsi sto ucini..u petak
![]()
![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Neminovno je da će onaj crveni Naniju sada na svakoj drugoj utakmici prouzrokovati ovakve komentare i očekivanja isključenja igrača, a po meni je prvi start Defoura gori od Nanijevog i od Martinezovog, pa je dobio samo žuti karton. Upratite tu situaciju i sve će vam jasno biti.
Pardon, ova je situacija bila, ni kartonMoR je napisao/la:Neminovno je da će onaj crveni Naniju sada na svakoj drugoj utakmici prouzrokovati ovakve komentare i očekivanja isključenja igrača, a po meni je prvi start Defoura gori od Nanijevog i od Martinezovog, pa je dobio samo žuti karton. Upratite tu situaciju i sve će vam jasno biti.

" onclick="window.open(this.href);return false;
- EmirSioux89
- Kontakt:
besmisleno je vise traziti dlaku u jajetu..jasno je da je crveni naniju bio zasluzeni, to su strucnjaci potvrdili (i ranije sam to u komentarima navodio, uz obrazlozenje)...tako da nemojte se izvlaciti na suca,,sami ste krivi, odnosno nani je kriv...zalosno je da bilo ko osporava u potpunosti regularan prolazak real madrida (nisam navijac reala, da ne misli neko...)..a to sto pisu pojedini mediji kako je bilo prestrogo, ta oni znaju o fudbalu i f.pravilima nista vise od citalaca i gledatelja istog...to je isto kao da si ti urednik na nekom portalu i izneses svoje vidjenje - subjektivno - objektivno - zavisi od osobe do osobe...MoR je napisao/la:Pardon, ova je situacija bila, ni kartonMoR je napisao/la:Neminovno je da će onaj crveni Naniju sada na svakoj drugoj utakmici prouzrokovati ovakve komentare i očekivanja isključenja igrača, a po meni je prvi start Defoura gori od Nanijevog i od Martinezovog, pa je dobio samo žuti karton. Upratite tu situaciju i sve će vam jasno biti.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
a razlika izmedju ta dva spomenuta starta i nanijevog je u tome sto su ova dvojica povukli nogu sebi, a nani je svoju dodatno i to namjerno ispruzio i odgurnuo (udario) arbelou...
bez ljutnje, mislim da je besmisleno vise spominjati taj crveni karton, a sinosnja greska kod drugog gola messija, i veceras kad je sviran offside za walcota za 2:0 ( a to su situacije koje su bitno uticale na tok utakmice) gotovo da niko i ne spominje, niti spekulise o tome...a velike su greske, a nevjerovatno je koliko se dana spekulisalo o ispravnoj odluci cakira kada je dao crveni naniju...APSURD...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.