FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 20 jun 2012, 11:34

Niko ne napada Torlaka,samo smo iznijeli misljenje da nije u formi,a to je fakat.Momak je sto se tice borbe i odanosti klubu vrh,al u zadnje vrijeme je u losoj formi,pa pogledaj samo one krampe Vasilica iz Zelje,Torlak je za njega Ferdinand,al opet Vasilic igra odlicno,odn puno bolje od Torlaka u zadnje vrijeme.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2012, 11:36

High je napisao/la:A nisi mislio tako kad je dao gol u Tuzli ? Ni kad je vukao kontru protiv Orebra, asistirao Haskiću ? Ma dobro, ti gledaš to na terenu, a mi ćemo i to na terenu, a i ono što sam napisao. To je taj mentalitet sa istočne tribine, kad pljuješ po igraču zbog jednog lošeg perioda. A ti sa maloprije spomenutim mentalitetom dođu kad je EL i LP na Koševu. Ko **** Kozaru, Olimpik, Trebinje i Gradačac.
dobro i ti si se sada malo vise uzbudio...
i ja sam za Torlaka u prvom timu jer trenutno nemamo boljeg..to sramotni Dupovac sigurno nije..
Sedin i Ivan..dobitna kombinacija..Zrnanovic 3 stoper i Dupovac tek kad vise nemamo koga...auto-gol frajer..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

High

Post Postao/la High » 20 jun 2012, 11:36

Ne, već je glupo da zaboravljamo ono što je Torlak uradio za klub, a s druge strane priželjkujemo povratak Alena Škore. Dvije slične, ali i različite priče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 jun 2012, 11:45

kupus army je napisao/la:Niko ne napada Torlaka,samo smo iznijeli misljenje da nije u formi,a to je fakat.Momak je sto se tice borbe i odanosti klubu vrh,al u zadnje vrijeme je u losoj formi,pa pogledaj samo one krampe Vasilica iz Zelje,Torlak je za njega Ferdinand,al opet Vasilic igra odlicno,odn puno bolje od Torlaka u zadnje vrijeme.
Normalno da igra bolje kad ima i bolje igrace u ekipi, a upitno je koliko je on losiji od Torlaka.. Torlak je bas seljacic koji zna eto lopte, a Vasilic je pametan momak, i vidi se da nije sivonja, vec igra pamecu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

High

Post Postao/la High » 20 jun 2012, 11:47

Da, i šta ćemo sad s tim ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2012, 11:48

Doci ce to sve na svoje pa tako i stoperski par. Krenuli su na vrijeme sa pripremama, dosla na vrijeme po prvi put kakva takva pojacanja, imaju dovoljno vremena da napucaju forumu,snagu, uigraju se i skinu pojedini guzove.....na kraju se samo moze reci nema izgovora...TITULAAAAAAAAAAAAAA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jun 2012, 11:51

Sta ste se obrusili na Torlaka,jedino djete sarajeva koje vam igra,ima los period i odma ga otjerati,e zbog takvih postupaka nemate nafake,nek vam je dobar ljakse koji je dosao da nabije kondiciju i skine kile i sad fol fin,hoce da odradi ugovor do kraja,ma ja i da ni marke ne uzmete na njemu

btw.pogledah sad onaj video,od 6 golova po meni su min 4 golmanova. i zeljo je zimus na pripremama lose igrao,pa naredasmo sve zivo u proljece,ne mora to nista da znaci.
al da je ovo bilo prelose izdanje,bilo je...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jun 2012, 12:00

Kad pocnete spominjati Zelju na vasoj temi, pa Kerla i Bogicevic su izmislili fudbal za torlaka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2012, 12:02

SarajlijaTM je napisao/la:Sta ste se obrusili na Torlaka,jedino djete sarajeva koje vam igra,ima los period i odma ga otjerati,e zbog takvih postupaka nemate nafake,nek vam je dobar ljakse koji je dosao da nabije kondiciju i skine kile i sad fol fin,hoce da odradi ugovor do kraja,ma ja i da ni marke ne uzmete na njemu

btw.pogledah sad onaj video,od 6 golova po meni su min 4 golmanova. i zeljo je zimus na pripremama lose igrao,pa naredasmo sve zivo u proljece,ne mora to nista da znaci.
al da je ovo bilo prelose izdanje,bilo je...
upravo to htjedoh da napisem...i ja sam evo tek sada pregledao golove...
i mogu reci da nijedan ne ide na dushu Torlaka i Zrnanovica..mali Plakako je kriv za 3 prva gola..
kasnije 4 i 5 gol(kol da o rukometu govorim,sramota)..kriv je Dupovac..bitno je daje njemu babo nabavio zute(zelene :mrgreen: )kopacke..a to sto g aje onaj Beric oba puta nadskocio to nista..jos se on fol nesta ljuti..cccc
a zadnji gol je Abdilhodzhicev 100 posto..nezz onda otkud toliko price na Torlaka i Zrnanovica.. :roll: :roll:
sta ste vi gledali...
@pile,priznaj da bi ti godila 24 banovicka sata...previse si veseo.. ;)
jesu Bogicevic je bolji..pgt kad naleti na debelog Saida... :lol: :lol:
a sad ozb jeste Bogicevic je bolji ,stoga ga niko i nije spominjao ,a Kerla se tek treba iznova dokazati,a da je bio dobar ..bio je.. :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 jun 2012, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2012, 12:02

pile87 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Ako se ne banuje ovaj duhoviti gospodin onda neznam sta je sve dozvoljeno ovdje da se pise, postavlja :shock:
Molim Admina za ban!!!
Hahah imas li jos kakvih zelja je bih bolan tebe banovo sta pises od sjaja do ocaja.Sviju mi kad navijaci sarajeva najave titulu ja se ne sekiram.
Nebitan si !!! ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jun 2012, 12:04

Nema se sta Kerla dokazivati taj lik jede igrace protivnickog tima bukvalno... evo ja garantujem da bi se said odbio od Kerlu momentalno

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2012, 12:05

nime_tm87 je napisao/la:Nema se sta Kerla dokazivati taj lik jede igrace protivnickog tima bukvalno... evo ja garantujem[/b] da bi se said odbio od Kerlu momentalno

eh kad ti garantujes onda.. :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 jun 2012, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2012, 12:06

Opet si nebitan, ne pjenim ja nego ti, smeta ti svako slovo imena Sarajevo pa moras da nesto napises, bas si neki Sidran, opusti se ti malo, pisi na svojoj temi ako nemas sta pametno ovdje reci ili nesto postaviti a ne ove gluposti. Pravi si djecacic ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jun 2012, 12:12

ado-hz je napisao/la:Opet si nebitan, ne pjenim ja nego ti, smeta ti svako slovo imena Sarajevo pa moras da nesto napises, bas si neki Sidran, opusti se ti malo, pisi na svojoj temi ako nemas sta pametno ovdje reci ili nesto postaviti a ne ove gluposti. Pravi si djecacic ;)
Pa ja pisem tebi jer nakon primljenih 6 komada ti najvljujes titulu, eto ti si meni jako bitan i ti napisao pametnu stvar, malo je doduse kontradiktorna ali ko ne najvljuje poslije 6 komda titulu samo smo mi Bosna pa to neznamo a vi ste korak ispred pa znate kako to ide u svijetu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2012, 12:16

Pa naravno da znamo jer smo uvijek korak ispred vas, pa da te obavijestim da si zaradio ban jer ti to neznas ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2012, 12:17

pile87 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Opet si nebitan, ne pjenim ja nego ti, smeta ti svako slovo imena Sarajevo pa moras da nesto napises, bas si neki Sidran, opusti se ti malo, pisi na svojoj temi ako nemas sta pametno ovdje reci ili nesto postaviti a ne ove gluposti. Pravi si djecacic ;)
Pa ja pisem tebi jer nakon primljenih 6 komada ti najvljujes titulu, eto ti si meni jako bitan i ti napisao pametnu stvar, malo je doduse kontradiktorna ali ko ne najvljuje poslije 6 komda titulu samo smo mi Bosna pa to neznamo a vi ste korak ispred pa znate kako to ide u svijetu.[/quote]
WTF..TRANSLATE PLIZ :mrgreen: :?
FK SARAJEVO.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2012, 12:20

mma_hz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pa ja pisem tebi jer nakon primljenih 6 komada ti najvljujes titulu, eto ti si meni jako bitan i ti napisao pametnu stvar, malo je doduse kontradiktorna ali ko ne najvljuje poslije 6 komda titulu samo smo mi Bosna pa to neznamo a vi ste korak ispred pa znate kako to ide u svijetu.[/quote]
WTF..TRANSLATE PLIZ :mrgreen: :?
Igra se djevojcica sa padezima, pise mi u zenskom rodu, jos ona treba da uci slova, ima jos dosta dok ne pocne pisati i sklapati neke jednostavne recenice, a o slozenim necu ni da govorim :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jun 2012, 12:23

ado-hz je napisao/la:Pa naravno da znamo jer smo uvijek korak ispred vas, pa da te obavijestim da si zaradio ban jer ti to neznas ;)
Svake godine isto pa kako vam bar ne dojadi i ne sutite ko svi normalni ljudi.Titula ovo ono, samo da mi je znati na osnovu cega najaviti titulu klub koji je zaboravio zadnju titulu koji dovodi igrace iz druge lige srbije, klub koji reze budzet jer nemoze isplatiti igrace najavljuje titulu da je to rekao neko iz sirokog pa hajd imalo bi smisla ali ovako...Estakvirlah
Pa i ban je za ljude, ali ne mogu da se ne iznerviram kad neko napise na vasoj temi titula na osnovu cega eto hajd reci.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2012, 12:25

pile87 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Pa naravno da znamo jer smo uvijek korak ispred vas, pa da te obavijestim da si zaradio ban jer ti to neznas ;)
Svake godine isto pa kako vam bar ne dojadi i ne sutite ko svi normalni ljudi.Titula ovo ono, samo da mi je znati na osnovu cega najaviti titulu klub koji je zaboravio zadnju titulu koji dovodi igrace iz druge lige srbije, klub koji reze budzet jer nemoze isplatiti igrace najavljuje titulu da je to rekao neko iz sirokog pa hajd imalo bi smisla ali ovako...Estakvirlah
Pa i ban je za ljude, ali ne mogu da se ne iznerviram kad neko napise na vasoj temi titula na osnovu cega eto hajd reci.
Ma kakva crna titula..s kojim igracima..jos mi veze nemamo ko su i kakva su nam pojacanja ovo.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jun 2012, 12:27

mma_hz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ma kakva crna titula..s kojim igracima..jos mi veze nemamo ko su i kakva su nam pojacanja ovo.. :roll: :roll:
ado-hz je napisao/la:Doci ce to sve na svoje pa tako i stoperski par. Krenuli su na vrijeme sa pripremama, dosla na vrijeme po prvi put kakva takva pojacanja, imaju dovoljno vremena da napucaju forumu,snagu, uigraju se i skinu pojedini guzove.....na kraju se samo moze reci nema izgovora...TITULAAAAAAAAAAAAAA
Oko ovoga smo polemisali u nedostatku argumenta krenulo je krivim smjerom :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []