Rece navijac Zgrinjskoghskzmostar je napisao/la:Koliko izljeva primitivizma na Kosevu i gadjanje trenera kisobranom,dno dna!

Rece navijac Zgrinjskoghskzmostar je napisao/la:Koliko izljeva primitivizma na Kosevu i gadjanje trenera kisobranom,dno dna!
TzXHc je napisao/la:Ko kaže da Slobodinaa djeca ne vrijede, evo uništiše Sarajevo... Bravo Saide, bravo Bekići, bravo Ahmete i ostali vi ste naš ponos. Trebali bi se ovi s naše teme izvinuti joksimovicu zbog omalovažavanja naših pulena
TzXHc je napisao/la:Ko kaže da Slobodinaa djeca ne vrijede, evo uništiše Sarajevo... Bravo Saide, bravo Bekići, bravo Ahmete i ostali vi ste naš ponos. Trebali bi se ovi s naše teme izvinuti joksimovicu zbog omalovažavanja naših pulena
Jos samo jedan igrac u nizu koji je dosao kod nas kao jedan od najboljih u PL, ali se nije koristio na svojoj pravoj poziciji. Kao sto sam vec pisao momak je sigurno vec izgubio svoju formu, jer je vecinoma ulazio sa klupe, nije koristen na svojoj poziciji, sad da ga novi trener i bude koristio na njegovoj prirodnoj poziciji nece pokazivati ono sto je u Radniku i tako nam ode jos jedan igrac na crnu listutuzlak1987 je napisao/la:Ovaj Dusan Hodzic kod Cele me ocaravao i kontao sam posvecen momak. A nakon ovih 6 kola mi se gadi, bjezat od njega ko od Travancica ..
Osa osa osa tiki tiki tamba. Aleo aleo mama zel.wobly92 je napisao/la:Jučer na temi FK Slobodajevo:jurisicduska je napisao/la:Ako li se sutra ne daj Bože otpjeva riki tiki tamba na Koševu ja ću se zapaliti ispred vječne vatre.![]()
Ne daji obećanja koja nećeš ispunit.
Pogledaj prvo na sta ti grad lici i na sta ste vi ponosni, ako je ovo primitivizam sta su onda vasi?hskzmostar je napisao/la:Koliko izljeva primitivizma na Kosevu i gadjanje trenera kisobranom,dno dna!
Nisam znao da vas u Maleziji tako uce..ja necu tvoju vrijedjat,dovoljan si joj tiMortemHz je napisao/la:Stara ti je kurava jade odvratniharry_90 je napisao/la:Ovo Jajce gubilo od koga je stiglo,dodju na Kosevu i ubiju malezijsku kuravu.. sto ti je zivot
I tebi sam htio nesto napisati ali si mi pravo drag pa necu.wobly92 je napisao/la:Morteme, treba prespavati, vruća je glava.
Moj grad sve ljepsi,gradi se ,ulazu se pare,ide se naprijed lagano,ima svugdje budala ali ono je Hurtica gadjala obicna raja zato sam i rekao primitivizam,navijaci su svaciji idioti i od njih se ocekuje idiotizam ali ne sa tribine koja je npr. dedara !MortemHz je napisao/la:Pogledaj prvo na sta ti grad lici i na sta ste vi ponosni, ako je ovo primitivizam sta su onda vasi?hskzmostar je napisao/la:Koliko izljeva primitivizma na Kosevu i gadjanje trenera kisobranom,dno dna!
Daj nam posjete za ovo kolo MortemeMortemHz je napisao/la:Pogledaj prvo na sta ti grad lici i na sta ste vi ponosni, ako je ovo primitivizam sta su onda vasi?hskzmostar je napisao/la:Koliko izljeva primitivizma na Kosevu i gadjanje trenera kisobranom,dno dna!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.