Onaj zmbt iz srebrenice.BaDa12 je napisao/la:Ko je radio taj intervju na Hayatu? Neka ZMBT zvijezda ili?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Ti zato što si ludo zaljubljen u Sušića,ili zato što jednostavno ne možeš rezonovati,ne shvataš o kakvoj se gluperdi u Sušićevom slučaju radi.Elegant je napisao/la:Meni ga unaprijed zao ako ikada postane jer nije svijestan sta ga ceka.Virtu4l je napisao/la:Očekivano je da će pola intervjua pričati o Barbarezu, njegova životna želja je bila da mu Sergej bude selektror.
Čovjek nije trener,selektor,on nije ništa,on o fudbalu,dok je bio na terenu je znao SVE,kako će se ko kretati,gdje driblati,kako,kad',gdje je koji igrač,ali on to samo ZNA praktično,on to NE ZNA objasniti,NE MOŽE prenijeti na igrače,NE RAZUMIJE moderni fudbal ni išta o njemu,on je doktor mašinstva podsvjesno,ali je tele u normalnim okolnostima,on bi da može fizički pratiti sve one poteze što ih je radio,uradio ponovo,ali nesvjesno,odnosno podsvjesno.
Eh sada zamisli da takav fudbalski genijalac ne može prenijeti ništa od svog znanja ni sebi kao stručnjaku,ni reprezentativcima igračima koje on ''trenira''.
Zamisli koliko je on glupa osoba.
Barbareza niko nikada ne bi ovako mrzio,i molim te ne poredi njih dvojicu,Barbarez je i van terena dobar,pošten i pametan,Sušić nije ni prvo,ni drugo,a pogotovo nije treće.
Zato molim te,mani se tih šuplji koje prosipate poslije svakog prijedloga koji će zamjeniti vašeg idola.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Hvala.Rusilac je napisao/la:Onaj zmbt iz srebrenice.BaDa12 je napisao/la:Ko je radio taj intervju na Hayatu? Neka ZMBT zvijezda ili?
Aaa, to on onda na road tripu po Njemačkoj. Neki dan je pričao sa Sturmom. Ajde, valjda će znati postaviti koje sportsko pitanje. Ne volim kad se cijeli intervju vrti oko žutila, što srećemo često...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Da,i ja mislim da je to neki opusteni,magazinski razgovor.BaDa12 je napisao/la:Hvala.Rusilac je napisao/la:Onaj zmbt iz srebrenice.BaDa12 je napisao/la:Ko je radio taj intervju na Hayatu? Neka ZMBT zvijezda ili?
Aaa, to on onda na road tripu po Njemačkoj. Neki dan je pričao sa Sturmom. Ajde, valjda će znati postaviti koje sportsko pitanje. Ne volim kad se cijeli intervju vrti oko žutila, što srećemo često...
Vidio sam da Spaha sjedi na stadionu i prica.
Intervju će biti kao i svaki do sad, sa unaprijed pripremljenim pitanjima i odobrenim od strane Emira Spahića. Pričaće kako mu je reprezentacije uvijek bila na prvom mjestu, kako bi legende bh fudbala trebale imati mjesto oko reprezentacije (priprema teren naravno), malo o privatnom životu (Hayat je to), možda će malo pecnuti Sušića kao onda na FACE TV, ali sumnjam da će Nigeriju spominjati, tako da je to škakljivo, i eto... deja vu...BaDa12 je napisao/la:Hvala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono kao sto je i Susic isao. A ne imao je on veliku trenersku karijeru prije nego sto je dosao u nas. Taman je doVirtu4l je napisao/la:Neka postane, zaslužio je, ali neka prvo malo ode do mlađih selekcija.
56 godine skupio 3 godine po Turskim i Arapskim nogometnim gigantima. Nema Barbarez iskustva ali je pametniji covjek od tupka makar 3 puta. Mlade repke su nedodirljive bivsim nogometnim reprezentativcima jer se tu mlati lova uz blagoslov Begica i kompanije. Tu rade samo odabrani i ti to dobro znas.
Vec unaprijed pokazujes nervozu.Virtu4l je napisao/la:Intervju će biti kao i svaki do sad, sa unaprijed pripremljenim pitanjima i odobrenim od strane Emira Spahića. Pričaće kako mu je reprezentacije uvijek bila na prvom mjestu, kako bi legende bh fudbala trebale imati mjesto oko reprezentacije (priprema teren naravno), malo o privatnom životu (Hayat je to), možda će malo pecnuti Sušića kao onda na FACE TV, ali sumnjam da će Nigeriju spominjati, tako da je to škakljivo, i eto... deja vu...BaDa12 je napisao/la:Hvala.
Emir je jedan veliki gospodin, elokventan, pametan i jasan kad prica. Sjetimo se kako je odlicno govorio na Faceu nakon sto ga je kreten iz Zavidovica javno pljuvao. Pa Safet ne zna normalnu recenicu sastavit. Emir ce ga unistit ako zeli.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
MetanorisBack
- Kontakt:
A po tebi bi samo trebao ponavljati: ''Izvinjavam se Virtualu i ostalim teletovim forumašima na greškama protiv Nigerije,i da tačna je svaka njihova teorija zavjere,također je tačno da sam sve greške pravio namjerno,kako u reprezentaciji,tako i u klubovima.Virtu4l je napisao/la:Intervju će biti kao i svaki do sad, sa unaprijed pripremljenim pitanjima i odobrenim od strane Emira Spahića. Pričaće kako mu je reprezentacije uvijek bila na prvom mjestu, kako bi legende bh fudbala trebale imati mjesto oko reprezentacije (priprema teren naravno), malo o privatnom životu (Hayat je to), možda će malo pecnuti Sušića kao onda na FACE TV, ali sumnjam da će Nigeriju spominjati, tako da je to škakljivo, i eto... deja vu...BaDa12 je napisao/la:Hvala.
P.S. Tačno je i ono što ste po **** portalu pročitali,najdraži Papetoljupci.''
Kad je kabadahija u pitanju, nema nervoze, taj ima dovoljno oraha u džepovima da nema šanse da 'progovori'. Jednom davno je njegov idol na sva zvona najavljivao da će 'progovoriti'... i opet je vuk pojeo magarca... drummer bi trebao znati o čemu pričam 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I jos tada je rekao"bojim se da je selektor pogubio konce,spreman sam mu pomoci".A sad mu vise ni dragi Bog ne moze pomoci.Cartman je napisao/la:Emir je jedan veliki gospodin, elokventan, pametan i jasan kad prica. Sjetimo se kako je odlicno govorio na Faceu nakon sto ga je kreten iz Zavidovica javno pljuvao. Pa Safet ne zna normalnu recenicu sastavit. Emir ce ga unistit ako zeli.
Nas gazija,veliki Emir Spahic
Puno cestitih i postenih ljudi je proslo kroz reprezentaciju i bilo oko reprezentacije,niko od njih nikad nije progovorio.Virtu4l je napisao/la:Kad je kabadahija u pitanju, nema nervoze, taj ima dovoljno oraha u džepovima da nema šanse da 'progovori'. Jednom davno je njegov idol na sva zvona najavljivao da će 'progovoriti'... i opet je vuk pojeo magarca... drummer bi trebao znati o čemu pričam
To samo govori o kako organizovanoj mafiji se radi i gdje sve ima pipke.
Sto se tice oraha,Spahic ih sigurno nema,to sto ti mislis je nebitno.
Jedno je sigurno,mogao bih sa dvije recenice maknuti kriminalca sa selektorske pozicije,to sto suti samo govori kolika je velicina.
-
bordobijeli
- Kontakt:
moze li neko naci i postaviti kad je ivica osim na presu rekao novinarima da se mane ćorava posla kad je u pitanju njegov odnos s safetom
Bilo je i onih koji su progovorili, čudi me da se toga ne sjećaš, ali eto, baš taj mi je zanimljiv koji je najavljivao da će progovoriti pa nas izradi... a ti spinuješ, vrdaš, bez konkretnog odgovora moj bubnjaš...
Spahića će njegovi orasi kad tad stići, sad mu opasnost vreba sa svih strana, prvi put kad se počne kurchiti, vratiće mu se kao bumerang.
Spahića će njegovi orasi kad tad stići, sad mu opasnost vreba sa svih strana, prvi put kad se počne kurchiti, vratiće mu se kao bumerang.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Orasi su ?Virtu4l je napisao/la:Bilo je i onih koji su progovorili, čudi me da se toga ne sjećaš, ali eto, baš taj mi je zanimljiv koji je najavljivao da će progovoriti pa nas izradi... a ti spinuješ, vrdaš, bez konkretnog odgovora moj bubnjaš...
Molim te,ako znaš da postoje napiši nam koji su,ako ne znaš koji su,napiši nam kako znaš da postoje.
Napisao ja i još mnogo forumaša na temi Emir Spahić 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nikad ni jedan selektor ili igrac nije rekao ruznu rijec o Emiru, cak ni Safet. Naprotiv, svi ga dizu do neba, ukljujuci i Barbarez, Dzeko i Begovic. Jedini koji pljuju su novinarcici kojima je krivo sto im Emir nije dao blizu repke i sto nije tolerisao njihov neprofesionalizam. I napaceni forumasi naravno.
Dovoljno je rec da BHT nije imao obraza da se izvine nakon one sramote Velida Spahe. Pa onda onaj kreten Mirza Dautbegovic koji na najvecem sportskom portalu drzave govori "Yebo te konj" i "mali se usro", a onda ima obraz nesto govorit o kapitenu Bosne i Hercegovine. Da ne govorim o moronima iz FTV-a i Avaza koji prave "vijesti" bez ikakvih izvora i nemaju muda stavit ni puno ime pored toga. Bagra.
Dovoljno je rec da BHT nije imao obraza da se izvine nakon one sramote Velida Spahe. Pa onda onaj kreten Mirza Dautbegovic koji na najvecem sportskom portalu drzave govori "Yebo te konj" i "mali se usro", a onda ima obraz nesto govorit o kapitenu Bosne i Hercegovine. Da ne govorim o moronima iz FTV-a i Avaza koji prave "vijesti" bez ikakvih izvora i nemaju muda stavit ni puno ime pored toga. Bagra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Spahic ce ti za par godina bit predsjednik saveza a Barbarez selektor.Virtu4l je napisao/la:Bilo je i onih koji su progovorili, čudi me da se toga ne sjećaš, ali eto, baš taj mi je zanimljiv koji je najavljivao da će progovoriti pa nas izradi... a ti spinuješ, vrdaš, bez konkretnog odgovora moj bubnjaš...
Spahića će njegovi orasi kad tad stići, sad mu opasnost vreba sa svih strana, prvi put kad se počne ****, vratiće mu se kao bumerang.
Sto se spina tice,zna se ko su spin majstori,placenici familije.
Gledaj sto je sudbina,Spahicu pripremali ponizenje i izgon a ponizen i izgnan ce biti Sušić i njegovi placeni spineri.
A Spaha je vec usao u legendu,vole ga ljudi i vec masovno zale za njim i sto vrijeme bude vise prolazilo vise ce zaliti.
A Safet ce biti potjeran.Sve se vraca sve se placa.
- hogarstrasni
Da , onaj krmak sa FTV je pravio priloge od 15 minuta protiv Spahica !Cartman je napisao/la:Nikad ni jedan selektor ili igrac nije rekao ruznu rijec o Emiru, cak ni Safet. Naprotiv, svi ga dizu do neba, ukljujuci i Barbarez, Dzeko i Begovic. Jedini koji pljuju su novinarcici kojima je krivo sto im Emir nije dao blizu repke i sto nije tolerisao njihov neprofesionalizam. I napaceni forumasi naravno.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.