PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Boli Hurtića qraac, eno ga na čaršiji prodaje kišobrane
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Obavještavaju se građani Sarajeva da su Apoteke Sarajevo uvele dežuru u svakoj prodajnoj jedinici a sve zbog najnovijih događaja u 3 sarajevska premijerligaša.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napisao vec sve brate, imas na mojoj temi uvijek poslije odigranih utakmica, eventualno sutra ako nisam kuci.brile je napisao/la:Daj nam posjete za ovo kolo MortemeMortemHz je napisao/la:Pogledaj prvo na sta ti grad lici i na sta ste vi ponosni, ako je ovo primitivizam sta su onda vasi?hskzmostar je napisao/la:Koliko izljeva primitivizma na Kosevu i gadjanje trenera kisobranom,dno dna!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za Mancinijevu bolest lijeka nema, ono je neko bjesnilonarodniheroj je napisao/la:Obavještavaju se građani Sarajeva da su Apoteke Sarajevo uvele dežuru u svakoj prodajnoj jedinici a sve zbog najnovijih događaja u 3 sarajevska premijerligaša.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja sam ubjedzen da bi Vlado Jagodic izvukao Saarajevo iz ovog sranja..
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
a daj idi bashzna je napisao/la:Boli Hurtića qraac, eno ga na čaršiji prodaje kišobrane

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Kolega @Addict iz Kaknja je pruzeo brigu o njemupinoglavi je napisao/la:Za Mancinijevu bolest lijeka nema, ono je neko bjesnilonarodniheroj je napisao/la:Obavještavaju se građani Sarajeva da su Apoteke Sarajevo uvele dežuru u svakoj prodajnoj jedinici a sve zbog najnovijih događaja u 3 sarajevska premijerligaša.

Mortem zastranio, poceo slusati rap i koristiti losu gudru

Sloboda Tuzla
Jedan fun fact: 3 sarajevska kluba u 3 dana nisu uspjeli osvojit nijedan bod na domaćem terenu.
Urgirali da im se omogući da svake sezone igraju Evropu, sljedeće sezone će moliti da im ne dozvole da ispadnu iz lige.
Opušteno, počeši se po jajcu i iskuliraj. 
Urgirali da im se omogući da svake sezone igraju Evropu, sljedeće sezone će moliti da im ne dozvole da ispadnu iz lige.
Ma sve je to normalno, razumio bih.MortemHz je napisao/la:I tebi sam htio nesto napisati ali si mi pravo drag pa necu.wobly92 je napisao/la:Morteme, treba prespavati, vruća je glava.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma hajde, makar ne mrzim sve sto hoda i sve sto nije tuzlansko, nisam poremeceni fasista kao ti, ali nisi ba ti kriv, tvoji roditelji su.. i dan danas se stide ali sta ce jadni, moraju prihvatiti takvog debila.fukaratz je napisao/la:
Mortem zastranio, poceo slusati rap i koristiti losu gudrunisi ti ba kriv, roditelji su
Sad Sloboda ide u propast, cekaj pa oni su vec tamo skoro 100 godina bez trofeja 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Evolution87
- Kontakt:
Ma ja sam posten, kad se zasluzi ne odupirem seProbisvjet je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Udrite naguzio sam se
Sent from my SM-N9005 using TapatalkNe vazi to. Ovdje svi vole kada se neko otima i gica.
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
TIKI TIKI TAMBA

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
MortemHz je napisao/la:Ma hajde, makar ne mrzim sve sto hoda i sve sto nije tuzlansko, nisam poremeceni fasista kao ti, ali nisi ba ti kriv, tvoji roditelji su.. i dan danas se stide ali sta ce jadni, moraju prihvatiti takvog debila.fukaratz je napisao/la:
Mortem zastranio, poceo slusati rap i koristiti losu gudrunisi ti ba kriv, roditelji su

Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmir ubi guze i svana i iznutra. Sto ti je reci americka skola.NYKnicks Fan je napisao/la:TzXHc je napisao/la:Ko kaže da Slobodinaa djeca ne vrijede, evo uništiše Sarajevo... Bravo Saide, bravo Bekići, bravo Ahmete i ostali vi ste naš ponos. Trebali bi se ovi s naše teme izvinuti joksimovicu zbog omalovažavanja naših pulena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne bi me cudilo da ih je svjesno pustio u FK Guza.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 22 avg 2016, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Ma ja sam posten, kad se zasluzi ne odupirem seProbisvjet je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Udrite naguzio sam se
Sent from my SM-N9005 using TapatalkNe vazi to. Ovdje svi vole kada se neko otima i gica.
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa ovu našu ligu čovjek treba pratiti samo da se razonodi. Ponekad pomislim da je ovo neki reality show ili nešto tako. Ja cirkusa braćo moja mila...
Očekujem pojavljivanje Džene uskoro.

Očekujem pojavljivanje Džene uskoro.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kako nemas, pa ti nemas nista gradsko u sebi. Ti si jedan primitivni seljak. Je l' se ti uopste sjecas svojih postova, oko pakla, gradova i to? Moja ''mahala'' je znacajnija i bolja od cijelog tuzlanskog kantona tako da ti nije pametno bas na tu kartu ici, znas i sam da cu te poniziti kako god ali ovo je bas pogresan izbor.fukaratz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ma hajde, makar ne mrzim sve sto hoda i sve sto nije tuzlansko, nisam poremeceni fasista kao ti, ali nisi ba ti kriv, tvoji roditelji su.. i dan danas se stide ali sta ce jadni, moraju prihvatiti takvog debila.fukaratz je napisao/la:
![]()
ja nista protiv Mostara, Zenice, Bihaca, Banja Luke nemam, cak ni urbanog dijela Sarajeva
ali protiv Kobilje, Hotonja, Cevljanovica....... imam
koja je tvoja mahala ali nemoj lagiti
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imam osjecaj da je Siljak napio Kostica namjerno i dosao gore da njim kako bi se ovaj izblamirao 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.