Slike vasega grada
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- sef_mafije
- Kontakt:
Re: Slike vasega grada
dio Banoviča 

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
-
- Kontakt:
Nasi Zavidovici puno ljepse na slikama izgledaju. A jesi ti onaj Zeko sto je kod Penzionerske zivio?
Nisam a inače me i ne zovu takomambabalkan je napisao/la:Nasi Zavidovici puno ljepse na slikama izgledaju. A jesi ti onaj Zeko sto je kod Penzionerske zivio?

Sreća, znam ja jednog, pa tbjarabbi likaZekoo je napisao/la:Nisam a inače me i ne zovu takomambabalkan je napisao/la:Nasi Zavidovici puno ljepse na slikama izgledaju. A jesi ti onaj Zeko sto je kod Penzionerske zivio?

Ovdje kad vidiš Zavidoviće reko bi čovjek lijep grad i tako, a kad živiš u njemu znaš da je obrnuto
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne znam meni su lijepi možda što ja na sve gledam nekako pozitivnoDex je napisao/la:Sreća, znam ja jednog, pa tbjarabbi likaZekoo je napisao/la:Nisam a inače me i ne zovu takomambabalkan je napisao/la:Nasi Zavidovici puno ljepse na slikama izgledaju. A jesi ti onaj Zeko sto je kod Penzionerske zivio?![]()
Ovdje kad vidiš Zavidoviće reko bi čovjek lijep grad i tako, a kad živiš u njemu znaš da je obrnuto

Ulricehamn, Svedska 

mambabalkan je napisao/la:Nasi Zavidovici puno ljepse na slikama izgledaju. A jesi ti onaj Zeko sto je kod Penzionerske zivio?
moj rodni grad
-
- Kontakt:
Grad je na preljepom mjestu. Tri rijeke, priroda, Kamenica, Klek sve je to preljepo ali neke one zgrade sto su u po grada su stvarno odron. Mostarka i komsiluk oko nje je stvarno sve propalo. I dan danas kad neke zgrade vidis mislis rat jucer zavrsio. Novo Naselje je isto tako pravo ruzno postalo.Zekoo je napisao/la:Ne znam meni su lijepi možda što ja na sve gledam nekako pozitivnoDex je napisao/la:Sreća, znam ja jednog, pa tbjarabbi likaZekoo je napisao/la:
Nisam a inače me i ne zovu tako![]()
-
- Kontakt:
Grad je na preljepom mjestu. Tri rijeke, priroda, Kamenica, Klek sve je to preljepo ali neke one zgrade sto su u po grada su stvarno odron. Mostarka i komsiluk oko nje je stvarno sve propalo. I dan danas kad neke zgrade vidis mislis rat jucer zavrsio. Novo Naselje je isto tako pravo ruzno postalo.[/quote][/quote][/quote]
Ovo danas je k........ od grada!Ovo sada i prije 92 ne moze da se poredi!
N.Naselje iliti Naselje Solidarnosti danas izgleda kao Rupin do od prije 92!
Bio je to nekada jedan od najljepsih gradova,a o Kristalu i danas mnogi govore!
Bio je to nekada jedan od najljepsih gradova,a o Kristalu i danas mnogi govore!
-
- Kontakt:
[/quote][/quote]Bijeljina055 je napisao/la:Grad je na preljepom mjestu. Tri rijeke, priroda, Kamenica, Klek sve je to preljepo ali neke one zgrade sto su u po grada su stvarno odron. Mostarka i komsiluk oko nje je stvarno sve propalo. I dan danas kad neke zgrade vidis mislis rat jucer zavrsio. Novo Naselje je isto tako pravo ruzno postalo.
Bio je to nekada jedan od najljepsih gradova,a o Kristalu i danas mnogi govore![/quote]
Pa dobro na pamet mi padne jedan dobar razlog sto je grad bio ljepsi prije 92. Prije 92 nije ga niko rusio. A poslje nije niko ulagao.
-
- Kontakt:
[/quote]mambabalkan je napisao/la:Bijeljina055 je napisao/la:Grad je na preljepom mjestu. Tri rijeke, priroda, Kamenica, Klek sve je to preljepo ali neke one zgrade sto su u po grada su stvarno odron. Mostarka i komsiluk oko nje je stvarno sve propalo. I dan danas kad neke zgrade vidis mislis rat jucer zavrsio. Novo Naselje je isto tako pravo ruzno postalo.
Bio je to nekada jedan od najljepsih gradova,a o Kristalu i danas mnogi govore![/quote]
Pa dobro na pamet mi padne jedan dobar razlog sto je grad bio ljepsi prije 92. Prije 92 nije ga niko rusio. A poslje nije niko ulagao.[/quote]
Kada se donese mentalitet sela u grad,onda se ne mozes nista bolje ni ocekivati.
Grad je mrtav i zato ovako lose izgleda,sem 2 do 3 objekta u zadnjih 20 godina nista nije ni napravljeno.
-
- Kontakt:
Ovo danas je k........ od grada!Ovo sada i prije 92 ne moze da se poredi!Bijeljina055 je napisao/la:mambabalkan je napisao/la:Bijeljina055 je napisao/la:Grad je na preljepom mjestu. Tri rijeke, priroda, Kamenica, Klek sve je to preljepo ali neke one zgrade sto su u po grada su stvarno odron. Mostarka i komsiluk oko nje je stvarno sve propalo. I dan danas kad neke zgrade vidis mislis rat jucer zavrsio. Novo Naselje je isto tako pravo ruzno postalo.
Pa dobro na pamet mi padne jedan dobar razlog sto je grad bio ljepsi prije 92. Prije 92 nije ga niko rusio. A poslje nije niko ulagao.[/quote]
Kada se donese mentalitet sela u grad,onda se ne mozes nista bolje ni ocekivati.
Grad je mrtav i zato ovako lose izgleda,sem 2 do 3 objekta u zadnjih 20 godina nista nije ni napravljeno.[/quote]
Jest ga seljacki mentalitet zaustavio u razvoju, al ga je gradska raja rusila cetri godine.
A ovaj fenomen Zavidovica se desio i u drugim gradovima. Ekonomija je se zasnivala na jednoj fabrici (komunistickoj ekonomiji) koja je propala. Isto se desavalo i sa Zenicom poslje rata (zeljezara) ali se Zenica izvukla samim tim sto je mnogo veca.
-
- Kontakt:
Jest ga seljacki mentalitet zaustavio u razvoju, al ga je gradska raja rusila cetri godine.
Gradska raja ga je i pravila!
-
- Kontakt:
Pa dobro sad moj djed je iz Dubravice pa ga je pravio citavog svog zivota. A iskreno popisam se na tu gradsku raju sto ga je pravila pa srusila. Nije mu nikad ni trebala.Bijeljina055 je napisao/la:Jest ga seljacki mentalitet zaustavio u razvoju, al ga je gradska raja rusila cetri godine.
izmedjuostalog iz kojeg si ti dijela grada pa se razumijes toliko u gradsku raju.
-
- Kontakt:
N.NAselje iznad Automoto drustva tj stepenica.Ti?
-
- Kontakt:
Naselje Centar. Tacno iznad fontane.Bijeljina055 je napisao/la:N.NAselje iznad Automoto drustva tj stepenica.Ti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.