Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- majestic24
- Kontakt:
Re: Ostale evropske lige
Kad je Partizan prestigao Crvenu Zvezdu?? Nepratim srpsku ligu,al kad sam zadnji put gledao neke rezultate,mislim da je Zvezda imala +5 u odnosu na crno bijele.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Prestigao nas kad smo mi kiksali protiv Javora kuci u 25. kolu.majestic24 je napisao/la:Kad je Partizan prestigao Crvenu Zvezdu?? Nepratim srpsku ligu,al kad sam zadnji put gledao neke rezultate,mislim da je Zvezda imala +5 u odnosu na crno bijele.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sad sam odgledao finale Turskog kupa Trabzon - Fenerbahce i mogu reći da je Fener dobro prošao sa 3-1. Jednostavno, Trabzon ih je uništio. Sjajna kombinatorika, odlična postavka Gunesa, još samo da su imali malo više sreće...
Btw, iznenadio sam se kad je lik rek'o da Fener ima samo 5 titula kupa, a da je zadnju osvojio prije 27 godina.
Btw, iznenadio sam se kad je lik rek'o da Fener ima samo 5 titula kupa, a da je zadnju osvojio prije 27 godina.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sam takodje mislio da je Fener trofejniji klub, makar s tim kupovima. Ja od Turske lige gotivim Bešiktaš i Bursu.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
lech poznan i nas stilic/buric na koraku do titule u poljskoj, samo bod iza wisle koja je kiksala na svom terenu protiv korone dok je lech zgazio slaska(za kojeg nastupa nas branic spahic) 3-0 na gostovanju..
Fenerbahce i Galatasaray imaju po 17 titula, Besiktas 13, a Trabzonspor 6, a ono sto je zastrasujuce je to da osim ova cetiri tima vise niko nikad nije osvojio titulu prvaka... sto se tice kupa, Galatasaray prednjaci sa 14, Besiktas i Trabzonspor po 8, Fenerbahce 4, dok jos pet timova ima po dvije te cetiri po jednu titulu, dakle dominacija je ipak nesto manje izrazena...semafresh je napisao/la:Ja sam takodje mislio da je Fener trofejniji klub, makar s tim kupovima. Ja od Turske lige gotivim Bešiktaš i Bursu.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Istina je da Lech ima laski raspored u zadnja tri kola, ali ipak Wisla ima jedan bod prednosti, tako da ne bih rekao bas da je na korak do titule, mozda da kazemo da ima realne sanse za titulu...steve-o je napisao/la:lech poznan i nas stilic/buric na koraku do titule u poljskoj, samo bod iza wisle koja je kiksala na svom terenu protiv korone dok je lech zgazio slaska(za kojeg nastupa nas branic spahic) 3-0 na gostovanju..
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
to sve stoji, al' treba takodje pomenuti da je stadion wisle suspendiran znaci moraju igrati na neutralnom sve svoje domace tekme do kraja sezoneIsnar je napisao/la:Istina je da Lech ima laski raspored u zadnja tri kola, ali ipak Wisla ima jedan bod prednosti, tako da ne bih rekao bas da je na korak do titule, mozda da kazemo da ima realne sanse za titulu...steve-o je napisao/la:lech poznan i nas stilic/buric na koraku do titule u poljskoj, samo bod iza wisle koja je kiksala na svom terenu protiv korone dok je lech zgazio slaska(za kojeg nastupa nas branic spahic) 3-0 na gostovanju..
Haj necu nista reci al da i ja stavim ovaj smajli 
Sve domace tekme se svode na jednu protiv cetrnaestoplasirane Odre, koja se istina bori za opstanak, ali mislim da ce bodove potraziti negdje drugo... pravi test ce im biti gostovanje Legiji, dok ce Lech uz dvije lagane domace utakmice gostovati treceplasiranom Ruchu, koji se bori za EL, tako da ni tu nece biti lagano... vidjecemo, za nadati se da Stilic i Buric mogu do titule...steve-o je napisao/la:to sve stoji, al' treba takodje pomenuti da je stadion wisle suspendiran znaci moraju igrati na neutralnom sve svoje domace tekme do kraja sezoneIsnar je napisao/la:Istina je da Lech ima laski raspored u zadnja tri kola, ali ipak Wisla ima jedan bod prednosti, tako da ne bih rekao bas da je na korak do titule, mozda da kazemo da ima realne sanse za titulu...steve-o je napisao/la:lech poznan i nas stilic/buric na koraku do titule u poljskoj, samo bod iza wisle koja je kiksala na svom terenu protiv korone dok je lech zgazio slaska(za kojeg nastupa nas branic spahic) 3-0 na gostovanju..
bas sam trenutno vidjeo raspored na stranici Ekstraklase, veoma povoljan raspored za lech do kraja sezone, dok wisla igra dvije gostujuce zaredom protiv legie i onda krvavi derbi protiv ljutog rivala cracovie, licno mislim da ce wisla u tri zadnje utakmice uzeti maks. 4 boda, dovoljno je znaci lechu da dobiju domace utakmice i titula je njihova. volio bih da lech osvoji radi nasi igraca, plus tu jos igra dimitrije injac koji je prije igrao u PL BiHIsnar je napisao/la: Sve domace tekme se svode na jednu protiv cetrnaestoplasirane Odre, koja se istina bori za opstanak, ali mislim da ce bodove potraziti negdje drugo... pravi test ce im biti gostovanje Legiji, dok ce Lech uz dvije lagane domace utakmice gostovati treceplasiranom Ruchu, koji se bori za EL, tako da ni tu nece biti lagano... vidjecemo, za nadati se da Stilic i Buric mogu do titule...
Jel zna negdje gdje se moze pogledat druga Srbijanska liga, gdje igra Novi Pazar!
Kako mislis pogledati,mislis tabela i te fore?Ako je to imas na stranici fudbalskog saveza Srbije a ako ti je tesko da se cimas napisacu ti ja kada ugrabim malo vremena.Jednom sam to pisao nekom momku odavde na polusezoni pa ako hoces napisacu ti kako sada pred kraj tece sezona.semafresh je napisao/la:Jel zna negdje gdje se moze pogledat druga Srbijanska liga, gdje igra Novi Pazar!
jel se smirila situacija u zvezdi poslije paljbe marakane znam da su trazili drugu upravu al niko nista ne prica
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Pojasni malo,kakve pajbe Marakane?Vec godinu dana od kako je dosao Lukic ni ne pomisljamo da do privatizacije menjam upravu koja je pa za manje od godine dana skinula pola duga sto smo imali.nermin_TM je napisao/la:jel se smirila situacija u zvezdi poslije paljbe marakane znam da su trazili drugu upravu al niko nista ne prica
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo Kopenhagen ponovo prvak u Danskoj. Nema više onog starog Brondby-ja kada su bili sigurni kandidati za to 1. mjesto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma Brondby propo ko kauč!Monolog je napisao/la:Evo Kopenhagen ponovo prvak u Danskoj. Nema više onog starog Brondby-ja kada su bili sigurni kandidati za to 1. mjesto.
Danska liga je veoma zanimljiva za pracenje jer svaki klub ima nekoliko odlicnih igraca.Evo tu je prvak Kobenhavn sa Kvistom,Gronkjerom,zatim Brondby sa Farneroudom,Kron Dehilom...,Aalborg sa Zazom,Bogelundom,Holmom...,Aarhus sa Bennyem Feilhaberom i Denisom Cagarom.
Za mog druga @Semafresha malo 1. lige Srbije:
1 ? 51
2 " 47
3 " 43
4 Севојно " 43
5 " $ 42
6 ? 41
7 & 37
8 ? 36
9 ' 27 36
10 " Пазар 35
11 $ (?) 33
12 $ 33
13 ? (&) 32
14 ' 31(-2)
15 $ (С) 31
16 $ (Н) 29
17 & " 27
18 $ (А) 25
Eh ovako sto se tice trenutnog stanja na tabeli najvise sanse ima Kolubara sto bih ja najvise voleo da i Lazarevac ima jednog prestavnika u JSL da se malo razvija i fudbal tamo.KOga bi zeleo za drugog prestavnika u JSL tesko je reci.Ako je po kvalitetu ekipe onda bi svakako izabrao Sevojno koji imaju odlicnu ekipicu.Indjija je takodje jedan stabilan prvoligas.jedino im je stadion malo mali sa 3500 mesta ali su sva sa stolicama.Jedino bi to prestavljalo problem.Bezaniju ne bi voleo da udje jer je ionako dosta klubova iz Bg.Sto se tice ispadanja ne bi voleo da to bude Radnicki NIs a niti Zemun.Ove prve zbog tradicije,a ove druge zbog TB.
" Пазар : $ 9. ' 2010, 16:30
Севојно " : & 9. ' 2010, 16:30
" : ? 9. ' 2010, 16:30
? : $ (Н) 9. ' 2010, 16:30
$ (С) : ? 9. ' 2010, 16:30
' : $ (А) 9. ' 2010, 16:30
" : " $ 9. ' 2010, 16:30
' : ? (&) 9. ' 2010, 16:30
& " : $ (?) 9. ' 2010, 16:30
U sledecem kolu derbi ako Bezanija dobije ostaje u trci za JSL no ako izgubi onda je gotovo a Kolubara ide u JSL.
1 ? 51
2 " 47
3 " 43
4 Севојно " 43
5 " $ 42
6 ? 41
7 & 37
8 ? 36
9 ' 27 36
10 " Пазар 35
11 $ (?) 33
12 $ 33
13 ? (&) 32
14 ' 31(-2)
15 $ (С) 31
16 $ (Н) 29
17 & " 27
18 $ (А) 25
Eh ovako sto se tice trenutnog stanja na tabeli najvise sanse ima Kolubara sto bih ja najvise voleo da i Lazarevac ima jednog prestavnika u JSL da se malo razvija i fudbal tamo.KOga bi zeleo za drugog prestavnika u JSL tesko je reci.Ako je po kvalitetu ekipe onda bi svakako izabrao Sevojno koji imaju odlicnu ekipicu.Indjija je takodje jedan stabilan prvoligas.jedino im je stadion malo mali sa 3500 mesta ali su sva sa stolicama.Jedino bi to prestavljalo problem.Bezaniju ne bi voleo da udje jer je ionako dosta klubova iz Bg.Sto se tice ispadanja ne bi voleo da to bude Radnicki NIs a niti Zemun.Ove prve zbog tradicije,a ove druge zbog TB.
" Пазар : $ 9. ' 2010, 16:30
Севојно " : & 9. ' 2010, 16:30
" : ? 9. ' 2010, 16:30
? : $ (Н) 9. ' 2010, 16:30
$ (С) : ? 9. ' 2010, 16:30
' : $ (А) 9. ' 2010, 16:30
" : " $ 9. ' 2010, 16:30
' : ? (&) 9. ' 2010, 16:30
& " : $ (?) 9. ' 2010, 16:30
U sledecem kolu derbi ako Bezanija dobije ostaje u trci za JSL no ako izgubi onda je gotovo a Kolubara ide u JSL.
AGF-u prijeti ispadanje i prve lige, juce izgubili na svom terenu protiv direktnog protivnika za ispadanje... sto se tice kopenhagenu, odlicno rade i vidi se da su pravo profesionalan klub, al' nikad oni nece biti sto je rosenborg bio za cijelu skandinavijuDevil je napisao/la:Danska liga je veoma zanimljiva za pracenje jer svaki klub ima nekoliko odlicnih igraca.Evo tu je prvak Kobenhavn sa Kvistom,Gronkjerom,zatim Brondby sa Farneroudom,Kron Dehilom...,Aalborg sa Zazom,Bogelundom,Holmom...,Aarhus sa Bennyem Feilhaberom i Denisom Cagarom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.