Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Podržavamo potez Uefe. Yebi sirotinju ionako samo statiraju u grupnoj fazi. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jedino što je dobro u ovom novom formatu je da vise nece biti Tatticara koji orgijaju na stadionu samo u vrijeme LP.Toliko.
Glupost totalna.Daj onda odmah Superligu ako vec idu u tom smjeru.Regularni dio,playoff,a ne ovo smece.
Glupost totalna.Daj onda odmah Superligu ako vec idu u tom smjeru.Regularni dio,playoff,a ne ovo smece.
Liga PRVAKA, a ne liga NAJBOLJIH klubovamiki_92 je napisao/la:
postujem, svako ima svoje
ja na LP gledam kao elitno takmicenje i zelim da u njemu gledam 32 najbolja kluba Evrope, Ludogorets i sl nisu to
Da se nije pravilo ustupak velikim ligama, danas sigurno ne bi bio ovoliki jaz izmedu najjacih i ovih slabijih liga.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nece s ovim napraviti nista. Engleski velikani su dozivjeli krah i njih nista ne spasava osim nekog sistema u kojem ce dobijati wild card. Imaju i sad cetiri kluba u grupama, Manchester City, Leicester, Arsenal i Tottenham. Tek Arsenal je klub koji jamci vecu atrakciju. Ostali su prolaznici kroz ovo takmicenje. U Njemackoj ce uvijek tu biti Bayern dok ce se ostala tri redati. Sad je Dortmund uhvatio konstantu i drzi se. U Italiji Juve siluje sve redom, ostali se redaju, Napoli se najbolje drzi. Iz Spanjolske su atrakcija svakako samo Real i Barca. Ostali su dobri, ali netko tko pati od gledanja velikih timova sigurno nece uzivati u duelu Seville i Citya.
Liga prvaka u kojoj ce se okupiti United, Liverpool, Chelsea, Milan i Inter zajedno s ovim trenutno nepalim velikanima je danas utopija. I dalje cemo gledati Leverkusen, Valenciju, Porto, Zenit, Shakhtar i ostale koji mnogima sigurno nisu zelja. U Europi postoji mozda desetak klubova koji se isticu i koji su vrh za sve navijace kada njihov tim igra s tim klubom. Ostali su tu da popune broj.
Sto se tice atrakcije. Navijam za Dinamo, ali mi je potpuno svejedno jel Dinamo igra sa Sevillom, Zenitom, Portom, Ludogoretsom, Bruggeom itd. Juve, Milan, United, Liverpool, Arsenal, Barca, Real i Bayern su jedini klubovi koji mi mogu izazvati neko vece interesovanje. Ima tu jos par velikana koji su mi antipaticni pa mi dodju u rang s Valencijom i ekipom, tj. dodju mi kao nebitan protivnik.
Netko me moze poklopiti i reci da mu je zanimljivije gledati Wolfsburg - Porto nego Genk - Ludogorets. I uredu, jeste zanimljivije, ali tu istu noc ce igrati netko od ovih velikana i ta utakmica ce biti na prijenosu. Svi ce gledati npr. Bayern - Lyon, Porto i Wolfsburg ce gledati njihovi navijaci kao sto bi isto gledali navijaci Genka i Ludogoretsa. Mnogi su na ovom forumu popljuvali finale Monaca i Porta, jer im se nije gledalo. Isto tako bi s te iste utakmice u okviru grupne faze prebacili program i gledali neku drugu. Nikad se u grupnoj fazi ne igra jedna utakmica za jednu noc i tko je izbirljiv sigurno nece gledati nista sto nije Juve, Real, Barca, Bayern itd.
Zelim reci da UEFA nije napravila bas nista za obicne gledatelje zeljne dobrog nogometa, jer ce se i dalje gledati iste utakmice. Ako se u novom formatu dobiju dodatni termini, tj. da se utakmice igraju u 19 i 21 sat utorkom i srijedom, tad ce biti smisla. Ovako ce ljudi i dalje imati izbora izmedju veceg broja utakmica.
Dajem primjer od ove sezone. Prvo kolo, prva noc, utorak, imas osam utakmica, imas na rasporedu PSG - Arsenal i isto da ti je bitno jel se vamo sastaju Basel - Ludogorets ili bilo tko drugi tko je rang ispod PSG-a i Arsenala. Gledat ces PSG - Arsenal, ostale ces rezultate samo pogledati kao i sazetke, a sazetak ne moze biti dosadan da nebitno tko igra. Cisto sumnjam da netko pogleda utakmicu uzivo i sedam snimki i da pati od toga sto mora gledati Basel - Ludogorets.
Liga prvaka u kojoj ce se okupiti United, Liverpool, Chelsea, Milan i Inter zajedno s ovim trenutno nepalim velikanima je danas utopija. I dalje cemo gledati Leverkusen, Valenciju, Porto, Zenit, Shakhtar i ostale koji mnogima sigurno nisu zelja. U Europi postoji mozda desetak klubova koji se isticu i koji su vrh za sve navijace kada njihov tim igra s tim klubom. Ostali su tu da popune broj.
Sto se tice atrakcije. Navijam za Dinamo, ali mi je potpuno svejedno jel Dinamo igra sa Sevillom, Zenitom, Portom, Ludogoretsom, Bruggeom itd. Juve, Milan, United, Liverpool, Arsenal, Barca, Real i Bayern su jedini klubovi koji mi mogu izazvati neko vece interesovanje. Ima tu jos par velikana koji su mi antipaticni pa mi dodju u rang s Valencijom i ekipom, tj. dodju mi kao nebitan protivnik.
Netko me moze poklopiti i reci da mu je zanimljivije gledati Wolfsburg - Porto nego Genk - Ludogorets. I uredu, jeste zanimljivije, ali tu istu noc ce igrati netko od ovih velikana i ta utakmica ce biti na prijenosu. Svi ce gledati npr. Bayern - Lyon, Porto i Wolfsburg ce gledati njihovi navijaci kao sto bi isto gledali navijaci Genka i Ludogoretsa. Mnogi su na ovom forumu popljuvali finale Monaca i Porta, jer im se nije gledalo. Isto tako bi s te iste utakmice u okviru grupne faze prebacili program i gledali neku drugu. Nikad se u grupnoj fazi ne igra jedna utakmica za jednu noc i tko je izbirljiv sigurno nece gledati nista sto nije Juve, Real, Barca, Bayern itd.
Zelim reci da UEFA nije napravila bas nista za obicne gledatelje zeljne dobrog nogometa, jer ce se i dalje gledati iste utakmice. Ako se u novom formatu dobiju dodatni termini, tj. da se utakmice igraju u 19 i 21 sat utorkom i srijedom, tad ce biti smisla. Ovako ce ljudi i dalje imati izbora izmedju veceg broja utakmica.
Dajem primjer od ove sezone. Prvo kolo, prva noc, utorak, imas osam utakmica, imas na rasporedu PSG - Arsenal i isto da ti je bitno jel se vamo sastaju Basel - Ludogorets ili bilo tko drugi tko je rang ispod PSG-a i Arsenala. Gledat ces PSG - Arsenal, ostale ces rezultate samo pogledati kao i sazetke, a sazetak ne moze biti dosadan da nebitno tko igra. Cisto sumnjam da netko pogleda utakmicu uzivo i sedam snimki i da pati od toga sto mora gledati Basel - Ludogorets.
taj naziv LP nema veze sa takmicenjem godinama unazad
da se vodimo nazivom Napoli, BVB i sl. ne bi imali pravo da ucestvuju
da se vodimo nazivom Napoli, BVB i sl. ne bi imali pravo da ucestvuju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Čuj jedna utakmica, pa ljudi se godinama brukaju u evropskim takmičenjima njih je gazio i Slovan iz Bratislave.chily-rz je napisao/la:I šta sad jedna utakmica sa Unitedom ili Barselonom je mjerilo ? I Baju je ugazio Real jel to znaci da je DInamo jaci i od švaba s obzirom da nisu iskarani u dvomecu sa Realom ?Saurman je napisao/la:chily-rz je napisao/la: Kako da nije, koliko znam Dinamo nije primao po 7 i 8 komada za razliku od Rome.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I kao takvi su uspjeli par puta prezimiti u ligi šampiona za razliku od DInama koji ne može ni do Liga Evrope,.Možda bi i mogao da ne dilaju sve što vrijedi,ne mora Pjaca otici u dvadesetoj,može i u dvadeset trecojSaurman je napisao/la:
Čuj jedna utakmica, pa ljudi se godinama brukaju u evropskim takmičenjima njih je gazio i Slovan iz Bratislave.
Kako će se guštat kad Sassuolo upadne među 4 u Italiji i zaigra u ovoj "ligi prvaka".Ili Udinese.Već vidim forum kako gori.
- zlatan1982
- Kontakt:
sasvim je ok da španija, engleska, njemačka i italija imaju po 4 predstavnika direktno..čak bi peti i šesti mogli ići u kvalifikacije..radije bih gledao sevilju, valensiju, bilbao, vilareal, romu, lacio, napoli, fiorentinu, totenham, šalke nego dinamo,ludogorec, apoel, hapoel, bate i ostale levate...
mislim da bi francuzi,portugal,holandija i rusija, uz dva direktna trebala imati po još jednog koji će igrati i kvalifikacije..
mislim da bi bilo i ok da finalist europa lige, uz pobjednika koji ide u grupe, da ide i on u zadnju rundu kvalifikacija za ligu prvaka...
dalje, ove lige od devetog pa dole ne bi trebale imati nikoga direktnog..neka i njihovi prvaci igraju barem zadnje kolo...šta će prvak grčke, turske, belgije, poljske, češke, švicarske direktno ići..nek izbaci petog ili šestog iz engleske ili španije, ili četvrog iz francuske pa nek ide u ligu prvaka da tamo igra sa najboljim..
mislim da bi francuzi,portugal,holandija i rusija, uz dva direktna trebala imati po još jednog koji će igrati i kvalifikacije..
mislim da bi bilo i ok da finalist europa lige, uz pobjednika koji ide u grupe, da ide i on u zadnju rundu kvalifikacija za ligu prvaka...
dalje, ove lige od devetog pa dole ne bi trebale imati nikoga direktnog..neka i njihovi prvaci igraju barem zadnje kolo...šta će prvak grčke, turske, belgije, poljske, češke, švicarske direktno ići..nek izbaci petog ili šestog iz engleske ili španije, ili četvrog iz francuske pa nek ide u ligu prvaka da tamo igra sa najboljim..
- Centre forward
- Kontakt:
Ono nekome priča o gaženju i LP.
Telefone u ruke momci i pratite berze. Ako bude vaš dan možda i dovedete neko pojačanje tipa Marko Marin. Ako Venger ne dovede svoje MKO preduzeće do željenog profita posadiće Rusi aroniju u po' Londona.
Autodestrukcija. Pa i mi pripadamo tom nesretnom sirotinjskom istočnom bloku.messilla je napisao/la:Podržavamo potez Uefe. Yebi sirotinju ionako samo statiraju u grupnoj fazi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Nama kurca ne znači da prošire i na 48, jer ni u nesretnoj EL još nemamo predstavnika, a nema naznaka da će na bolje krenuti.Centre forward je napisao/la:Autodestrukcija. Pa i mi pripadamo tom nesretnom sirotinjskom istočnom bloku.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Evo je,uvrijedjena bavarska mlada,.Nemoš rec ni ono što si ocima vidio da ne popizdiCentre forward je napisao/la: Ono nekome priča o gaženju i LP.Telefone u ruke momci i pratite berze. Ako bude vaš dan možda i dovedete neko pojačanje tipa Marko Marin. Ako Venger ne dovede svoje MKO preduzeće do željenog profita posadiće Rusi aroniju u po' Londona.
Koji Rusi ? Udarila ti kobaja u vugla,mora da je ljuta,.
-
Nerminovic
- Kontakt:
zesca provokacija UEFE, a sta god uradili...mi cemo u finale pa vi vidite
UEFA nek sprema aparate
UEFA nek sprema aparate
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Prestani kmečatiNerminovic je napisao/la:zesca provokacija UEFE, a sta god uradili...mi cemo u finale pa vi vidite![]()
UEFA nek sprema aparate
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Centre forward
- Kontakt:
Ti si i navik'o da vrijeđaš. No, ne krivim te, više je tu faktora.
Je li to nema Rusa u vašoj vlasničkoj strukturi ? Očekujem naslove da je Menprom iz G. Tuzle u neprijateljskom preuzimanju post'o većinski vlasnik dioničkog društva MKO.
Je li to nema Rusa u vašoj vlasničkoj strukturi ? Očekujem naslove da je Menprom iz G. Tuzle u neprijateljskom preuzimanju post'o većinski vlasnik dioničkog društva MKO.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
Nerminovic
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Prestani kmečatiNerminovic je napisao/la:zesca provokacija UEFE, a sta god uradili...mi cemo u finale pa vi vidite![]()
UEFA nek sprema aparate

BackSpace United
BackSpace United
Slavili bod, kao da su osvojili CL 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- branimir85
- Kontakt:
ja ne znam ljudi ,ali vi ste stvarno da bude 5-6 klubova iz najboljih liga
,imate njihova prvenstva pa gledajte.a Lp treba vratiti na staro, samo prvaci zemalja
a ostali nek igraju kup kupova
against modern mafia
against modern mafia
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
Nerminovic
- Kontakt:
prvo bod, pa onda iduci put 3...to tako ide kod nasMokes je napisao/la:Slavili bod, kao da su osvojili CL
brat Claudemir majstor za Villu, evo slike kao dokaz
BackSpace United
BackSpace United
Seljački mentalitet, što bi reko drug Runa.Mokes je napisao/la:Slavili bod, kao da su osvojili CL
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.