06.09.2016. / BiH - Estonija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Estonija

Pobjeda
150
87%
Neriješeno
11
6%
Poraz
11
6%

Ukupno glasova: 172

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 04 sep 2016, 01:53

siljevac je napisao/la::kafa: MISKE primjecujem da se puno nerviras ali imas pravo na to i samo nastavi . Ma koji Paok kad igraju likovi iz Sarajeva . Izmedju tih klubova nema razlike nikakve . :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nadam se da ce Cimi jednog dana biti kao Rahimic,ali trenutno malo se pretjeruje sa guranjem istog,ista stvar i sa Duljevicem,moraju se oni jos dokazati da bi bili sigurni starteri kako bi ovdje neki zeljeli,u ovakvim mecevima iskustvo je presudno za dobar rezultat,a mladzima dati sansu kad je rezultat povoljan.Nista protiv momaka,ali sve u svoje vrijeme :bih: :bih:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 sep 2016, 12:28

Je li ijedan nas portal uradio neki intervju sa Milicevicem? Ja nisam jos naisao na to, a volio bih da cujem sta kaze za atmosferu u ekipi i sl.. Ovako sudeci po slikama djeluju nekako bas ujedinjeno, nadam se da ce to prenijeti i na teren i opravdati rezultatima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 sep 2016, 12:36

Jest dao jedan intervju, bilo je na pink televiziji bas koliko se sjecam. U sustini ga pitali da li mu je drago i da li ocekuje da ce igrati od prve minute i on je rekao da mu je drago i da ko i svaki igrac ce dati od sebe a da je selektor tu da odluci igrace (standardno ko i svaki sto kaze).
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2016, 12:54

kobe24 je napisao/la:Je li ijedan nas portal uradio neki intervju sa Milicevicem? Ja nisam jos naisao na to, a volio bih da cujem sta kaze za atmosferu u ekipi i sl.. Ovako sudeci po slikama djeluju nekako bas ujedinjeno, nadam se da ce to prenijeti i na teren i opravdati rezultatima.
Jeste, dao je i za stranicu NFSBiH intervju. Kaze da su ga odlicno prihvatili, da mu je Dzeko odmah prisao i upoznao ga sa cijelom ekipom, itd.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 04 sep 2016, 13:08

Sada pripreme izgledaju ozbiljnije,i izgledaju svi vise ujedinjeni nego kod Safeta,nadam se da ustvari i jest tako.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2016, 13:25

Sarmelino je napisao/la:Sada pripreme izgledaju ozbiljnije,i izgledaju svi vise ujedinjeni nego kod Safeta,nadam se da ustvari i jest tako.
Pa, rijetko kada je bilo nekih velikih problema sa fudbalskom repkom. Ne zato sto ih nema, vec zato sto su majstori za sakriti (za razliku od odredjenih kosarkasa :mrgreen: ). Pogledaj samo kako je bez potresa prosla 'afera tetovaza'. Kao da se nista nije desilo. Zna se u svlacionici ko kosi, a ko vodu nosi. ;)

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 sep 2016, 13:35

SlevinKelevra je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Sada pripreme izgledaju ozbiljnije,i izgledaju svi vise ujedinjeni nego kod Safeta,nadam se da ustvari i jest tako.
Pa, rijetko kada je bilo nekih velikih problema sa fudbalskom repkom. Ne zato sto ih nema, vec zato sto su majstori za sakriti (za razliku od odredjenih kosarkasa :mrgreen: ). Pogledaj samo kako je bez potresa prosla 'afera tetovaza'. Kao da se nista nije desilo. Zna se u svlacionici ko kosi, a ko vodu nosi. ;)
Zato sto je to normalno. Covjekova licna stvar, nek on na guzicu tetovira sta hoce sta nas kao navijace to zanima. Dzaba meni sto Hadzic tetovira 1000 ljiljana ako on na terenu ne pruza kvalitet. Cudni smo mi ljudi, dok Ogi daje maksimum za repku i dok boljeg od njeg nemamo on mora igrat.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2016, 13:39

JavierBosnia je napisao/la: Zato sto je to normalno. Covjekova licna stvar, nek on na guzicu tetovira sta hoce sta nas kao navijace to zanima. Dzaba meni sto Hadzic tetovira 1000 ljiljana ako on na terenu ne pruza kvalitet. Cudni smo mi ljudi, dok Ogi daje maksimum za repku i dok boljeg od njeg nemamo on mora igrat.
Ma, nisam mislio na Ognjena konkretno, vec koliko je jaka svlacionica u fudbalera. Sta god da rade kad dodju ovdje, nista ne procuri do javnosti. Kosarkasi se opijaju u pola priprema, frajer ih snima telefonom sa pola metra :urnebes: Koji amaterizam :facepalm:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2016, 13:40

Čuj šta nas zanima, naravno da nas zanima kada neko šara po sebi samostalno entitet predstavljajući ga kao državu, a s druge strane nastupa za BiH što je besmisleno za normalnu osobu. Da je tetovirao BiH, sa podebljanim crtama entiteta ne bi mu niko a prigovorio, a onako samostalno, naravno da će ga pljuvati i biti protiv njega. Samo kod nas može takav retard dobiti poziv nakon te afere.

Njegov sat je otkucao ;)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 sep 2016, 13:55

Sve dok je Cecinih slika po forumima sat će kucati svojim tokom. Meni ne smeta ni najmanje. Ogi je jedan od igrača koji uvijek među najboljima. Sigurna je njegova startna pozicija, sve dok ne nađemo bolje i kvalitetnije rješenje.
U utorak lagano nekoliko piva,ćevapa i pravac zapad :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 04 sep 2016, 13:56

Poslije onog intervjua Ogija pred Kirin kup kada je isprozivao ovu kompaniju sto ide na odmor ne vidjam ga vise u drustvu Dzeke i Spahica.
Prije su to bili haveri samo takvi, uvijek stojali u istom kvadratnom metru, svaka slika i video sa treninga svjedocili prisnim odnosima, a sad vec Ogi na drugom kraju terena....
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 sep 2016, 13:57

Neutral je napisao/la:Čuj šta nas zanima, naravno da nas zanima kada neko šara po sebi samostalno entitet predstavljajući ga kao državu, a s druge strane nastupa za BiH što je besmisleno za normalnu osobu. Da je tetovirao BiH, sa podebljanim crtama entiteta ne bi mu niko a prigovorio, a onako samostalno, naravno da će ga pljuvati i biti protiv njega. Samo kod nas može takav retard dobiti poziv nakon te afere.

Njegov sat je otkucao ;)
Za mene nije otkucao nista. Da je nacrtao ljiljane ne bi smetalo, da je nacrtao federaciju isto ne bi. Ko nam je kriv sto zivimo u takvoj podijeljenoj drzavi i ima pravo da voli ko sta hoce. Izmedjuostalog se i pokajao, izvinuo i priznao da je to nepromisljeno napravio. Dzeko i Spaha se sa njim normalno druze, provode godisnje odmore, ne mrze se i druze se, sto bi ga ti mrzio? Izmedjuostalog niko ti to ni ne zabranjuje, voli i mrzi koga hoces, samo mi je krivo sto BHF preuzima na sebe da govori u ime cijele navijacke skupine da je persona non grata. Mozda za njih, ali za nas ostale je i dalje onaj stari

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2016, 13:59

Krivi su nam ljudi kao što je on.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2016, 14:14

JavierBosnia je napisao/la: Za mene nije otkucao nista. Da je nacrtao ljiljane ne bi smetalo, da je nacrtao federaciju isto ne bi. K
Znaci ti poistovjecujes RS sa ljiljanima? :damn: I koji bi lik istetovirao na sebi federaciju? Federacija je nastala voljom RS, da se podjeli BiH, nikom normalnom ta federacija ne znaci apsolutno nista, i ne vidim razloga da je uopste neko istetovira. 100 puta sam procitao ovakav argument, i uvijek se iz nova cudim.
Ako igras za reprezentaciju, tvoje je da makar postujes drzavu (ne da je volis, to ne zahtjevam), samo izrazi neki znak postovanja prema njenom suverenitetu i granicama.
Milsim ova disusija je vec 100 puta prezvakana, i ne znam sto se opet vracanja na nju, ali kad vidim ovakve gluposti, ne mogu da ne odgovorim. Ognjen je prectrao tetovazu, valjda se mozda i izvinuo drugima (ne znam, jer sa reprezentativcima je u odlicnim odnosima), pa eto..
Prica je gotova, svi su se pomirili sa tim, pa cak i BHF, Ognjen je i dalje reprezentativac BiH, i zavrsena stvar.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 sep 2016, 14:22

Goalgetter je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la: Za mene nije otkucao nista. Da je nacrtao ljiljane ne bi smetalo, da je nacrtao federaciju isto ne bi. K
Znaci ti poistovjecujes RS sa ljiljanima? :damn: I koji bi lik istetovirao na sebi federaciju? Federacija je nastala voljom RS, da se podjeli BiH, nikom normalnom ta federacija ne znaci apsolutno nista, i ne vidim razloga da je uopste neko istetovira. 100 puta sam procitao ovakav argument, i uvijek se iz nova cudim.
Ako igras za reprezentaciju, tvoje je da makar postujes drzavu (ne da je volis, to ne zahtjevam), samo izrazi neki znak postovanja prema njenom suverenitetu i granicama.
Milsim ova disusija je vec 100 puta prezvakana, i ne znam sto se opet vracanja na nju, ali kad vidim ovakve gluposti, ne mogu da ne odgovorim. Ognjen je prectrao tetovazu, valjda se mozda i izvinuo drugima (ne znam, jer sa reprezentativcima je u odlicnim odnosima), pa eto..
Prica je gotova, svi su se pomirili sa tim, pa cak i BHF, Ognjen je i dalje reprezentativac BiH, i zavrsena stvar.
Za moja poredjenja se ne moras odma kaciti. Kazem opcenito da se momak izvinuo i prihvatio gresku i cudno mi je sto mu nismo oprostili, mada vecina jeste. Bhf mu nije oprostio niti ce, oni nastavljaju svoju "borbu" protiv njega. Meni nije najdrazi igrac al nemam razlog da ga mrzim

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2016, 14:25

JavierBosnia je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Za moja poredjenja se ne moras odma kaciti. Kazem opcenito da se momak izvinuo i prihvatio gresku i cudno mi je sto mu nismo oprostili, mada vecina jeste. Bhf mu nije oprostio niti ce, oni nastavljaju svoju "borbu" protiv njega. Meni nije najdrazi igrac al nemam razlog da ga mrzim
Mislio sam na to da BHF nece vise prozivati Vranjesa sto su i oni potvrdili:
On nema našu podršku, ali mu nećemo skandirati na utakmicama iz jednog jednostavnog razloga. Ne želimo kompletnom timu učiniti medvjeđu uslugu, ne želimo ostalim igračima narušavati koncentraciju, ali i dalje ostajemo pri svom stavu. On je za nas persona non grata. Moram reći da se u posljednje vrijeme dešavaju ružne stvari jer smo primijetili da zaštitari bez razloga nasrću na nas i pokušavaju nam uzeti transparent s njegovim likom. Privode nam ljude bez potrebe i ne znam po čijoj naredbi to rade. Ne vrijeđamo nikoga, samo izražavamo svoj stav
Tako i treba, i sva ta prica o prozivanju itd treba da prestane.

A za poredjenja, necemo ici u offtopic vise ali smatram da nisu relevantna. ;) Ali vratimo se sportu i temi.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2016, 14:31

Yebo ga dan, zar na ovu temu nije otkucano sve sto se moglo otkucati? Sta se hvatate za te gluposti koje veze sa vezom nemaju. Tekma za dva dana, ovdje treba da se raspravlja o necemu iz prosle godine. :roll:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 sep 2016, 14:46

Ma ne raspravlja se negi se spominje. To je odavno zavrsena prica i svi imaju formirane stavove prema tome koji se nece tek tako promjeniti i kraj price.

Kad dolaze estonci u zenicu?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2016, 14:52

U utorak cijeli dan kisa. I nije bas idealno.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2016, 15:02

Goalgetter je napisao/la:U utorak cijeli dan kisa. I nije bas idealno.
Dobro je zbog terena i brze igre. Za tribine nije, yebiga

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, hurem i 16 gostiju.