Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

miky_hz
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2009, 02:44

Pa nezz,koga god da pitas ko je najbolji igrac svih vremena svi ce ti reci,Maradona,Pele,Di Stefano,Beckenbauer itd...niko nece spomenuti nekog od ove novije generacije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 03:00

slusaj sta ti ja kazem zidane je najbolji igrac svih vremena, ne znam je si li mlad, ali nekad ako bogda kad mi ostarimo u stare dane vidices kad sve dode na svoje to ce se pokazati tacnim
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 nov 2009, 03:57

slusaj

ne govori navijacki da zidan nije igrao u marseju ne bih ga sadd ni spomeno ba :shock:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 04:05

dobro nemoj mene slusati ali gdje je god odes na forume svi za zidana glasaju a uostalom najbolji je igrac u 50 godina uefe proglasen na gali u zurichu prije ja mislim tri godine, a on nije igro u marseilleu ako si ti reko da je igro ili mozda nisam dobro vidio
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 nov 2009, 15:37

marseille_unique je napisao/la:nemas pojma sta pricas vas najbolji igrac svih vremena po tebi je glup , ti si ga tako sam nazvo jer on navija za marseille a ti gotivis njega sto znaci da si ustvari ti glup a ne ja, ja takim ko tebi stalno govorim da ne znate sta pricate al tako ti je kako je
Glup klub i glupe igrace... i ti tu nadje Zidana... a boze dragi koliko nam je ovaj marseille unique inteligentan haha a haj obrij se :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 20:46

odo gledat tekmu, bordo izgubio danas, ovo s emora dobiti sad lyon, odmah bi bili u plusu ispred njih i bordoa

bice 0:1 za marseille

marseille est unique
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 20:49

evo ko hoce dqa gleda utakmicu evo link

http://fr.justin.tv/yanisvip_94
Tuzlanski_Malisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 nov 2009, 20:50

Tesko ce vam biti protiv Lyona, jos u gostima igrate. A ako kojim slucajem Pjana bude igrao, morate halalit jedan gol za njega. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 20:54

jbs njega, ne gotivim ga kao ni jednog koji igra za selekciju koju vodi taj koji vodi, pokazali su svi da im je vazniji novac i slava nego ono sto se desavalo nasoj zemlji, sramota kako se odnose prema nasoj bih.

uostalom evo vam jos jednom link ako hocete da gledate utakmicu

Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 nov 2009, 21:20

hahahha samo 2-1 jos Pjanic strijelac to bi o strasnom OM :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 nov 2009, 21:37

marseille_unique je napisao/la:jbs njega, ne gotivim ga kao ni jednog koji igra za selekciju koju vodi taj koji vodi, pokazali su svi da im je vazniji novac i slava nego ono sto se desavalo nasoj zemlji, sramota kako se odnose prema nasoj bih.

Eto jedan ste halalili Pjanicu. A brate dragi mora neko igrati za repku. Po tebi ko god da igra, igra za pare. Pa to danas svako radi, zar ne???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2009, 21:54

ja ali imaj karakter i drzi ga do kraja, a ne svi nece da igraju i dode jedan taj i slozi im svoju pricu i oni svi sad igraju odjednom, ne znam kako ste samo svi redom uspjeli da odlijepite na istrcanu pricu tog vaseg selektora, dabogda ispali iz baraza, docekat cu i ja taj dan da ponovo mogu rahat se radovat utakmicama repke

2:2 marseille je marseille, marseille est unique
Tuzlanski_Malisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 nov 2009, 22:05

marseille_unique je napisao/la:ja ali imaj karakter i drzi ga do kraja, a ne svi nece da igraju i dode jedan taj i slozi im svoju pricu i oni svi sad igraju odjednom, ne znam kako ste samo svi redom uspjeli da odlijepite na istrcanu pricu tog vaseg selektora, dabogda ispali iz baraza, docekat cu i ja taj dan da ponovo mogu rahat se radovat utakmicama repke

2:2 marseille je marseille, marseille est unique
Pa misljenje je da se mijenja. Igraci se nisu prvenstveno vratili zbog Cire, nego sjecas se vjerovatno kratkog vijeka Kodre i Bolica. Ne znam da li bi ti i danas govorio ovako o njima da su ova dva covjeka ostala na mjestu selektora, ali nema veze. Brate dragi, prijedji preko toga, sta fali, malo uzivaj u ovim sretnim danima, dok se jos moze uzivati.

Sto se tice Marseillea pravo ste prgavi. Dobri igrate. ;) ;)

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 08 nov 2009, 22:07

Kone i 2:3, tako jednostavno ovo može biti. Neka Benitez gleda malo kako je trebao ;)
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 nov 2009, 22:10

omerbavarac je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:jbs njega, ne gotivim ga kao ni jednog koji igra za selekciju koju vodi taj koji vodi, pokazali su svi da im je vazniji novac i slava nego ono sto se desavalo nasoj zemlji, sramota kako se odnose prema nasoj bih.

Eto jedan ste halalili Pjanicu. A brate dragi mora neko igrati za repku. Po tebi ko god da igra, igra za pare. Pa to danas svako radi, zar ne???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
igraju svi za pare, osim Nianga i Taiwa.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 08 nov 2009, 22:39

2-4 Brandao :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 nov 2009, 22:40

blueman-TM87 je napisao/la:2-4 Brandao :D
3-4 :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2009, 22:43

4-4

hahaha joj utakmice :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 08 nov 2009, 22:43

4-4, ne mogu da vjerujem
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 nov 2009, 22:44

hohohohohoj 4-4

ludniiiiiiica sta je ovo :lol:

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.