Najslabija ekipa u grupi, treba svakoga poštovati, naravno ja poštujem njih, ali mislim da smo prerasli ovakve ekipe. Imamo sjajne igrače i treba biti zahvalni Bogu na tome. Došao je i red na nas da odemo negdje pa makar i u baraž

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
A ti sijedi kod kuce i nemoj ici na tekmu.i nek ih bude vecina takvih vecina.I sta se napravilo Iljo i co nece u banju a mi na svijetsko.am333 je napisao/la:Ovo za armeniju što neko pita da li će biti naših ja sam stvarno tražio kartu ali nisam našao ništa.
A što se tiče karata to je jednostavno.
SLužbeno 11.500 , realno 20.000 karata .
Računajte prosjek 30 maraka jer najviše ljudi stane na zapad i istok i to vam je 255.000 maraka neprijavljenih . Keš lova i nema poreza i ode Iljo & Co. u banje.
Ako ne pobjedimo Armeniju ici cemo na jedno drugo mjesto a to mjesto nije baraz...Rz88 je napisao/la:Ko je Armenija ???
Najslabija ekipa u grupi, treba svakoga poštovati, naravno ja poštujem njih, ali mislim da smo prerasli ovakve ekipe. Imamo sjajne igrače i treba biti zahvalni Bogu na tome. Došao je i red na nas da odemo negdje pa makar i u baraž
Vidiš ima i togaThe Game je napisao/la:11.500 hiljada je pusteno za nas, obicne smrtnike, onda imas sponzore saveza koji sigurno nece ostati bez dijela kolaca i igrace i sl., to je oko 1.500, imas 2.000 djece i imas jos 2.000-2.500 koji udju dzabali (znaci uvede ih neko od policajaca, kako sam i ja nekad ulazio ili imaju nekog svog na nekom ulazu). Tako se dodje do cifre od 17, 18 hiljada koliko ce i biti.
Cega, ne kontam.Alucard je napisao/la:Vidiš ima i togaThe Game je napisao/la:11.500 hiljada je pusteno za nas, obicne smrtnike, onda imas sponzore saveza koji sigurno nece ostati bez dijela kolaca i igrace i sl., to je oko 1.500, imas 2.000 djece i imas jos 2.000-2.500 koji udju dzabali (znaci uvede ih neko od policajaca, kako sam i ja nekad ulazio ili imaju nekog svog na nekom ulazu). Tako se dodje do cifre od 17, 18 hiljada koliko ce i biti.
Sigurno je mislio na tu dzabalamu, svercanje, i slicnoThe Game je napisao/la:Cega, ne kontam.Alucard je napisao/la:Vidiš ima i togaThe Game je napisao/la:11.500 hiljada je pusteno za nas, obicne smrtnike, onda imas sponzore saveza koji sigurno nece ostati bez dijela kolaca i igrace i sl., to je oko 1.500, imas 2.000 djece i imas jos 2.000-2.500 koji udju dzabali (znaci uvede ih neko od policajaca, kako sam i ja nekad ulazio ili imaju nekog svog na nekom ulazu). Tako se dodje do cifre od 17, 18 hiljada koliko ce i biti.
Aha, pa to je kod nas normala, na Kosevu kad Sarajevo igra, a i repka isto.Genghis je napisao/la: Sigurno je mislio na tu dzabalamu, svercanje, i slicno
ni meni nije jasno cega da se bojimo.jedne armenije pa nije to ista reprezentacija od prije koju godinu kad smo gubili male utakmice pa se morali izvlacit protiv nekog jaceg protiivnika, i zato cemo poderat armence a turci nece znat sta ih je snaslo na bilinom pa ce tako nazda u tursku pognute glave a mi ako Bog da u barazel-fighter je napisao/la:Ma ko su ti Armenci. Rz88 je u pravu. Pa oni su najlošija repka u grupi. Džeko i Ibišević će im zabiti minimalno 3 komada. A za Tursku nebrinem. Igrat ćemo pred punim Bilinim Poljem, Miske će biti tu takoda pobjeda neće doći u pitanje.
ma bice vojnika ko i uvijek a oni ne znaju navijatTarik14 je napisao/la:Treba se uzeti u obzir to da ce u Zenici vjerovatno doci mnogo Turskih navijaca. Kad smo igrali protiv Turske u Sarajevu 2007. godine bilo je sigurno oko 2000 Turaka.
ma zalost konja doveo u reprezentacijunisko je napisao/la:Izgleda i Ciro poceo kao i bivsi selektori dovodi igrace da bi se prodali protiv irana radeljica sada Hrgovica odakle ga iskopa moj Ciro
E ti da si isto malo pametan kad na Tv-u gledaš tekmu sigurno sebi kažeš...auuuuuuuu Bilino polje puno garant 11.500 duša ima....a ja još nisam odsjedio tekmu kod kuće i ne planiram idem na svaku domaću i kad mogu i u goste.harishp je napisao/la:A ti sijedi kod kuce i nemoj ici na tekmu.i nek ih bude vecina takvih vecina.I sta se napravilo Iljo i co nece u banju a mi na svijetsko.am333 je napisao/la:Ovo za armeniju što neko pita da li će biti naših ja sam stvarno tražio kartu ali nisam našao ništa.
Računajte prosjek 30 maraka jer najviše ljudi stane na zapad i istok i to vam je 255.000 maraka neprijavljenih . Keš lova i nema poreza i ode Iljo & Co. u banje.
Jesili sad sretan.
P.S Iljo i co svejedno hapa pare i bez ulaznica tako da treba biti malo pametniji kad se zeli nesto napisati.
Veze sa vezom ovaj ti post nema.am333 je napisao/la:E ti da si isto malo pametan kad na Tv-u gledaš tekmu sigurno sebi kažeš...auuuuuuuu Bilino polje puno garant 11.500 duša ima....a ja još nisam odsjedio tekmu kod kuće i ne planiram idem na svaku domaću i kad mogu i u goste.harishp je napisao/la:A ti sijedi kod kuce i nemoj ici na tekmu.i nek ih bude vecina takvih vecina.I sta se napravilo Iljo i co nece u banju a mi na svijetsko.am333 je napisao/la:Ovo za armeniju što neko pita da li će biti naših ja sam stvarno tražio kartu ali nisam našao ništa.
Jesili sad sretan.
P.S Iljo i co svejedno hapa pare i bez ulaznica tako da treba biti malo pametniji kad se zeli nesto napisati.
Evo tebi jedan lijep pozdrav iz Belgije....haj da si mi živ i zdrav
Umakanje je druga disciplina i razlicit sportam333 je napisao/la:A što si ti hari naspio na mene majke ti ga mile.
Šta nisi odavno umočio ili nešto.
Haj nađi moj post gdje se ja žalim na cijene karata majke ti.
Ne znam jesam li ovdje ili negdje drugo napisao kad su te cijene izašle da mi je opet draže da para uzme savez nego oni tapkaroši koji gule narod ko ludi. Ja ti samo govorim jednu činjenicu kako se radi sistem sa kartama a ti ako nisi znao kako se to naš narod "snalazi" to je tvoj problem.
A taj moj post ima velike veze jer ja se ne lomim po busevima da tebi nešto dokažem al' mi ide na nerve kad neko automatski predpostavlja da je svak navijač na "daljinski"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.