Ko je onaj AustralopitekSariel1987 je napisao/la:Seljacka posla.nazalost u nasem drustvu uzeli su primat i to je to..
Treba ovo sve gledat iz njemacke i smijat se konacnoj propasti..
Al skacu po lozi ko na koridi sta je ono

Ko je onaj AustralopitekSariel1987 je napisao/la:Seljacka posla.nazalost u nasem drustvu uzeli su primat i to je to..
Da se slozim jednom Sarmo. Ko voli koridu i neku "buducu" Tuzlu neka izvoli.Sariel1987 je napisao/la:Seljacka posla.nazalost u nasem drustvu uzeli su primat i to je to..
Nemam pojma pitaj mu ove rodjake il prodane...ista mrakaHeller je napisao/la:Ko je onaj AustralopitekSariel1987 je napisao/la:Seljacka posla.nazalost u nasem drustvu uzeli su primat i to je to..
Seljacke ckepiJadosao je napisao/la:Eto nek ste vi teska gotiva, gradska raja.....Uzeo vam Azmir i bodove i kes, dva u jedan.
Tri proljeća, naspram stoljeća.Jadosao je napisao/la:Eto nek ste vi teska gotiva, gradska raja.....Uzeo vam Azmir i bodove i kes, dva u jedan.
I čoper vilica.transandino je napisao/la:Na tusnju sam od 2010, obiso sve stadione od premijer lige pa do kantonalne, al cevljanovice u expand verziji ko ovih sisojinih nisam nikad vidio, prosjek skolovanja 4 razreda osnovne skole, 6 zuba prosjek po glavi i trnokop iznad usta
Sta je jado jadni uzeo? Prva pobjeda od kako se zovete Tuzla, Sloga kako hoces ne kontas ti haman stvari neke niti ces.... Idi proslavi ima sendvica i cvaja nije loše...Jadosao je napisao/la:Eto nek ste vi teska gotiva, gradska raja.....Uzeo vam Azmir i bodove i kes, dva u jedan.
Ma slabo ko ba rat i spominje. Više se naglašava njihova nezahvalnost i primitivizam, jer budi iskren Podrinje i jeste najprimitivniji dio države.avenija je napisao/la:Draza mi je Sloboda kao klub ali drago mi je da popisase ovi umjetni komuniste samo iz razloga sto nista drugo ne znaju osim ovih provokacija o prognanistvu i mjestu rodjenja, ratnim dejstvima i najvecom tragedijom mog naroda bosnjaka.
Pretrpjeli najgore i trebaju biti svete krave. Zato i jesmo ovdje gdje smo, jer se takvim popušta i gura ih se. Možda ima 8 razreda, al preživio je najgore guraj ga. Da su se integrisali ne bi ih niko zajebavao. Nismo im mi krivi niti rat jer su seljačine 97,5%Ghuraba je napisao/la:Ove Fukare su definitivno najjadniji navijaci kompletne lige. Ogadili su mi klub jos davno, ali veceras su jos dodatno poradili na tome. Da nije Azmira, Sloboda bi se danas sa Slavenom borila za opstanak u 1. Federalnoj ligi. Osim toga, seljacine ismijavaju ljude iz Podrinja koji su pretrpjeli najgore sto se moglo pretrpjeti u toku rata, a u Tuzli se nije osjetilo ni 2% istog tog rata kao kod njih. Seljacinama je svako kriv, od Zelje, Sarajeva, pa nadalje. Sloboda mi je uvijek bila draga i nebrojano puta sam bio na Tusnju i navijao za nju, ali ovi hajvani su do dna srozali ugled kluba.
Kako se slabo rat spominje, kako te nije sramota, pise te kako je steta sto nas nisu pobili, sto smo dosli u ,,vas ,, grad...Sto smo primitivni ??? Vise je to sto ne mozete da podnesete svoj neuspjeh, ili tudji uspjeh....Psujete covjeku mater, a iscupao vas i druge lige...Ne zaboravi da ste mu duzni dobru sumu novca, da vas hoce ugasiti to bih mogao vec sutra...Ali nece, veci je Azmir gospodin od svih vas ,,gradjana,,Heller je napisao/la:Ma slabo ko ba rat i spominje. Više se naglašava njihova nezahvalnost i primitivizam, jer budi iskren Podrinje i jeste najprimitivniji dio države.avenija je napisao/la:Draza mi je Sloboda kao klub ali drago mi je da popisase ovi umjetni komuniste samo iz razloga sto nista drugo ne znaju osim ovih provokacija o prognanistvu i mjestu rodjenja, ratnim dejstvima i najvecom tragedijom mog naroda bosnjaka.