Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Odličan je igrač, al' šta'š kad je šupak.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
jos nista nije rjeseno, pozvali su ga u b repku sto je on odbio, ako ga ne pozovu u a repku eto njega namaVanBasten je napisao/la:Odličan je igrač, al' šta'š kad je šupak.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
đnerminh74 je napisao/la:jos nista nije rjeseno, pozvali su ga u b repku sto je on odbio, ako ga ne pozovu u a repku eto njega namaVanBasten je napisao/la:Odličan je igrač, al' šta'š kad je šupak.
ma kakva croatia on je vazda bio za bih.ovo ostalo su svepatke.
51%--------49%
ma lupetaju bezveze nista se jos ne zna. on se nije oglasio sluzbeno. koliko znam odbio je dolazak na okupljanje b repke hrvatske.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
U pobjedi protiv hemofarma 81/76 i naš Kikan učestvovao:
9 Kikanovic Elmedin 1 1 1/2 50 0/1 0 0/0 0 0/1 0 0/3 1/2 0 1/0 2/1 11
Čestitam!!!!
Čestitam!!!!
jel ti drago?ars01 je napisao/la:U pobjedi protiv hemofarma 81/76 i naš Kikan učestvovao:
Čestitam!!!!
a sto nisi napisao kad je utrpao 15 partizanu?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ars01 je napisao/la:U pobjedi protiv hemofarma 81/76 i naš Kikan učestvovao:
Čestitam!!!!
daj covjece ako vec stavljas statistike onda nam daj sliku ,jer ovdje se samo ti znas snaci a mi neuki ljudi veze nemamo ,evo ja sad gledam da je kikan dao 11 poena ,a vjerovatno nije cim se ti javljas dakle evo tutorial ,nemoj se uvrijediti :
1.stisnes tipku prtscr,mozda pise druck/s-abf ako ti je njemacka tastatura (hint: prva tipka do 12)
2.udjes u paint
3.u paintu odaberes onaj kvadratic mali koji se nalazi odma ispod menija edit i onda desni klik na bijelu pozadinu paste i izrezes nam taj dio koji nam zelis pokazati
4.sacuvas to u jpg formatu da ne bude prevelika slika za otvaranje
5.nadjes sebi stranicu za uploadavnje slika npr http://www.imageshack.us ili http://www.slike.hr , http://www.postavi.com i fino nam das linkove da mi to pogledamo graficki
ili ili jos bolje samo nam jednostavno das link te stranice na kojoj gledas statistike
ars01 je napisao/la:U pobjedi protiv hemofarma 81/76 i naš Kikan učestvovao:Institut je napisao/la:Institut
Čestitam!!!!
daj covjece ako vec stavljas statistike onda nam daj sliku ,......
Ma stavio bih ja njegovu sliku , al' je kikan previše "lijep", da se djeca ipak ne preplaše.....,
A ovo oko 11poena, može bit ako se usvoji novo pravilo ....
Uostalom znaš ti to dobro, prati tuzlak svoje, a sad i KK Bosna dolazi u Mejdan, naravno po pobjedu....
ma dodjite ako hocete i po tribinu boli me k ... al ozbiljno ti kazem da ostavljas linkove od statistika ili da to napravis koliko toliko pregledno 
nerminh74 je napisao/la:
i ja sam shvatio poentu, ali ovo je najaci sastav
za sada bi bio zadovoljan sa
1. gordic, nesovic, jovanovic
2. ikonic, djedovic
3. hukic, opacak
4. teletovic, bajramovic, suton
5. varda, kikanovic
koji je najvjerovatniji, a posto ce oni igrati za njih cu punim srcem navijati
Nesto su mi vjerovatniji Krupalija, Rizvic & Bremer (eventualno Domercant) u ovom sastavu ....
pa iskreno ja bi domercanta kao vrsnog sutera na beku, da ga mjenja ikonic ali minimalno 15 minuta u svakoj tekmi, a djedovic moze igrati na 3 veoma solidno i pogotovo kada je potrebno ubrzati igru i unjeti energije pored vec dobro sporog hukicabandit je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:
i ja sam shvatio poentu, ali ovo je najaci sastav
za sada bi bio zadovoljan sa
1. gordic, nesovic, jovanovic
2. ikonic, djedovic
3. hukic, opacak
4. teletovic, bajramovic, suton
5. varda, kikanovic
koji je najvjerovatniji, a posto ce oni igrati za njih cu punim srcem navijati
Nesto su mi vjerovatniji Krupalija, Rizvic & Bremer (eventualno Domercant) u ovom sastavu ....
dok sto se tice rizvica i kikanovica, pa kikanovic je imao poprilicno prosjecnu sezonu i ostao je rupa u odbrani dok je rizvic igrao veoma dobro u zavrsnici ukrainskog prvenstva i uvjek je bio solidan defanzivac ipak kikanovic uvjek daje jos jednu opciju u napadu (ali problem je da sada vise voli sutati sa poludistance nego igrati na postu sa svojim nekada prepoznatljivim "glista" stilo ili ti veoma dobrim rotiranjem na pivot nozi) dok je rizvic tu limitiran ipak kako su sada usvojena nova pravila da mozes prijaviti 14 igraca (dok samo 12 mogu na parket u istoj utakmici) pozvao bi obojicu pa bi onda menso mogao uzimati nekog od njih dvojice bazirajuci se onim sto mu je potrebno protiv te odredzene selekcije (naravno ako menso to uopste zna)
situacija sa krupalijom je jos komplikovanija jer njega volim kao covjeka i pozrtvovanog igraca, ali ipak je znao usrati na kvalifikacijama soliranjem i pogotovu sto vec lagano stari a suton je ipak buducnost i vazno ga je kaparisati radi hrvata i naravno nesmije se zaboraviti da je on veoma korpulentan igrac koji veoma dobro gradi i skace (sto nam zna itekako nedostajati) pored veoma solidnog ofanzivnog potencijala (solidan sut sa distance i igra na postu sto sada krupalija manje radi i preferira ulaze i sut sa distance) prema tome radije bi sutona, naravno ukoliko otkaze suton on bi mi bio prva opcija, dok sto se tice tih 14 igraca radije bi stavio opacka jer bi bez njega imali samo lohotnog hukica kao klasicno nisko krilo
a sto se tice bremera da mogu oduzeo bi mu pasos jer mi je vadio zivce onim setkanjem po parketu i ociglednom ravnodusnoscu za nasom repkom, nije bilo ni trunke onog borbenog i pozrtvovanog bremera iz KK Bosna i njega nebi smjeli zavti ni pod koju cjenu i dizati mu rejting da bi on odigrao tek zadnju i nevaznu utakmicu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja ako bi volio vidjeti nekog amera(pleya) u dresu BIH onda je to BB.
A vjerujem da bi se i borio ko pravi bosanac

A vjerujem da bi se i borio ko pravi bosanac
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Nije u redu pisati kad CZ izgubi od Partizana da ne stajem na živu ranu ovim Tuzlacima koji navijaju za Delije.KK_Bosna je napisao/la:jel ti drago?ars01 je napisao/la:U pobjedi protiv hemofarma 81/76 i naš Kikan učestvovao:
Čestitam!!!!
a sto nisi napisao kad je utrpao 15 partizanu?
U pobjedi nije loše ga spomenuti, makar dao 1 poen ili kao Milošević zero, čovjek nije ulazio u igru jer je Pešić bio siguran u pobjedu.
@ars ako ti je covijek toliki idol-ozeni ga,ha ja brate slatki 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- FK Sarajevo
- Kontakt:
mensuru bi bilo bolje da sad pozove domerkanta
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Mensuru bi bilo najbolje da podnese ostavku.
glupost za hrabre je sebičan lijek
ars, kako je kikanovic igrao protiv FMP-a?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
ma ne vrijedi ga spominjat kad igra protiv samardziskog i labovicaKK_Bosna je napisao/la:ars, kako je kikanovic igrao protiv FMP-a?
pa bzvze centri ba
njega vrijedi spominjat samo kad odigra losu tekmu
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
24 poena Zlatka Jovanovica,i to solidnoj ekipi Igokei..Jos jedno dobro izdanje i ako mu sirijac da sansu moze biti najvece iznenadjenje u kvalifikacijama kao sto sam i pisao prije,ali poznavajuci mensura dobice minuta na kapaljku cak ako i bude u 12,sto je apsolutno zasluzio i to dva puta vise od nesovica..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jovanović je izrastao u odličnog pleja i sigurno da može igrati u reprezentaciji mada kod Mensura teško.Nakon ovog ciklusa kvalifikacija reprezentaciju treba dati boljem treneru.Ima dosta i do igrača al potreban je kvalititniji trener da bi igrali na nekom prvenstvu.Kad dođe selektor koji će reći imamo potencijal da idemo na prvenstvo znaćemo da je pravi.Ovi ostali što unaprijed okolišaju,podmlađuju...od njih nema ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.