Derbi kao derbi,odma nakon bulija tuča i isključenja (7)
NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: NHL 2011/2012
1:0 za Rangerse protiv Devilsa uz potpunu dominaciju, Devilsi još nisu opucali u gol Ludqvista
ako se ne varam 3:2 je ukorist Devilsa ove sezone.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
razbijeni maple leafsi u td gardenu, sa td i 2p conversion razlike 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Polako Blackhawksi ulaze u PO formu. Sinoc u gostima dobili Columbus BJ, sa 5:1. Sharpie 2 gola, Keith 4 asistencije. U zadnjih 9 tekmi 8 pobjeda. Jos igramo bez kapitena. I odbrana, polako pocinje da se poboljsava.
Postovanje treba zaraditi.
kingsi sve gaze pred sobom trenutno, nocas je pao i san jose.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- SaltCityAttack
- Kontakt:
daleko od toga da gaze..pa na diobi sye 7-8-9 pozicije care ....pa cak jos i povredjene Hawkse ne mozete stici..cisto sumnjam da hocete jer mi cemo na kraju zavristi vjerujem 4..mi polahko ulazimo u formu samo da se Toews vrati bice to jos boljeSTEVIE je napisao/la:kingsi sve gaze pred sobom trenutno, nocas je pao i san jose.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kingsi nemaju potrebe da stignu hawkse, dovoljno je da pobjede svoju diviziju i eto ih na 3. mjesto u western conference 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga jaka vam je divizija, samo je tu Dallas po meni iznenadjenje ..ja bi volio da oni ostnau prvi jer dobili smo ih neku noc kod njih 3-1 cini mi se nisam siguran..Sharski su vam tu ima tu i td...nasa divizija je beton ebote pa svaka ekipa ima preko 90p izuzev Columbusa....jos su Hawksi jako losi s obzirom kakvu ekipu imaju ebiga....mislim da su igracki objektivno najbolja ekipa uz Detroit na zapadu, ali ebiga najvise smo golova od svih ekia primili..onda povrede Toews vec 3 puta se povredjuje,Hossa,Sharp..jedino jos Kane je nesto sdravi i ako je i on propustao na pocetku nekoliko utkamica, ali nista strasno.
Samo kako smo trade napravili u odbrnai puno je to bolje u drugoj odbranbenoj liniji sto nam je i falilo...golmani trebaju raditi bolji posao i ako su evo zadnjih nekoliko utkamica odlicni.
St Louis me pravo iznenadjuje i ako su oni to zalsuzili kao i Hawksi pripe par godina..uzeli su nekoliko pickova dobrih tako da su napravili ekipu mladu repektabilnu.
Hawksi evo 1;1 sa Vancouverom dobra tekma vidi se taj rivelitet
..nas problem je jer je Vancouver uvjek fizicki jaci i uvjek idu da nas udaraju..evo ljudi 3 za redom penala dobise, ali mi gola ne mozemo dati u pm 
Samo kako smo trade napravili u odbrnai puno je to bolje u drugoj odbranbenoj liniji sto nam je i falilo...golmani trebaju raditi bolji posao i ako su evo zadnjih nekoliko utkamica odlicni.
St Louis me pravo iznenadjuje i ako su oni to zalsuzili kao i Hawksi pripe par godina..uzeli su nekoliko pickova dobrih tako da su napravili ekipu mladu repektabilnu.
Hawksi evo 1;1 sa Vancouverom dobra tekma vidi se taj rivelitet
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
opet u OT ili penali nema mi gore opcije za Hawkse...mi na penale ne mozemo dobit nikog
..samo neka ona zavrsi u OT pa makar i izgubili, samo da ne gledam patnju na penale
//samo igrlai smo odlicno skide Luongo Hossi cist gol..inace u prva dva perioda mi smo dominirali, dok u trecem periodu Vancouver je imao 14 suteva, a mi 10...u prva dva perioda Vancouver je imao svega 10 suteva i zavrsili na ukupno 24 suta, dok su Hawksi imali ukupno 37 suteva na gol.
Evo sad u OT 1 na 1 Luongo ponovo skida
.....ebiga nece pa nece ..vec sam ovo vidjeo u golu, ali ebiga staces nece
EDIT:
gotovo pobjeda
..hvala bogu pa nije otisla u SO, jer ovo nebi dobili..Boland je pogodio za nasu pobjedu ...Hawksi nakon trade kojeg su pravili u odbrani za Odoya, imaju omjer 9-1-1
..to je poraz u SO protiv Kingsa i poraz protiv St Louisa i sve ostalo su bile pobjede.
Sad smo stigli Detroita u sto nisma vjerovao jer su nas imali 10+ poena vise , ali mi smo ebiga kako kazem nakon trade hot team
..cuvajte se u playoffu idemo do kraja ..samo da se Toews vrati
Evo sad u OT 1 na 1 Luongo ponovo skida
EDIT:
gotovo pobjeda
Sad smo stigli Detroita u sto nisma vjerovao jer su nas imali 10+ poena vise , ali mi smo ebiga kako kazem nakon trade hot team
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kingsi na 3. mjestu u western conferenceu nakon sto su sinoc bluese dobili "na penale". quickie opet maestralan na golu kingsa, 35 odbrana i 8. put ove sezone da je sacuvao nulu. po mom misljenju u ovom trenutku nema boljeg golmana u ligi.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Rangersi upravo izjednačili protiv Toronta. Dosta se zadnje vrijeme pate Rangersi ali očekujem revanš za sinoćni poraz Knicksa od Raptorsa
Sinoć je Zuccarelo slomio lijevi zglob činimi se blokirajući šut
Još 7 utakmica do kraja regularne sezone
Još 7 utakmica do kraja regularne sezone
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 25 mar 2012, 01:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
On i Lundquist iz Rangersa, barem po meni, su tu medju top 2-3 sigurnoSTEVIE je napisao/la:kingsi na 3. mjestu u western conferenceu nakon sto su sinoc bluese dobili "na penale". quickie opet maestralan na golu kingsa, 35 odbrana i 8. put ove sezone da je sacuvao nulu. po mom misljenju u ovom trenutku nema boljeg golmana u ligi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Rangersi i Maple Leafsi otišli u OT 3:3, dok je ludnica od utakmice u glavnom gradu Kanade : Senatorsi vode protiv Penguinsa 7:4 
Pobjeda Rangersa u SO 2:1
Ottawa Senatorsi dobiše Penguinse 8:4 na kraju 
Pobjeda Rangersa u SO 2:1
lundqvist ce najvjerovatnije primiti vezina trophy, i svaka njemu cast na tomerio_Ferdy88 je napisao/la:On i Lundquist iz Rangersa, barem po meni, su tu medju top 2-3 sigurnoSTEVIE je napisao/la:kingsi na 3. mjestu u western conferenceu nakon sto su sinoc bluese dobili "na penale". quickie opet maestralan na golu kingsa, 35 odbrana i 8. put ove sezone da je sacuvao nulu. po mom misljenju u ovom trenutku nema boljeg golmana u ligi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ja mislim da ce Lundqvist biti proglasen za najboljeg goaliea jer je bio najkonstantniji, a sinoc vas dobismo u StaplesuSTEVIE je napisao/la:lundqvist ce najvjerovatnije primiti vezina trophy, i svaka njemu cast na tomerio_Ferdy88 je napisao/la:On i Lundquist iz Rangersa, barem po meni, su tu medju top 2-3 sigurnoSTEVIE je napisao/la:kingsi na 3. mjestu u western conferenceu nakon sto su sinoc bluese dobili "na penale". quickie opet maestralan na golu kingsa, 35 odbrana i 8. put ove sezone da je sacuvao nulu. po mom misljenju u ovom trenutku nema boljeg golmana u ligi.. al' u zadnje vrijeme neigra kako zna, u zadnje 2 utakmice fasovao cak 7 golova.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jbga ocekivao sam poraz protiv bruinsa da budem iskrenrio_Ferdy88 je napisao/la: I ja mislim da ce Lundqvist biti proglasen za najboljeg goaliea jer je bio najkonstantniji, a sinoc vas dobismo u Staplesu, prekinuli smo vas niz od 6 pobjeda zaredom, TT dominirao na golu
sa 40 saves, opet smo u 3 trecini bili najbolji sa golovima Milana i Kellya , i jos na kraju TT fantasticno skinu onaj sut, u zadnjim sekundama
i treba istaci da je ovo bila 1000th tekma naseg Captain Zdene
i dobio je najbolji moguci poklon od svojih saigraca
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh sad su Hawksi najebali slijedece 4 utakmice
..Keith jedan od najbopljih odbranbenih igraca NHL koji je par sezona i dobio tu nagradu, supendovan je na 4 utkamice nakon sto je laktom razvalio Sedina ....ebiga ove utkamice sa Vancouverom su uvjek ovake i inace oni nas udaraju sto vise mogu zato su uvjek i favoriti nad nama jer su fizicki puno jaca ekipa od Hawksa koja je mladja i nema nesto pretjerano igraca koji ce uzvratti Vancouveru nesot slicno ovako kao sto je uradio Keith...imali smo nekad big Buffa i imali smo ovog Scotta koga smo trad eu Rengerse , ali Scott je spor za odranu zato smo i primali onoliko golova pored njega ....imamo Daniel Carcillo koji je odlican, ali on je gotov za sezonu povredjen je ebiga.
Toewsu se jos ne nazire povratak na led...imao je taj potrs mozga i tek je poceo izlaziti pomalo na led..nadam se da ce se sto prije vratiti potreban nam je kapiten i jedna od najboljih igraca NHL trenutno
Toewsu se jos ne nazire povratak na led...imao je taj potrs mozga i tek je poceo izlaziti pomalo na led..nadam se da ce se sto prije vratiti potreban nam je kapiten i jedna od najboljih igraca NHL trenutno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SheldonCooper
- Kontakt:
Rangersi gube 2:0 od Jetsa....loša igra + 5 isključenja naspram 0 Winnipega.
PS: 2:1
SHG
Del Zotto strijelac
PS1: 2:2 Callahan iz PP
PS2: 3:2 za Rangerse, odlična igra NY u nastavku i totalni preokret od 0:2 do 3:2
PS3: Gotovo je gotovo
4:2 ponovo PP Stepan ga spiči 
PS: 2:1
SHG
PS1: 2:2 Callahan iz PP
PS2: 3:2 za Rangerse, odlična igra NY u nastavku i totalni preokret od 0:2 do 3:2
PS3: Gotovo je gotovo
zivi zid! ni calgary nije uspio dati gol protiv quicka sinoc.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hawksi su haman pa osigurali playoff..da su Sharksi sinoc dobili, Hawksi bi osigurali, ali ovako treba nam 1 poen samo da osiguramo.....dole se vodi mrtva trka izmedju Dallasa,Sharksa,Kingsa i Coyota za te pozicije u playoffu
..ja se nadam da ce Coyoti ili Dallas zavrsiti kao treci da igramo za njima, a mogu Kingsi ili Sharksi svejedno...samo ne da idemo na Detroit i Predatorse svi su oni jaci od ovih navedenih ekipa..zato ja mislim d ami zelimo sacuvati tu 6 poziciju u playoffu, a ne otici na eventualno cetvrtu .
Sinoc Hawksi razvalili St Louis po svemu..ebotte vodimo 3-15 minuta do kraja imali smo 34-11 sutevi na gol , da bi St Louis u svom 12 sutu postigao drugi gol i smanjio rezultat...ond aponovo nasa stara bojka zadnja minuta i St Luois izjednaci na 3-3...koja katastrofa 15 suteva 3 gola uzas....na svu srecu Halak nije mogoa zaustaviit sut Bolanda u SO i dosli smo do pobjede..Halak je sinoc bio fenomenalan skino je nekoliko odlicnih suteva, a mi opet malo suteva na gol, a previse golova i to za 5 minuta ljudi 2 gola i u zadnjoj minuti uzas
Sinoc Hawksi razvalili St Louis po svemu..ebotte vodimo 3-15 minuta do kraja imali smo 34-11 sutevi na gol , da bi St Louis u svom 12 sutu postigao drugi gol i smanjio rezultat...ond aponovo nasa stara bojka zadnja minuta i St Luois izjednaci na 3-3...koja katastrofa 15 suteva 3 gola uzas....na svu srecu Halak nije mogoa zaustaviit sut Bolanda u SO i dosli smo do pobjede..Halak je sinoc bio fenomenalan skino je nekoliko odlicnih suteva, a mi opet malo suteva na gol, a previse golova i to za 5 minuta ljudi 2 gola i u zadnjoj minuti uzas
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SheldonCooper
- Kontakt:
Lagana pobjeda Rangersa protiv Canadiensa. Za sad je rezultat 3:0, dva gola sa PP a prošlu utakmicu također 2 iz PP i jedan iz SH.
Sidney Crosby se vraća, 1g i 3 asistencije za vodstvo protiv Sabresa od 4:3
Sidney Crosby se vraća, 1g i 3 asistencije za vodstvo protiv Sabresa od 4:3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.