Žepču treba neriješeno s RudaromDonFufa je napisao/la:Tesko ce te kupiti utakmicu protiv rudara hhh kao sto ste do sada vecinu kupili
Pobjedit ce vas kao u Zenici

Žepču treba neriješeno s RudaromDonFufa je napisao/la:Tesko ce te kupiti utakmicu protiv rudara hhh kao sto ste do sada vecinu kupili
Neka bolji pobjedi ! Ali Rudar je mnogo jaci od kada ga vodi Kemal Hafizovic !1988risha je napisao/la:Žepču treba neriješeno s RudaromDonFufa je napisao/la:Tesko ce te kupiti utakmicu protiv rudara hhh kao sto ste do sada vecinu kupili
U Zenici su dobili jer su nasi igrali povuceno, nisu navikli na to, poslije su sve psovali i govorili da Rudar uopce nije jak kao sto su mislili i da je Koca dao da igraju napadacki da bi ih natrpali.DonFufa je napisao/la:Tesko ce te kupiti utakmicu protiv rudara hhh kao sto ste do sada vecinu kupili
Dzaba kad ce vas Rudar dobiti u ZepcuSignore je napisao/la:Gradina - Zepce 0-4
Poluvrijeme bilo 0-1, Grahic zabio, ostalo ne znam
Zepce ce da gori !Adi_Zepce je napisao/la:Dzaba kad ce vas Rudar dobiti u ZepcuSignore je napisao/la:Gradina - Zepce 0-4
Poluvrijeme bilo 0-1, Grahic zabio, ostalo ne znam![]()
![]()
No, bez zezancije. Cestitike momcima na pobjedu, narednu utakmicu osigurati titulu
Pa uvijek ima Koševo,KAO REZERVNA OPCIJASignore je napisao/la:Na sta li ce nam licit utakmica u nedjelju. Tri dana kise bez prestanka. Danas malo smirilo, a ako sunce ne usija danas i sutra ocekuje nas u nedjelju obicni svinjac. Jos ako uzmemo u obzir da ce sutra na stadionu bit odigrane dvije utakmicu
Ja sam danas nabavio za 15 i to za sjever. Ostalo sve rasprodano1988risha je napisao/la:jel istina da je nestalo karti za utakmicu Žepče-Rudar,i da se vise ne mogu nabaviti... osim na crnom trzistu,po cijeni od 15 i 20 KM ???
Hoćeš prodati za 30 ???el-fighter je napisao/la:Ja sam danas nabavio za 15 i to za sjever. Ostalo sve rasprodano1988risha je napisao/la:jel istina da je nestalo karti za utakmicu Žepče-Rudar,i da se vise ne mogu nabaviti... osim na crnom trzistu,po cijeni od 15 i 20 KM ???
Ma zezancija, al bit ce sigurno dosta ljudi. Jedini problem je kisa koja pada vec par dana. Jucer malo stala i sinoc opet prolom oblaka. Nadamo se da je sutra nece bit, mada cemo za gledatelje lako, al teren ce bit kao da je ragbi ekipa prosla kroz njeg, jer upravo kadeti igraju, a slijedi i utakmica juniora. Prosetat cu na utakmicu juniora 15tak minuta samo da vidim kakvo je stanje. Inace, ove sezone nas gleda oko 400-500 ljudi, imamo prosjek bolji od Olimpica i LeotaraVirtu4l je napisao/la:Koliko sam shvatio, rasprodat je stadion koji prima oko 4000 gledalaca, a igra se derbi kantonalne lige? Ako sam dobro shvatio, svaka čast.
Sjećam se da ste imali lijep stadion, na čijem je otvaranju igrao moj Željo.
Vidjet cu ako ja uspijem nabaviti sta jeftinije, pa ti onda prodam ovu za 30.1988risha je napisao/la:Hoćeš prodati za 30 ???el-fighter je napisao/la:Ja sam danas nabavio za 15 i to za sjever. Ostalo sve rasprodano1988risha je napisao/la:jel istina da je nestalo karti za utakmicu Žepče-Rudar,i da se vise ne mogu nabaviti... osim na crnom trzistu,po cijeni od 15 i 20 KM ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.