FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nismo još primili gola na Tušnju pod Amarovom palicom u trećem mandatu.

-
- Kontakt:
Ma kakva kiša, nek se po blatu igra, Sloboda nikad gora, ovo se mora riješiti ako mislimo na titulu..
Prije bih rekao nikad mladja. Ne znam sto ste u glavu usadili da su toliko losi, a evo ljudi nakon tri kola nisu uopste u zoni za ispadanje. Jedino za koga se moze recida je nikad gori je Mladost trenutno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tri kola prosla i postoji zona ispadanja vec kao nesto relevantno.
Sloboda nikad gora. Nemaju tri igraca da valja. Mi ovo moramo razvalit kakav crni oprez jadna ti majka. Bolji smo od njih 10 puta
Sloboda nikad gora. Nemaju tri igraca da valja. Mi ovo moramo razvalit kakav crni oprez jadna ti majka. Bolji smo od njih 10 puta
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Neka kiše, nek' malo nakvasi teren, nadam se da će prestati padati do tekme i to će onda biti ok.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ali Tuzla City nije Sloboda 
On je akcenat bacio samo na tekme sa Slobodom.

On je akcenat bacio samo na tekme sa Slobodom.
Ne spominji tu utakmicu, molim te. Kad se sjetim Veselinovića i bravura, muka mi dođe.

I Ermin Zec je imao fule u toj utakmici pa?

Znaci samo trebao da puhne u nju usla bi u gol eto koliko je blizu bilo, a Veseli fuli.

FK Željezničar i Sarajevo osiguranje potpisali su produženje saradnje, te tako Sarajevo osiguranje ostaje Zlatni sponzor Kluba.
https://fkzeljeznicar.ba/sarajevo-osigu ... car/42853/
LjoZee je napisao/la: ↑15 avg 2020, 12:14FK Željezničar i Sarajevo osiguranje potpisali su produženje saradnje, te tako Sarajevo osiguranje ostaje Zlatni sponzor Kluba.
Zlatni sponzor kluba.

Aparata, aparata, respiratora jeftino.

Željezničar za život cijeli!
¸E cuj Sloboda mu fina,ljudi se raspadaju haha ...dobiti ovo danas sa pola snage i okrenuti se Mladosti uz Boziju pomoc.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad se sjetim price, nece Sarajevo osiguranje da bude vise sponzor jer je miske otiso 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ljozeeta onaj zrijeb bas istraumiro, ne moze se vise dohavizat

Ma opusti se, primit cemo 5-6 komada, zaradit nesto para i fokusirat se na ligu

Kakvih je tu igranki i nagovaranja bilo, ono dušmanski do kosti.
Zato, aparata aparata respitlratora.

@Ljoze, sta ti je. Hoćeš da ti stravu salijemo?

Željezničar za život cijeli!
Brine me zivota mi,zamisli Sloboda mu dobra ekipa ,pa dokle ide taj Ljoze ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, MoSaZeLjo1921, MrkiMedo, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, samoFKS, sebalos i 51 gost.