FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

ReX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ReX » 25 avg 2020, 00:09

L'Equipe: Barcelona are interested in Angers' left-back Aït-Nouri
19-godisnji francuski U21-reprezentativac. :kafa:
@igrajlopte 🐦

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 25 avg 2020, 00:29

Neka prodaju Suareza za 1 marku,
U tom slucaju ne moras raskida ti ugovor i isplatiti ga...
Ovako prodas za marku i on potpise ugovor sa drugo ekipom, pozitivna nula...
Ako Suarez pocne muljati i da nece da potpise za drugu ekipu ne treba raskidati ugovor jer tonje za njega veci dobitak nego da je ovojio ligu prvaka (barcelona raskine ugovor inon dobije pare i onda moze potpiati ugovor sa drugom ekipom, znaci za jednu godinu moze dobiti pare od dva ugovora) znaci alo ne izadje kroz transfer onda ga jednostavno poslati na tribine...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 avg 2020, 00:31

FCBLAUGRANA1987 je napisao/la:
25 avg 2020, 00:29
Ako Suarez pocne muljati i da nece da potpise za drugu ekipu ne treba raskidati ugovor jer tonje za njega veci dobitak nego da je ovojio ligu prvaka (barcelona raskine ugovor inon dobije pare i onda moze potpiati ugovor sa drugom ekipom, znaci za jednu godinu moze dobiti pare od dva ugovora) znaci alo ne izadje kroz transfer onda ga jednostavno poslati na tribine...
Pa kako ces ga placati toliko a sjedi ti na tribinama? Nema on platu 6 miliona.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2020, 00:41

Pusti ga, igra se managera covjek. Umtitija realno prvog treba nabit nogom u guz.

Covjece kakvu sezonu top je imao kad je dosao i dobio poboljsan ugovor, pokazao da je klasa, uzeo SP i onda odjednom postao zohar koji samo pare uzima. Nije htio vec godinama da se operise.

Nabit nogom u guz taman da Puyol postane u drugom klubu.

Druga stvar. Ja stvarno ne znam sta kontaju s Busquetsom uradit ako ce Koman staviti Frenkija na njegovu prirodnu poziciju, tj Busquetsovu??
27.10.2020

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 25 avg 2020, 00:47

harden je napisao/la:
25 avg 2020, 00:31
Pa ako barcelona raskine ugovor onda mu mora isplatiti tu zadnju godinu ugovora... ovo pravilo nikad necu kuziti jer svaki obicni smrtnik kad dobije otkaz odmah gubi i platu, ne znam zasto su nogometaski zasticeni na ovaj nacin...

Ako Suarez nece kroz transfer da potpise za drugi klub onda mozda i cilna raskid ugovora, to je isto jedna sramota za barcu da ga toliko obogati, ako barcelona vec mora isplatiti zadnju godinu ugovora onda neka ga makar ostavi na tribinama a ne da dobusti da je zajebava...

Jedini nacin da barcelona bude makar na pozitivnoj nuli je da ga proda za simbolicnu svotu, isto tako real madrid nece da proda balea a vjeruj mi on je zidanu prvi na listi da ode...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2020, 00:52

Kazu spanci da su igraci bijesni na upravu.

Hahaha kakvi hadalji. Znamo svi kakvu upravu imamo, ali nije uprava dobila 23 komada u zadnje 3 godine nego igraci, svojim trcanjem, nezalaganjem i qurcoboljom. Cuj 8 komada dobili i onda se oni nesto cude i bune a najvecu platu svi u Europi imaju bgte.

Zenska ekipa ne bi onako odigrala protiv Bayerna.

Cuj ovog hahah, bolan sa svakom vecom firmom ko potpise ugovor dobije otpremninu osim ako ne dodje do krsenja samog ugovora, od samog radnika, zavisi od ugovora. Tako je i u Americi kod advokatskih firmi. Kod raznih projekata kad radis kao freelance isto.

To sto te bosnjo nabije nogom pa ti nista ne plati, to je druga stvar.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 avg 2020, 00:56

Bgmi ih je Barto dobro pritego. Cuj mozes ostati, ali izgledno smanjenje plate. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 avg 2020, 01:00

slika
– Koeman informed the Uruguayan striker that he doesn't fit into his plans for the new project and his departure will be negotiated in the next few days.

– Barcelona want to stop paying his big wages and sign Lautaro Martinez in return.
@igrajlopte 🐦

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 avg 2020, 01:06

Suarez je trebao znati čim su doveli Dembelea, Grizmana i Kutinja za onolike pare da je on donji, pa kad tad. Neće niko baciti u smeće 100 ili 200 miliona nasuprot Suareza u 33 godini. Trebao je tražiti sebe negdje drugo, prije nego što sve ovo ispadne jedna ružna priča.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 avg 2020, 01:13

Lautarao me strahovito puno podsjeca na Coutinha i njegov stil igre. Pogled, okret, dodir s loptom, pas, sut.. Gledam highlightse i sve mi Coutinho na ocima u crvenom dresu sa desetkom na ledjima i kontam kako su tada mnogi (pa donekle i ja) svrsavali misleci kakva igracina dolazi u Barcu.

Ko zna sta ce eventualno biti sa Lautarom.. Nadati se da nece zavrsiti isto ko ovaj.

Mislim da Inter nema sta zaliti ako dobiju 60+m eura i dva igraca, mogu se udarati nogom u guzicu jer realno gledajuci bolju ponudu nece ni blizu dobiti. Mislim da je i to overpay ali eto haj. Mogli bi (Inter) rijesiti pitanje vanjski bekova za iducih x godina ako se naprimjer u dealu dogovore klubove da to budu Emerson i Firpo.
@igrajlopte 🐦

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 avg 2020, 01:16

najbolja vijest danas je to smanjenje plate nekim sto su učestvovali u brukanju 3 puta
realno svaki igrač koji predje 30 treba ići na manju platu, pa makar bio i golman

kad se moglo bez Ronaldinha, Deca, Etooa, Henryja, Ibrahimovića koji su otišli u boljem fiz. stanju nego Suarez, moze se i bez njega

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 25 avg 2020, 01:17

leorey je napisao/la:
25 avg 2020, 00:52

Hahaha kakvi hadalji. Znamo svi kakvu upravu imamo, ali nije uprava dobila 23 komada u zadnje 3 godine nego igraci, svojim trcanjem, nezalaganjem i qurcoboljom. Cuj 8 komada dobili i onda se oni nesto cude i bune a najvecu platu svi u Europi imaju bgte.

Cuj ovog hahah, bolan sa svakom vecom firmom ko potpise ugovor dobije otpremninu osim ako ne dodje do krsenja samog ugovora, od samog radnika, zavisi od ugovora. Tako je i u Americi kod advokatskih firmi. Kod raznih projekata kad radis kao freelance isto.

Ne pricaj gluposti, nije ti tako ni u americi (ne u 80% poslova) i ne mozes na osnovu malog postupka gereralizirati kako je u cijeloj drzavi, bas i zivim u toj drzavi koju si naveo kao primjer i mogu ti reci da si upravu (djelimicno, malo....),

Ali ne zelim nastaciti ovo da raspravljam jer ono sto sam htio reci je da raskid ugovora je glupa stvar ako nisu kod potpisa naveli da mogh isplatiti pola ako dodje do toga,
Ako moraju sve isplatiti neka ga radije na tribinama...

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 avg 2020, 01:28

i taj Lautaro totalno nepotreban.. kupiti Upamecana, i pogledati po Portugalu, Holandiji ako ima sta da valja do 23 g. ja bi pokušao i Pulišića, Sancha ako bude love.. krila su budućnost fudbala

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 avg 2020, 01:48

Ja i zaboravio na Umtitija.. Šta je taj čovjek sebi napravio, nehumano. Od onakve stijene i štoperčine koja je mogla igrati zavezanih očiju, koliko je pohvala dobio i ustalio se za kratko vrijeme, svesti se na ovaj nivo da se budeš otpisan i da postaneš kiksara mrtva samo zato što odbijaš ebenu operaciju. Sebi karijeru upropastio samo jednom glupom odlukom o banalnoj situaciji.
Šteta onakvog igrača, kad se sjetim njegovih predstava i kvaliteta, od snage, tehnike, pa do konstantnosti. Glup je ispao malo je reći.

Ovakve idiote kao što su ovi metuzalemi treba otpisivati kao Perez u Realu. Svako ko se tako ponaša lagano noga.

I ja bih lovu usmjerio ka Upamecanu, zvijer malo je reći. Ne vidim šta ljudi vide u Lautaru, ali eto valjda vide ovi treneri vide nešto što mi ne vidimo. Sancho se trebao kaparisati, isto perverzija od igrača, ali previše je love ranije spičkano.

Upamecano, Thiago/Wijnaldum, Gaya i vratiti Emersona - to je ono što bi ja uradio ovaj prijelazni rok.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 avg 2020, 02:24

25 avg 2020, 01:17
leorey je napisao/la:

Ne pricaj gluposti, nije ti tako ni u americi (ne u 80% poslova) i ne mozes na osnovu malog postupka gereralizirati kako je u cijeloj drzavi, bas i zivim u toj drzavi koju si naveo kao primjer i mogu ti reci da si upravu (djelimicno, malo....),

Ali ne zelim nastaciti ovo da raspravljam jer ono sto sam htio reci je da raskid ugovora je glupa stvar ako nisu kod potpisa naveli da mogh isplatiti pola ako dodje do toga,
Normalno da ce mu platit kad je covjek pod ugovorom jos godinu, to se postovat mora, jedino da se dogovore da nece traziti pare, ali sudeci kako se odnose prema njemu, normalno da ce traziti.

Sta ti mislis zbog cega postoje ugovori uopste? Pa da bi se upravo zastitili poslodavci i radnici. Potpisali smo to i platit cemo mu. Ko sto ti ne mozes raskinuti ugovor recimo s Telemahom ako si vezan 2 godine. Mislim mozes, ali ces da platis.

Ne znam zasto se o ovome i prica, kad to zna malo dijete.

Ali evo ti banalnije, da si ti igrac ili bilo ko, bi li ti potpisao ugovor i osigurao nekom svoje usluge a da te taj neko moze nabit nogom u guz.icu u svaka doba i ostaviti te bez centa?
27.10.2020

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 25 avg 2020, 05:55

leorey je napisao/la:
25 avg 2020, 02:24
25 avg 2020, 01:17
leorey je napisao/la:

Normalno da ce mu platit kad je covjek pod ugovorom jos godinu, to se postovat mora, jedino da se dogovore da nece traziti pare, ali sudeci kako se odnose prema njemu, normalno da ce traziti.

Sta ti mislis zbog cega postoje ugovori uopste? Pa da bi se upravo zastitili poslodavci i radnici. Potpisali smo to i platit cemo mu. Ko sto ti ne mozes raskinuti ugovor recimo s Telemahom ako si vezan 2 godine. Mislim mozes, ali ces da platis.

Ne znam zasto se o ovome i prica, kad to zna malo dijete.

Ali evo ti banalnije, da si ti igrac ili bilo ko, bi li ti potpisao ugovor i osigurao nekom svoje usluge a da te taj neko moze nabit nogom u guz.icu u svaka doba i ostaviti te bez centa?
Mislim da obojica znamo sta je ugovor i treba prestati pisati sta mislis o tome a sta ja, mozda sam trebao napisati deset stranica o ogovorima da bi dotakao sve tacke da bi ti bio ok sa mojom izjavom, (da, ugovor je ugovor i svaka tacka se mora ispostovati) ali kazem da su igraci toliko zasticeni da se u ovim situacijama ne daje neka opcija koja ce malo biti u korist kluba ako igraceva forma ne zadovoljava a to je za ocekivati kad igrac napuni 33 godine ili npr kod ozljede kao Dembele da 3 godine nije uvezao 5 utakmica a plata dolazi dok igra igrice, jer govorimo o milijunima godisnje da primaju, trebaju se klubovi malo bolje zastiti kad potpisuju ugovore... a jos jedna ludost barcelone je da je toliki ugovor dala suarezu do njegove 34. godine...

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 25 avg 2020, 07:17

Ipak će ovo biti samo kozmetičke promjene. Koliko vidim svi ovi koji su trebali biti otjerani (pike, alba, roberto, semedo) će dobiti novu priliku. Stradaće Suarez, Rakitić i Vidal zbog godina i istrošenosti i Umtiti koji je to zaslužio zbog odbacivanja operacije. Mesijeva struja je prevagnula i većina drugara će mu ostati u klubu.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 25 avg 2020, 07:41

harden je napisao/la:
25 avg 2020, 00:31
Pa sta ces mu ? Postoji opcija da Suarez odbije da ide po svaku cijenu kao i Bale,a raskid moze samo uz isplatu citave svote novca za preostali dio ugovora. To ti ga onda dodje na isto, pa bolje mu se "revansirati" tako sto ce sjedit na tribinama godinu dana, vec da mu ponudis raskid,a on onda djabe potpise za nekog. Bas dupla lova.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 avg 2020, 08:39

Fudbal je napisao/la:
25 avg 2020, 07:17
Ipak će ovo biti samo kozmetičke promjene. Koliko vidim svi ovi koji su trebali biti otjerani (pike, alba, roberto, semedo) će dobiti novu priliku. Stradaće Suarez, Rakitić i Vidal zbog godina i istrošenosti i Umtiti koji je to zaslužio zbog odbacivanja operacije. Mesijeva struja je prevagnula i većina drugara će mu ostati u klubu.
Mislim da je Messiju vise stalo za Suareza nego za jednog katalonca u klubu. Ali eto mozda grijesim.
@igrajlopte 🐦

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 25 avg 2020, 09:13

Definitivno.Suarez mu generalno najbolji pajdas , ali who cares.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.