FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

lottdogg
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la lottdogg » 01 avg 2010, 18:54

Žbljohar je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:GODIŠNJA KARTA:50 KM
Skuplja godisnja nego da platis svaku po 5 km,smijesno,8 utkmica igrate kod kuce po 5 km je 40,ako uzmes godisnju treba da bude jeftinija od 40km a ono 50,i jos da vam napisem izborite se navijaci za slobodan ulaz,svi koliko ja znam ulaze besplatno,trazite od uprave da vam da ulaznica koliko vas ima pravih navijaca,ali ne dajte nikome ko ne navija,to morate dogovoriti dok je vrijeme.
igra se 15 domacih utakmica sto znaci da je pojedinacno kad placas 75 maraka tako da se itekako isplati ova godisnja od 50 maraka :mrgreen:

vrstan si matematicar :mrgreen:

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 01 avg 2010, 19:00

lottdogg je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:GODIŠNJA KARTA:50 KM
Skuplja godisnja nego da platis svaku po 5 km,smijesno,8 utkmica igrate kod kuce po 5 km je 40,ako uzmes godisnju treba da bude jeftinija od 40km a ono 50,i jos da vam napisem izborite se navijaci za slobodan ulaz,svi koliko ja znam ulaze besplatno,trazite od uprave da vam da ulaznica koliko vas ima pravih navijaca,ali ne dajte nikome ko ne navija,to morate dogovoriti dok je vrijeme.
igra se 15 domacih utakmica sto znaci da je pojedinacno kad placas 75 maraka tako da se itekako isplati ova godisnja od 50 maraka :mrgreen:

vrstan si matematicar :mrgreen:
ma da godisnja ha, ja jedno mislim drugo pisem mislio sam na ovu godinu tj polusezonu,sory

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 01 avg 2010, 19:03

Ljumani_Banovici je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:
r_emir je napisao/la:I ja bio na utakmici.Buducnost ima super dobru odbranu.Primili su go iz neke polukontre,golman uspio da odbrani ali Ivan Milić natrčao na odbijenu loptu i dao go.Imala je Drina jos jedno dvije prilike i to je to.Zatvorili se i nisu prelazili više centar. I kad imaju priliku za neku kontru ili polukontru nece da idu u napad.Budućnost imala mnogo prilika,lijepo igrali pravo ali nemaju završnice. Najslabiji igrač na današnjoj utakmici bio Haskić(najbolji strijelac prošle sezone u ligi federacije) i postigao je go i danas za Budućnost,ali je propusti jos 5 puta da šutira ili da postigne go.Budućnost ima nekog Halilovića koji igra u veznom redu,super mu je tehnika i pravo dobar.Dobar i Zrnanovic u odbrani igra,baca loptu iz auta u peterac i svaki put bude prilika.Drina ima nekog visokog napadača,dobar je,a ostali mi se čine jako neiskusni.Puno grijese na sredini terena i daju protivnicima lopte,a i odbrana ima nije baš nešto.

Pa kavi su onda Banovići ako Drina za koju ti kažeš da nije nešto uzme im bod u sred Banovića :o :o :o
i vama travnik zamal da uzme usred Gradačca....prvo kolo najNEizvjesnije jos novajlije pfff....vidjet cemo u nastavku sezone kako ce teći stvari :( :(
Niste dobro startovali,a to je veoma vazno,lakse je uci u PL,nego u njoj ostati.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 23:05

Probat uzet bodove Velezu u rasulu su..i vracamo se na pocetak.....nadam se da cemo imat srece....a ne kao protiv drine..nece lopta i nece u gol....
1947!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2010, 23:08

Gledam ovaj pregled,i Drina nije izlazila iz 16,samo gol i ona jos jedna prilika ostalo sve napadi Buducnosti.Mogli ste i pobediti nekoliko dobrih prilika nije uslo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 01 avg 2010, 23:12

Devil je napisao/la:Gledam ovaj pregled,i Drina nije izlazila iz 16,samo gol i ona jos jedna prilika ostalo sve napadi Buducnosti.Mogli ste i pobediti nekoliko dobrih prilika nije uslo.

Pa evo pogledaj malo gore iznad,ja sve napisao kako je bilo i vidjelo se sad na pregledu da je tako.samo lopta nije htjela u go,a Boga mi i onaj njihov golman je odbranio dvij-tri dobre prilike.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 23:13

r_emir je napisao/la:
Devil je napisao/la:Gledam ovaj pregled,i Drina nije izlazila iz 16,samo gol i ona jos jedna prilika ostalo sve napadi Buducnosti.Mogli ste i pobediti nekoliko dobrih prilika nije uslo.

Pa evo pogledaj malo gore iznad,ja sve napisao kako je bilo i vidjelo se sad na pregledu da je tako.samo lopta nije htjela u go,a Boga mi i onaj njihov golman je odbranio dvij-tri dobre prilike.
ma mi smo za njih FULHAM :lol: :lol: :lol:
1947!

ALE
Kontakt:

Post Postao/la ALE » 01 avg 2010, 23:17

ej ,može li mi neko reć jeli istina da Salihovic Mirnes dolazi i Buducnost, to je onaj spic iz Slavena( ljevak) , zadnju polu sezonu sada igrao u Veležu...?????????????

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 01 avg 2010, 23:22

ALE je napisao/la:ej ,može li mi neko reć jeli istina da Salihovic Mirnes dolazi i Buducnost, to je onaj spic iz Slavena( ljevak) , zadnju polu sezonu sada igrao u Veležu...?????????????

Mislim da ne dolazi,a isto tako mislim da nije neki veliki igrač.Jednom sam ga gledao kako igra,a i lično sam ga upoznao i nije mi se svidio ni kao igrač,ni kao čovjek.

ALE
Kontakt:

Post Postao/la ALE » 01 avg 2010, 23:26

ja sam samo pitao a jeli igrač ili ne , to nek kazu strucni ljudi za to a ne mi levati,meni nije loš.Dobro bi došao.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 avg 2010, 23:31

_amel_13_BHf_ je napisao/la: staj amire???..okupis se da navijas za njih a oni ti traze pet maraka da bi uso na tekmu..pa de imal to dje de mi reci?? :o :o
:lol:

Mislim stvarno nema smisla :lol:

ps ovom bi trebali zabraniti da ostavlja komentare po netu. Neko će pomisliti da ste neozbiljni :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 23:44

http://ljumani.com/news.php
NOVA OFICIJELNA STRANICA NAVIJACA FKB...
registrujte se...
1947!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 01 avg 2010, 23:46

nikad_izvini je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la: staj amire???..okupis se da navijas za njih a oni ti traze pet maraka da bi uso na tekmu..pa de imal to dje de mi reci?? :o :o

ps ovom bi trebali zabraniti da ostavlja komentare po netu. Neko će pomisliti da ste neozbiljni :mrgreen:
JELE DA NEMA...SAMO TO IMA U NAS... jbg,,, :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 23:49

:D
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 01 avg 2010, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
1947!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 01 avg 2010, 23:51

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

JELE DA NEMA...SAMO TO IMA U NAS... jbg,,, :mrgreen:

Amele,preporučujem da malo prelistaš pravopis bosanskog jezika.Gledajući tvoje predhodne komentare,mislim da ti je to potrebno.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 avg 2010, 23:53

EDIN MEHMEDOVIĆ nekada najbolji igrac banovicke Buducnosti sada je golman u malom nogometu u Celicu....lagano bagamo i on ode u godine al je bio igracina
1947!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 02 avg 2010, 02:37

Ma šteta što vam uzeše oni levati bodove, vi imate solidnu ekipicu, mada Drina je nikakva ne podjecnjujem nikoga al po onome što smo vidjeli na tv snimci oni nek odmah istupe iz lige... A citajući postove vidim da imate problema oko organizacije navijača, sve smo to prošli kad se jednom ospe stara raja teško je vratiti. Al prvo bih vam bilo dobro da se probate okupiti negdje svi i probati izglasati vodju i upravni odobor onda napišete dopis klubu da tražite besplatan ulaz, autobuse itd. moj savjet... pozzz i sretno u buduceee

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 avg 2010, 10:33

Moze li mi neko reci prvu postavu Buducnosti ??
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 avg 2010, 10:37

Dylan Dog je napisao/la:Moze li mi neko reci prvu postavu Buducnosti ??
Muriz Husic GK
Mirel Camrkovic DR
Dilaver Zrnanovic DC
ELVIS ČERGIĆ (C) DC
Edis Kurtić DL(Nermin Colic,Muhamed Omic)
Igor Slisko MR
Adnan Sarajlic MC
Adnan Jahic MC
Emir Halilovic ML
Semir Slomic ST
Nermin Haskic ST
1947!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 avg 2010, 10:40

Jao vam onog trenera cara, sinoc na pregledu sam se ismijao nakon njegove izjave za medije, kako zastane pa dok ponovi, legenda ! :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.