Vico Zeljković

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Neutral
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la Neutral » 22 sep 2021, 15:02

Prasetina.

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 22 sep 2021, 16:58

Meni se cini, da je gore nego za vrijeme Usanovica.

A, za ovog lika. On je tu samo da radi dar-mar. Da pokaze da drzava ne funkcionise ama bas nikako ...

Jedini lijek je istup 4R klubova i da se ponovo UEFA i FIFA ukljuce u ovo rasulo ...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 22 sep 2021, 17:11

Skandal je da covjek jos jutros iznese sve odluke i kazne a vijece nije ni zasjedalo.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 22 sep 2021, 17:14

U ovoj sezoni, na utakmici Borac-Zrinjski, su navijači Borca skandirali ime presudjenog ratnog zločinca Ratka Mladica. Fudbalaki savez Bosne i Hercegovine NIJE izrekao kaznu Borcu za ovo skandiranje koje se jasno čulo na TV-u.

SAVEZ NAPOLJE!

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 23 sep 2021, 10:45

Nije da nismo znali ali ovaj covjek je ono sve sto oslikava Bosnu i Herzegovinu. Krkan, lopov, parazit, medvjed, licemjer, prevarant i tako dalje i tako dalje.
A novine i mediji isto tako za koji euro pisu sta hoces, velicaju lopove, sahranjuju nevine. Drzava i stanje u njoj je otislo u onu stvar, nema povratka, samo moze biti jos gore.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 sep 2021, 15:34

“Ono što je Savez trebalo da uradi, uradio je. Velež je kažnjen oduzimanjem tri boda, stadion je suspendovan, a predsjednik Hasić je dobio suspenziju od dvije godine, što je očekivano. On je unazad mjesecima svojim izjavama i spinovanjem medija i javnosti napravio negativnu atmosferu i sve je eskaliralo u Mostaru. Nisam ga komentarisao, svako ima pravo da radi šta treba, ali očigledno mu smeta što je Srbin predsjednik Fudbalskog saveza BiH. On je okupio određenu grupaciju ljudi oko sebe i od prvog dana mog mandata određene stvari pokušavaju da satanizuju i prikažu negativno i pozivaju na moj linč”, istakao je prvi čovjek bh. saveza te dodao:

“Od jučer sam dobio na desetine prijetećih poruka i naravno da ću to sve da prijavim MUP-u. Prijete mi ubistvom i raznim glupostima, a mogu samo da kažem da se ne bojim i da me to neće pokolebati i da ću u budućnosti raditi kako treba”, poručio je Zeljković.

On nije želio da komentariše pojedine sudijske odluke jer, kako je naglasio, to nije njegov posao.

“Nije moje da komentarišem sudijske odluke. Postoji komisija u Savezu koja delegira sudije, svakodnevno je u komunikaciji sa organima UEFA, organizuje seminare, edukacije… Da li je to na nekom ‘high levelu’? Vjerovatno da nije i da fale određene stvari, ali činjenica je da suđenje nije lošije nego što je bilo u prošlosti, nego se sada pokušavaju okrenuti teze jer nekim centrima moći nešto ne odgovara. Ali, to je njihov problem”, poručio je Zeljković.

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 27 sep 2021, 08:14

Šta je sa transparentom “Republika Srpska dio je Srbije”, je li opet šutnja kao za skandiranje ratku mladicu. Je li zasjedala disciplinska komisija, hoće li biti novčana kazna?

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 27 sep 2021, 08:36

insegnante je napisao/la:
27 sep 2021, 08:14
Šta je sa transparentom “Republika Srpska dio je Srbije”, je li opet šutnja kao za skandiranje ratku mladicu. Je li zasjedala disciplinska komisija, hoće li biti novčana kazna?
Izjednacavas jedan bezazleni natpis i paljenje sudaca u automobilu?
🔹

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 27 sep 2021, 14:49

PatriceKwedi je napisao/la:
27 sep 2021, 08:36
insegnante je napisao/la:
27 sep 2021, 08:14
Izjednacavas jedan bezazleni natpis i paljenje sudaca u automobilu?
Bezazleno ti se sjetimo....

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 27 sep 2021, 20:46

Taj transparent je politički transparent i Borac treba da bude kažnjen za te “bezazlene” poruke. Kažnjene su kone za Dudakovića, gdje je onda kazna za Borac?

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 29 sep 2021, 17:43

"Dodik, Stevandić i Vico nude Zeljkoviću i drugima 50 miliona KM za priznanje krivice"

Poznati blogger i novinar Slobodan Vasković donosi nove informacije o aferi koja iz temelja potresa vlast u bh. entitetu RS.

Riječ je, naravno, o aferi "Kisik" koja iz dana u dan razotkriva razmjere bešćutnosti ovdašnjih vladajućih u našoj zemlji.

Vasković tako ističe da je vlast Milorada Dodika suočena s dvije ogromne afere, davanje industrijskog kiseonika teško oboljelim od COVID 19 u svim bolnicama u Republici Srpskoj i teškom kriminalu prilikom nabavki medicinske opreme tokom pandemije, a preko Instituta za javno zdravstvo.

"I dalje pokušavaju da, ne birajući sredstva, zagase oba zločina. Dodik je i dalje maksimalno, jezivo, pragmatičan - koristi činjenicu da je afera "Kiseonik" u drugi plan gurnula aferu sa teškim kriminalnim djelima počinjenim preko Instituta. Dok javnost sve dublje zgrožena nedjelima nad pacijentima svu pažnju usmjerava na aferu "Kiseonik", očekujući da nadležna Tužilaštva konačno reaguju, Dodik, Nenad Stevandić i Vico Zeljković, Dodikov setrić, vode pregovore sa pritvorenim Branislavom Zeljkovićem da preuzme svu odgovornost na sebe", ističe Vasković na svom blogu.

Isto se, kako tvrdi, nudi i ostalim pritvorenim u toj aferi - Slavku Bojiću, Saši Markoviću i Draganu Dubravcu.

"Njima četvorici ponuđeno je pedeset miliona KM da priznaju krivicu i preuzmu sve njene posljedice na sebe, kako bi se na taj način obustavila dalja istraga. Cifra jeste ogromna, ali su ulozi još veći - na 'panju' su političke glave Dodika i Stevandića, dok bi eventualno hapšenje Vice Zeljkovića za Dodika bilo, takođe, politički pogubno", navodi ovaj novinar.

slika

On tvrdi da nijedno kriminalno djelo, tokom nabavki mediciskih roba za borbu protiv virusa, Zeljković nije počinio bez odobrenja Nenada Stevandića.

"Sve prevare, osmišljene su u Dodikovom kabinetu, on je rukovodio njima, nakon čega bi Stevandić izdao nalog Zeljkoviću preko koga da se obavi prljavi posao i sprovede pljačka. Vico Zeljković je u cijelom projektu imao izvršne zadatke milionskog pranja novca. Svi tragovi u istrazi koju vodi Miodrag Bajić, Specijalni tužilac, vode ka Dodiku, Stevandiću i Vici Zeljkoviću, a ponuda od 50 miliona KM pritvorenim. U ovom trenutku Glavi Hobotnice djeluje kao jedini način da se spasu od hapšenja", zaključio je Vasković.
@igrajlopte 🐦

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 sep 2021, 19:23

Zamisli 50 miliona daju za šutnju,pa koliko su uzeli grob te :shock:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 29 sep 2021, 19:29

50 miliona km za šutnju. Pa koliko si uzeo šugo ona vlaška?
Željezničar za život cijeli!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 sep 2021, 19:48

Milijardu uzeli :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 29 sep 2021, 19:51

MortemHz je napisao/la:
29 sep 2021, 19:48
Milijardu uzeli :rol:
Pa glavne politicke baje u BiH i jesu multi, multi milioneri.. U svim konstitutivnim narodima, familije im se nayebem.. Tako da.. Sto bi se reklo, sve je u igri. :kafa:
@igrajlopte 🐦

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 sep 2021, 19:55

Taman uzeo dovoljno da @aveniji gurne jos par kanti jupola da ga brani po forumu

Samo meni se cini da ce kratkog vijeka biti Vicko
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 04 okt 2021, 19:04

SAVEZ NAPOLJE!

https://****/vijest/koliko-je-fsbi ... ada/139890

Marko Miličić jedan je od savjetnika predsjednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FSBiH).

Kao potpuni anonimus u svijetu fudbala sa adresom u Beogradu, Miličić ima potpisan ugovor sa FSBiH o "intelektualnom savjetovanju". To će Fudbalski savez BiH koštati 30.000 KM.

DŽEMIDŽIĆ SE NE JAVLJA
FSBiH za "intelektualni rad" savjetnika Vice Zeljkovića plaća 30.000 KM?
- Gospodin Miličić je moj savjetnik za ekonomska pitanja i mislim da ja kao predsjednik Saveza imam puno pravo da formiram svoj tim onako kako ja mislim da treba - odgovorio je na pitanje o izvjesnom Miličiću Vico Zeljković, predsjednik FSBiH, u emisiji Plenum na FTV-u.

Prema dokumentima koji su procurili u javnost, Miličić je ugovor sa FSBiH potpisao 2. jula 2021. godine. I prije toga je redovno putovao sa delegacijom FSBiH, redovno dolazio na okupljanja reprezentacije BiH, bio rame uz rame s prvim čovjekom Saveza.

Tako je, prema fakturi koja stigla na adresu Faktora, Miličić u junu proveo tri noći u sarajevskom Swissotelu, a račun u iznosu od 767,36 KM ispostavljen je Fudbalskom savezu BiH.

FSBiH je boravak aktuelnog predsjednikovog savjetnika u centru Sarajeva 1. juna 2021. godine platio 261,20 KM, a 7. i 8. juna dodatnih 506,16 KM.

Fakture isporučene FSBiH

Miličić tada, barem prema ugovoru, nije "intelektualno savjetovao" FSBiH, a ostaje pitanje zbog čega je onda krovna kuća bh. fudbala plaćala njegov boravak u hotelu.

Odgovor smo pokušali dobiti u više navrata od generalnog sekretara Adnana Džemidžića, ali on nije odgovarao na naše pozive.

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 04 okt 2021, 22:15

50 miliona sunce ti poljubim, jel mi živimo u istoj državi
Walk on

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 okt 2021, 08:45

Crk'o u najvećim mukama, LOPOVE!!!!
Željezničar za život cijeli!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 okt 2021, 09:15

Šta vam je dečki, imamo cijenjenog predsjednika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], CAZIN i 17 gostiju.