Jusuf Gazibegovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Jusuf Gazibegovic
Pobjeda protiv Schalkea od 1:0 i povratak na prvo mjesto na tabeli. Odigrao 90 minuta.
Dobiše po pičci večeras. 

Danas opet usao sa klupe u 2pol kao i Imad Rondic
-
- Kontakt:
Gazibegović i Rondić starteri protiv Fortune, Huseinbašić klupa. U prvih 11 i Pejčinović. Valja bacit' pogled. 

Odlican danas vode 1:0 72 minutaCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 12:36Gazibegović i Rondić starteri protiv Fortune, Huseinbašić klupa. U prvih 11 i Pejčinović. Valja bacit' pogled.![]()
Ukrao je par lopti, dobro proigrava
Sad je napravio kontru i izborio faul u opasnoj zoni
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Dobar danas, nema šta. Ne znam šta je s Denisom, da l' vuče kakvu povredu, ali čudno mi je što danas nije dobio ni minute.NoDi80 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 15:01Odlican danas vode 1:0 72 minutaCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 12:36Gazibegović i Rondić starteri protiv Fortune, Huseinbašić klupa. U prvih 11 i Pejčinović. Valja bacit' pogled.![]()
Jusuf top danas stvarno, bas me pozitivno iznenadio.Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 15:17Dobar danas, nema šta. Ne znam šta je s Denisom, da l' vuče kakvu povredu, ali čudno mi je što danas nije dobio ni minute.NoDi80 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 15:01Odlican danas vode 1:0 72 minutaCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 12:36Gazibegović i Rondić starteri protiv Fortune, Huseinbašić klupa. U prvih 11 i Pejčinović. Valja bacit' pogled.![]()
Mislim da je neka povreda kod Denisa u pitanju jer totalno mi je neshvatljivo da postoji drugi razlog zbog kojeg grije klupu vec 2. Utakmicu s obzirom da je i Martel povrijedjen i cinjenica da je Dennis 1. dio sezone bio nezamjenjiv u prvih 11
Vjerovatno obnovio povredu sa one utakmice protiv HSV-a na startu 2. Dijela.
-
- Kontakt:
I meni je neshvatljivo. Međutim, na kraju prvog poluvremena prikazano je kako se zagrijava sa strane i kontam ući će, međutim ništa. Zabrinjavajuća situacija iskreno, osim ako stvarno nije povreda, ali ne znam što bi se zagrijavao sa strane i komentator reče evo pripremaju se za ulazak (on i još neka dvojica).fanatik19 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 15:22Jusuf top danas stvarno, bas me pozitivno iznenadio.Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 15:17Dobar danas, nema šta. Ne znam šta je s Denisom, da l' vuče kakvu povredu, ali čudno mi je što danas nije dobio ni minute.
Mislim da je neka povreda kod Denisa u pitanju jer totalno mi je neshvatljivo da postoji drugi razlog zbog kojeg grije klupu vec 2. Utakmicu s obzirom da je i Martel povrijedjen i cinjenica da je Dennis 1. dio sezone bio nezamjenjiv u prvih 11
Vjerovatno obnovio povredu sa one utakmice protiv HSV-a na startu 2. Dijela.
-
- Kontakt:
Evo i on promijenio agenciju, prešao kod Ramadanija. Vjerujem zbog Pjanića.
Sto primise baksuzan gol. On da izbije loptu, napuca svog kapitena i... kapitulirase 

Izvali mu zglob nekakav mesar, izgleda da je ozbiljnija povreda.
Ide neunistivi Nail sve su prilike
New Civic on the road

Ide neunistivi Nail sve su prilike

New Civic on the road
od svih rezervi da brat Nail dobije novu sansu hihi
mada, sve sto vise gledam ovog juku, sve me vise nervira..igra siguricu do bola.
mada, sve sto vise gledam ovog juku, sve me vise nervira..igra siguricu do bola.
-
- Kontakt:
Jbt život, je l' moguće? Juka nije neki aman igrač, ali je školovan bek i neće praviti neke kardinalne greške ala Ćivić.
Eto Omerovića životom na okupljanje. Mada sumnjam da će on startati, ide Dženis na lijevog beka, a Dedić na desnog.

Ulijeće Nail na spisak ali sumnjam da će startati. Imamo dosta alternativa na raspolaganju.
Po meni su najbezbolnije opcije Burnić, ili Kolašinca izbaciti na beka a Seju zamijeniti drugim štoperom.
I Memić u zadnje vrijeme igra beka u Plzenu, ali hem je ta pozicija i njemu nova, hem je prevelik rizik da ga pojede pritisak na debiju na ovako teškom gostovanju.
Po meni su najbezbolnije opcije Burnić, ili Kolašinca izbaciti na beka a Seju zamijeniti drugim štoperom.
I Memić u zadnje vrijeme igra beka u Plzenu, ali hem je ta pozicija i njemu nova, hem je prevelik rizik da ga pojede pritisak na debiju na ovako teškom gostovanju.
-
- Kontakt:
II sta ćemo sad?
Samo da se sutra akobogda sve dobro zavrsi, jer nama su Seo, Edin i Deda od krucijalne važnosti i njihov izostanak bi se primjetio i bio bi nenadoknadiv. Izostanak Jusufa zvanog Muha bez glave nije neka katastrofa, ali, jasno, zao mi ga je i zelim mu brz oporavak.
-
- Kontakt:
Muha bez glave231983 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 22:30Samo da se sutra akobogda sve dobro zavrsi, jer nama su Seo, Edin i Deda od krucijalne važnosti i njihov izostanak bi se primjetio i bio bi nenadoknadiv. Izostanak Jusufa zvanog Muha bez glave nije neka katastrofa, ali, jasno, zao mi ga je i zelim mu brz oporavak.

Slažem se za ovaj navedeni trojac

Koji smo mi baksuzi u pm.. tipujem da isto ceka ili dedica ili kolasinca sutra.. Ali menadzerski propaliteti vazda zdravi.. znas nas, hebo ja nas..