Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Ma muško, samo glumi namjerno to , želio ispasti nekako smiješan, a i ispao je i više od toga.
- bistrikboy
- Kontakt:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Čitam komentare i vidjeh par komentarića manekena i manekenki koji su se pridružili grupi da bi davale adoloscentne komentare. Fuj.
Inače, grupa je za svaku pohvalu, samo da nema ovih seljaka koji pišu glupe komentare, te ISMIJAVAJU ovo.
Doci ce vrijeme kada ubica nece znati zasto ubija, a ni zrtva zasto gine.. Ljudima ce doci vrijeme kada ce onaj ko se pridrzava svoje vjere biti slican onome ko rukom uhvati zeravicu.....
Inače, grupa je za svaku pohvalu, samo da nema ovih seljaka koji pišu glupe komentare, te ISMIJAVAJU ovo.
Doci ce vrijeme kada ubica nece znati zasto ubija, a ni zrtva zasto gine.. Ljudima ce doci vrijeme kada ce onaj ko se pridrzava svoje vjere biti slican onome ko rukom uhvati zeravicu.....
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije valjda da is ovu grupu ozbiljno shvatio?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Nije valjda da is ovu grupu ozbiljno shvatio?
brate nije to poenta. Poenta je da se ismijavaju stvari koji ne smiju biti ismijavane. Pogledaj značenje tih riječi u prevodu, mislim sigurno ih znaš. To meni smeta, i to nenormalno.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ne znam ja arapski al' jedino muslimanima haman smeta vjerska satira...Neutral je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Nije valjda da is ovu grupu ozbiljno shvatio?
brate nije to poenta. Poenta je da se ismijavaju stvari koji ne smiju biti ismijavane. Pogledaj značenje tih riječi u prevodu, mislim sigurno ih znaš. To meni smeta, i to nenormalno.
Od nekih stvari se ne pravi šala
Svako sebi. Meni smeta, tebi ne, no nema veze.

Svako sebi. Meni smeta, tebi ne, no nema veze.
Dobio otkaz jer je tijekom sastanka na virtualnoj farmi muzao virtualne krave.
BUGARSKI zaposlenik gradskog vijeća grada Plovdiva dobio je otkaz zbog vrlo neobičnog razloga. Naime, Dimitrija Kerina uhvatio je predsjednik vijeća, Ilko Iliev, u trenutku kada je na Facebooku igrao popularnu igru FarmVille.
Kako tvrde svjedoci, Kerin je tijekom sastanka na kojem se raspravljalo o proračunu grada, na svojoj virtualnoj farmi muzao krave i uređivao imanje te se nije obazirao na opomene koje je svojim zaposlenicima dao predsjednik vijeća.
"Očito mu treba više vremena da se posveti svojem imanju na internetu"
Iako je isprva prošao samo s opomenom, nakon što je neumorno nastavio s "mukotrpnim" radom na virtualnoj farmi, o Kerinovoj sudbini odlučili su ostali članovi vijeća koji su dali glas za njegovo izbacivanje. "Očito mu treba više vremena da se posveti svojem imanju na internetu", stoji u priopćenju vijećnika Tudora Hristova dok se izbačeni Kerin požalio na njihovu igricu.
"Dosegao sam svega razinu 40, dok se moja kolegica i članica vijeća iz desničarske stranke Demokrati za snažnu Bugarsku, Daniela Zhelyazkova, uspjela izgraditi sve do 46. razine", tvrdi "farmer".
BUGARSKI zaposlenik gradskog vijeća grada Plovdiva dobio je otkaz zbog vrlo neobičnog razloga. Naime, Dimitrija Kerina uhvatio je predsjednik vijeća, Ilko Iliev, u trenutku kada je na Facebooku igrao popularnu igru FarmVille.
Kako tvrde svjedoci, Kerin je tijekom sastanka na kojem se raspravljalo o proračunu grada, na svojoj virtualnoj farmi muzao krave i uređivao imanje te se nije obazirao na opomene koje je svojim zaposlenicima dao predsjednik vijeća.
"Očito mu treba više vremena da se posveti svojem imanju na internetu"
Iako je isprva prošao samo s opomenom, nakon što je neumorno nastavio s "mukotrpnim" radom na virtualnoj farmi, o Kerinovoj sudbini odlučili su ostali članovi vijeća koji su dali glas za njegovo izbacivanje. "Očito mu treba više vremena da se posveti svojem imanju na internetu", stoji u priopćenju vijećnika Tudora Hristova dok se izbačeni Kerin požalio na njihovu igricu.
"Dosegao sam svega razinu 40, dok se moja kolegica i članica vijeća iz desničarske stranke Demokrati za snažnu Bugarsku, Daniela Zhelyazkova, uspjela izgraditi sve do 46. razine", tvrdi "farmer".
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Predivno je, nema me vise na fejsu, nakon nekoliko dana, me nesto vuklo da se vratim opet, al izdrzao sam nekako 

najjaca grupa dosad:
DOK NE PROBAM LAVA,ZA MENE JE JANJE KRALJ ZIVOTINJA!

DOK NE PROBAM LAVA,ZA MENE JE JANJE KRALJ ZIVOTINJA!

dobra je i ova
GLAVNI SPONZOR DZEHENEMA "GORENJE"

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- majestic24
- Kontakt:
Ova je fatalna. Mozda se i ukljucim u nju...harry_90 je napisao/la:dobra je i ova
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
http://gleforu.com/web/najgluplje-faceb ... estranice/
Na ovom sajtu možete vidjeti nekoliko idiotskih grupa.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Willy je napisao/la:http://gleforu.com/web/najgluplje-faceb ... estranice/
. . .Swi Oni kOji kad Prn’u , vOle da mirisu xD . . .hahahaha

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Hajde da ova pihtija ima više fanova od Seke Aleksić!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

Mislite da ste vi opsjednuti Facebook-om ? Nakon što ovo pročitate mislim da će te se predomisliti.
Kako pisu Američki mediji 16-godišnja tinejdžerka iz Arkadelphie u Arkansasu odličila je da tuži svoju majku zbog kako ona navodno kaže da joj je majka hackovala u Facebook account.
Kako kaže 16-godišnja Sue želi da tuži majku zbog narušavanja njenih prava na određenu privatnost .
Ovaj slučaj samo pokazuje koliko Facebook i slične društvene mreže mogu uticati na dječiju psihu i poziva sve roditelje da što više djeci ograniče pristup.
Mislim da nakon ovog članka nećete više isto gledati na takve mreže za \\\"DRUŽENJE\\\"
Narod kompas tamo izgubio
Bože sačuvaj ovisnost!!! 

Nije to narod bambibambina je napisao/la:Narod kompas tamo izgubioBože sačuvaj ovisnost!!!

I u BIH ljudi/ovce umjesto na sjelo idu na Facebook

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.