RŠD Velež Mostar
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Najbolja vijest danas!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nista ovdje RA nije kriv, vec S agencija koju klub angazuje. Mogu im bika ubaciti na teren,oni ne bi znali kako. Ugovor novi, ako baklja padne nek snose troškove.
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Naših vjernih RA isto nema baš par hiljada pa da ne mogu izbaciti uljeze koji štete klubu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Par hiljada dobro znaju ko je uljez i ko to radi. Nek se to sredi unutar grupe. Ali i S agencija mora snositi posljedice.OldFashioned je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:04Naših vjernih RA isto nema baš par hiljada pa da ne mogu izbaciti uljeze koji štete klubu.
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Definitivno.Mig_Mig je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:06Par hiljada dobro znaju ko je uljez i ko to radi. Nek se to sredi unutar grupe. Ali i S agencija mora snositi posljedice.OldFashioned je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:04Naših vjernih RA isto nema baš par hiljada pa da ne mogu izbaciti uljeze koji štete klubu.
-
Mostarac45
- Kontakt:
"Imam univerzalnu poruku da se neke anomalije među nama neće riješiti bez našeg dodatnog angažovanja. Ako mi znamo da neko ne radi nešto dobro, moramo se suprotstaviti, ako to već ne radi ovlašteni organi i služba sigurnosti, onda navijači moraju jasno i nedvosmisleno pokazati da se ne slažu s takvim akcijama i djelima. Naši će to navijači pokazati" Ovo je ono o cemu smo raspravljali neki dan da vidimo ako nesto radi sto ne treba na tribina da svi zajedno skocimo upozorimo ga jednom sva put a bgm ako treba i izbaciti sa stadiona ako steti klubu 
-
StarmoCity
- Kontakt:
Ma skidat ih gole ako treba al baklja ne smije na tribinu. Isto tako kad prvi dobije zabranu godinu-dvije ostali ce razmislit prije sto ubace u teren.
StarmoCity je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:42Ma skidat ih gole ako treba al baklja ne smije na tribinu. Isto tako kad prvi dobije zabranu godinu-dvije ostali ce razmislit prije sto ubace u teren.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Mislim da će Red army očistiti svoje redove.
5 godina niko nije ubacio baklju, a kamoli topovskim da gađa golmana ili igrača.
To su neprijatelji Veleža i takvima treba zabraniti dolazak na tribinu.
Sad smo mi, navijači na redu.
Hasić nam je bacio rukavicu..i mi ćemo je uzeti.
Bando dalje od Veleža!
5 godina niko nije ubacio baklju, a kamoli topovskim da gađa golmana ili igrača.
To su neprijatelji Veleža i takvima treba zabraniti dolazak na tribinu.
Sad smo mi, navijači na redu.
Hasić nam je bacio rukavicu..i mi ćemo je uzeti.
Bando dalje od Veleža!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
StarmoCity
- Kontakt:
Ma samo lozit brato.ANTIFA ! je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:43StarmoCity je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:42Ma skidat ih gole ako treba al baklja ne smije na tribinu. Isto tako kad prvi dobije zabranu godinu-dvije ostali ce razmislit prije sto ubace u teren.![]()
![]()
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Neka plati Hasic opet kaznu, ali da ovo bude posljednja kazna. Niti treba kaznjavati navijace jer je ovo ocigledno eksces pojedinca, niti im treba braniti pirotehniku na njihovoj tribini jer to moze samo izazvati gnjev citave grupe. Pusti im svu pirotehniku, ali se cuvajte yebenog dogovora da se pali na tribini bez ubacivanja na teren i sve ce biti uredu. Do sada su im sva izdanja premocna bila, i nadam se da ce tako i ostati 
Ma sredit će se to , grupa zna ko je bacio udare i da li ih je ponijelo malo il je neko neočekivano , neodgovorno bacio tako da ne sumnjam da će se iznaći najbolje rješenje. Grupa navija i funkcionira bez ovakvog ispada vec godinama ...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:47Neka plati Hasic opet kaznu, ali da ovo bude posljednja kazna. Niti treba kaznjavati navijace jer je ovo ocigledno eksces pojedinca, niti im treba braniti pirotehniku na njihovoj tribini jer to moze samo izazvati gnjev citave grupe. Pusti im svu pirotehniku, ali se cuvajte yebenog dogovora da se pali na tribini bez ubacivanja na teren i sve ce biti uredu. Do sada su im sva izdanja premocna bila, i nadam se da ce tako i ostati![]()
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
4 godine je dogovor poštovan, a ove godine je došlo do drastičnog rasta upaljenih baklji.
Mislim da za čitavu prošlu godinu nije zapaljeno kao na zadnje 3 domaće utakmice.
Mislim da za čitavu prošlu godinu nije zapaljeno kao na zadnje 3 domaće utakmice.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma tu se lako postigne dogovor ako je zajednički interes Velež, a ako ima drugih interesa onda se uvedu radikalnije mjere tako da će uprava to sigurno riješiti .
Ta mlada raja koja je sad u kopu moraju imati malo poštovanja i prema old school i stavovima ostatka tribine , i mi smo nekad išli na gostovanja od Djerzeleza u Hrasnici , preko Djerzeleza na Koševu i Đerzelez Zenice u Visokom da ne spominjem diverzantske akcije gdje smo puškama dočekivani
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 17 avg 2021, 18:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Mah, mislio sam na zadnju sezonu sa navijačima..sad si me našo..
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Velež je budžeta FBiH za prošlu godinu dobio 1.430.121 KM, Sloboda 845.000, a Zrinjski 825.554 KM.
Masala
Masala
Tačno tako.
Mi smo ih iskoristili za izgradnju stadiona, a zašto su ih ovi iskoriistili.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 18:24Velež je budžeta FBiH za prošlu godinu dobio 1.430.121 KM, Sloboda 845.000, a Zrinjski 825.554 KM.
Masala
I opet oni prioritet za teren.
U razgovoru za SportSport.ba novi-stari prvi čovjek hercegovačkog velikana je govorio o razlozima zašto je podnio ostavku.
"Razlog zbog kojeg sam dao ostavku je bio dogovor s našim navijačima da nećemo koristiti pirotehniku, posebno da je nećemo koristiti u terenu. Prije nekoliko godina je bila jedna situacija kada je jedna raketa pala u teren i mogla je napraviti ogromnu štetu, ali hvala Bogu to se nije dogodilo."
"Dogovorili smo se da ne radimo takve stvari, da ako budemo radili bakljadu da se to dogovori da odradimo jednokratno i da proslavimo, a ne na svaki način. Posebno na način na koji je to bilo na meču sa Slobodom. Tada su ubačena dva topovska udara."
"Ne želim da sudbinu i život mladića koji dođu u Mostar da igraju s Veležom da nosim na svojoj duši. Strašno sam bio razočaran zbog upotrebe pirotehničkih sredstava jer ta sredstva nisu dozvoljena zakonom. Ta sredstva zabranjuje i Savez. A i svaki normalan čovjek zabranjuje takvo ponašanje. Kap mi je prelila čašu i dao ostavku."
Pamet u glavu Red Army sledeci put, nedozovliti nekom polupijanom i nadrogiranom da otjera ovog covjeka....sad smo se opekli i nikad vise
"Razlog zbog kojeg sam dao ostavku je bio dogovor s našim navijačima da nećemo koristiti pirotehniku, posebno da je nećemo koristiti u terenu. Prije nekoliko godina je bila jedna situacija kada je jedna raketa pala u teren i mogla je napraviti ogromnu štetu, ali hvala Bogu to se nije dogodilo."
"Dogovorili smo se da ne radimo takve stvari, da ako budemo radili bakljadu da se to dogovori da odradimo jednokratno i da proslavimo, a ne na svaki način. Posebno na način na koji je to bilo na meču sa Slobodom. Tada su ubačena dva topovska udara."
"Ne želim da sudbinu i život mladića koji dođu u Mostar da igraju s Veležom da nosim na svojoj duši. Strašno sam bio razočaran zbog upotrebe pirotehničkih sredstava jer ta sredstva nisu dozvoljena zakonom. Ta sredstva zabranjuje i Savez. A i svaki normalan čovjek zabranjuje takvo ponašanje. Kap mi je prelila čašu i dao ostavku."
Pamet u glavu Red Army sledeci put, nedozovliti nekom polupijanom i nadrogiranom da otjera ovog covjeka....sad smo se opekli i nikad vise
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.