HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA
Ili ono, nakon neuspjeha u kvalifikacijama "ma **** ove iz inostranstva, treba ove iz Premier Lige zvati, ako nista bar bi se borili"holyman je napisao/la: ↑09 nov 2021, 22:54I ja vazda kontam kad to neko napise da trolla. I onda se sjetim u kakvoj dzungli zivimo i s kim zivimo pa se uplasim da ljudi stvarno misle ono sto napisu.hurem je napisao/la: ↑09 nov 2021, 20:16...i ne samo to.
Radije ću gledati baraz i takmičarske utakmice nego prijateljske od kojih mi muka bude...osip dobijem.
Najpoganiji i najgluplji narod u evropiphillies je napisao/la: ↑10 nov 2021, 00:25Ili ono, nakon neuspjeha u kvalifikacijama "ma **** ove iz inostranstva, treba ove iz Premier Lige zvati, ako nista bar bi se borili"holyman je napisao/la: ↑09 nov 2021, 22:54I ja vazda kontam kad to neko napise da trolla. I onda se sjetim u kakvoj dzungli zivimo i s kim zivimo pa se uplasim da ljudi stvarno misle ono sto napisu.hurem je napisao/la: ↑09 nov 2021, 20:16...i ne samo to.
Radije ću gledati baraz i takmičarske utakmice nego prijateljske od kojih mi muka bude...osip dobijem.
![]()
Bosanska logika level beskonacno.
Demirovic je zadnji gol postigao u maju ako se ne varam.
Sta nam drugo ostaje ukoliko Edin ne bude spreman? Tu je Prevljak za golove a Ermedin neka trci, pravi prostor za Prevljaka. Svakako on nije isti tip napadaca kao ova druga dvojca. A i kad je u formi nije on iskljucljivo gol igrac kao sto je Prevljak nego kao sto rece @Hurem da smeta odbrani, asistira itd.
fuj
Naucno dokazano ...
Ovi su jos i jeftini s obzirom da ima oglasa gdje traze i po 70-80 km. Sramota fkt uvijek ovo sa kartama, ista stvar godinama, nebitno Sarajevo ili Zenica.phillies je napisao/la: ↑10 nov 2021, 11:37https://www.olx.ba/artikal/45403131/kar ... ina-zapad/
Jel ovo tvoj oglas?
Ili mozda ovaj
https://www.olx.ba/artikal/45328516/ula ... inska-jug/
Realno je trebao on biti pozvan,ali nisam ja selektor.
Ma to malo aveniju da provociramphillies je napisao/la: ↑10 nov 2021, 12:09Al bitno je da su papci zenicki.
Jbg, sramota je sto policija ne radi svoj posao i ne ganja tapkarose. Pod ovo tapkarose mislim da sve koji prodaju kartu po vecim cijenama od naznacene, pa makar se to radilo o JEDNOJ karti. Pogotovo sto se ne trebaju puno ni zahmetiti, samo otvori olx i nazovi covjeka, dogovori preuzimanje i na "sastanku" uruci mu prijavu. Uradi to par utakmica za redom, pa ce drasticno opasti broj preprodavaca. Al ako ganjaju ove "male" onda bi trebalo i ove malo vece, a to im se bas i ne radi.
Sto je najgore, vecina puca socijalu, klete drzavu sto ne da "postenom svijetu" da "pribavi koji dinar".
U "akciji" prodaja karti za utakmice reprezentacije nema nevinih: I Savez i Centrotours i tapkarosi i policija, svi imaju svoj interes. To je vrzino kolo koje ce se tesko prekinuti. A ti se Muhareme kupaj.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 15 gostiju.