nisam gledao utakmicu osim penal serije, nije mi jasno zasto je selektor Nigerije izvadio Osimhena i Lookmana na pocetku drugog poluvremena
Kvalifikacije za SP 2026.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2026.
evo Zaira opet na SP nakon 50 godina
nisam gledao utakmicu osim penal serije, nije mi jasno zasto je selektor Nigerije izvadio Osimhena i Lookmana na pocetku drugog poluvremena
Don't believe the hype.
Nisu jos, tek otisli u Interkontinentalne kvalifikacije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:55evo Zaira opet na SP nakon 50 godina![]()
nisam gledao utakmica, nije mi jasno zasto je selektor Nigerije izvadio Osimhena i Lookmana na pocetku drugog poluvremena![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zajebao me komentator na Areni koji tako rece, znaci ovi Afrikanci imaju jedno 5 krugova kvalifikacija, kakva je to krkljazaDamirT je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:57Nisu jos, tek otisli u Interkontinentalne kvalifikacije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:55evo Zaira opet na SP nakon 50 godina![]()
nisam gledao utakmica, nije mi jasno zasto je selektor Nigerije izvadio Osimhena i Lookmana na pocetku drugog poluvremena![]()
Citam sad
This means that DR Congo will now be able to participate in the FIFA Play-Off Tournament, where 6 teams from different continents will battle for 2 remaining World Cup slots. This provides one last chance for teams to earn their ticket to the biggest sports competition on Earth.
The mini-tournament is expected to take place in March 2026, and reports suggest that it will be hosted in Mexico
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 16 nov 2025, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Znaci nista od osvete nigerijancima za 2014 
Ovaj put ce primiti samo 15 golova u grupiakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:55evo Zaira opet na SP nakon 50 godina![]()
nisam gledao utakmicu osim penal serije, nije mi jasno zasto je selektor Nigerije izvadio Osimhena i Lookmana na pocetku drugog poluvremena![]()
Addio Osimhen 
Format je glupost. 2 najbolje repke po FIFA rankingu igraju 1 utakmicu, ostale 4 po 2 mogu igrati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 23:01Zajebao me komentator na Areni koji tako rece, znaci ovi Afrikanci imaju jedno 5 krugova kvalifikacija, kakva je to krkljazaDamirT je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:57Nisu jos, tek otisli u Interkontinentalne kvalifikacije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 22:55evo Zaira opet na SP nakon 50 godina![]()
![]()
Citam sad
This means that DR Congo will now be able to participate in the FIFA Play-Off Tournament, where 6 teams from different continents will battle for 2 remaining World Cup slots. This provides one last chance for teams to earn their ticket to the biggest sports competition on Earth.
The mini-tournament is expected to take place in March 2026, and reports suggest that it will be hosted in Mexico
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
A bgt protiv moldavije, izraela i estonije imao 5-0, wauuu. Norveska ti strpa 4 komada na san siru, o cemu pricamo. Na stranu sto je nas milanist, al brate on nije za ovog posla na ovom visokom nivou. Kakav crni gatuso.
Gdje ce biti. Lik dosao iz mrtvog Hajduka. Jedina olaksavajuca okolnost je sto je Italija dugo godina qarina.ronaldo99 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 08:21A bgt protiv moldavije, izraela i estonije imao 5-0, wauuu. Norveska ti strpa 4 komada na san siru, o cemu pricamo. Na stranu sto je nas milanist, al brate on nije za ovog posla na ovom visokom nivou. Kakav crni gatuso.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Bolivija sa 10 poraza i gol razlikom -18 ima odlične šanse da ode na svjetsko. 
nisam mogao gledati prvo poluvrijeme, samo drugo ali nevjerovatno kako je nigerija pukla, nisu hodati mogli
kongo više nego zasluženo u interkontinentalnom baražu. mislim da su tamo favoriti
kongo više nego zasluženo u interkontinentalnom baražu. mislim da su tamo favoriti
-
signalidunapark
- Kontakt:
Nije onaj ludi Gatuso toliko ni pogriješio kad je kenjao po drugim kontinentima i njihovim kvalifikacijama.JayCatwright je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:46Bolivija sa 10 poraza i gol razlikom -18 ima odlične šanse da ode na svjetsko.![]()
Ma kakva Bolivija, njima je samo isla u korist nadmorska visina kod kuce. Kongo je bolji, a i ove iz Srednje Amerike i Kariba. Ali je sramota da oni dobijaju isti broj mjesta kao i Evropa.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa realno, ima tu i istine. U Juznoj Americi, od 10 ekipa, cak šest ih ide na SP, a sedma u baraž.signalidunapark je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:41
Nije onaj ludi Gatuso toliko ni pogriješio kad je kenjao po drugim kontinentima i njihovim kvalifikacijama.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JayCatwright
- Kontakt:
Računaj da kad se naredni put bude širilo svjetsko, a očekujem ubrzo na 64 reprezentacije da će ići sve repke iz južne amerike19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 11:15Pa realno, ima tu i istine. U Juznoj Americi, od 10 ekipa, cak šest ih ide na SP, a sedma u baraž.signalidunapark je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:41
Nije onaj ludi Gatuso toliko ni pogriješio kad je kenjao po drugim kontinentima i njihovim kvalifikacijama.
Tesko je biti Nigerijac zadnjih godina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kako je nama zadnjih 11 radi njih...
Dabogda im se isto vratilo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Selektor Nigerije Eric Chelle teško je podnio poraz, a za ispadanje je okrivio, vjerovali ili ne, vudu magiju. Naime, on je kazao da su u stručnom štabu Konga pokraj klupe izvodili određene rituale dok su se izvodili penali.
"Jedan njihov trener je radio vudu rituale tokom serije jedanaesteraca. Zbog toga sam bio nervozan i odlučio sam se suočiti s njim. Prosipao je tekućinu iz boce i nisam siguran da je riječ o vodi", rekao je Chelle, a trener Kongoanaca je to demantovao.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Para busi. Zato ih guraju. Da se Venecuela plasira na SP u Europi, bilo bi ih 20 000 na tribinama, a govorimo o raspali drzavi. Argentina kao drzava je u stecaju decenijama. Svejedno bi ih u Cirihu protiv Svicarske bilo pola stadiona. A tako je svako SP, gdje god se igralo.JayCatwright je napisao/la: ↑17 nov 2025, 12:07Računaj da kad se naredni put bude širilo svjetsko, a očekujem ubrzo na 64 reprezentacije da će ići sve repke iz južne amerike19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 11:15Pa realno, ima tu i istine. U Juznoj Americi, od 10 ekipa, cak šest ih ide na SP, a sedma u baraž.signalidunapark je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:41
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, jestamaji i 18 gostiju.