Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Šta reći?
Bio sam protiv, nisam ni sada za, ali kad je već sjeo - neka se dokaže!
Neću bit neki navijač, al ga neću ni pljuvat dok ne zayebe.
Bio sam protiv, nisam ni sada za, ali kad je već sjeo - neka se dokaže!
Neću bit neki navijač, al ga neću ni pljuvat dok ne zayebe.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 29 sep 2023, 14:34, ukupno mijenjano 2 puta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Sinoć manijaci u Tuzli: "Saveze stidi se sluga si politike"
Manijaci Crna Gora :" Vico sestricu uz tebe smo, Milorade kume samo jaši svi smo naši, Milošević Savo jedan je od nas, prezimenjak Slobodan bolji je od vas !"
Manijaci Crna Gora :" Vico sestricu uz tebe smo, Milorade kume samo jaši svi smo naši, Milošević Savo jedan je od nas, prezimenjak Slobodan bolji je od vas !"
Znam da boli, ali ne mogu te ohrabriti, boljeće još više.
Prvi sat kao selektor vam se pokenjao u usta.
Prvi sat kao selektor vam se pokenjao u usta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kome nama ? Nit sam Danilovića nit Sanicanina uzeo u usta, svejedno koga će zvat i ko će igrat, rezultati su uvijek bilo mjerilo kvalitete.
Vico je sam najavio kao primarni cilj i obećao plasman na Evropsko, ima baraž da se izvadi pa bujrum nek napravi ambijent u Banjaluci u kojem će pun stadion ispratiti reprezentaciju na Euro.

-
- Kontakt:
Nedokazani treneri poput Prosineckog i Milosevica mogu kod nas, da skupljaju iskustvo. Eh sad zamisli mogu li nasi treneri slicnog nivou kod njih. To su nazalost cinjenice na kakve grane smo spali.
-
- Kontakt:
Hocemo utakmicu u Banja Luci kad mogu biti predsjednik Saveza i selektor srbi zasto nebi mogla reprezentacija da igra u BL. Malo Vici glavobolje nek ga njegovi pritišću sto je doveo reprezentaciju u BL a pokazat cemo da granice ne postoje. Vrijeme je da i mi pocnemo igrati igricu, Vico misli da je najpametniji. BHF ovo treba zahtjevati od igraca da zelimo igrati u BL sve je to lijepa naša BiH. Svi se trebaju dići i traziti ovo pa da vidimo Vicka reaguje kad u BL zagrmimo jedna si jedina.
meni je smijesno digla se tolika prasina, bojkot, protesti ovo ono onda nakon par recenica gospodina zeljkovica sve ok

Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 29 sep 2023, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
A šta sad dragi Bošnjaci? Ili svi na ulice, svi u bojkot ili pustite čovjeka da radi to za šta je doveden.
Ja sam bio protiv, jako protiv, ali ako nemamo muda da ga otjrramo, a nemamo, onda se vidimo u baražu.
Ja sam bio protiv, jako protiv, ali ako nemamo muda da ga otjrramo, a nemamo, onda se vidimo u baražu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Savo doktore, samo naprijed.
Vaha pič.kurino matora.

Vaha pič.kurino matora.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Hrvatska kao prvo ima ozbiljne trenere i oni su ozbiljna repka. Tako da im ne treba propalitet. Kao drugo njihovi treneri vole i zrtvovace se za svoju drzavu.Hansestadt je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:38Nedokazani treneri poput Prosineckog i Milosevica mogu kod nas, da skupljaju iskustvo. Eh sad zamisli mogu li nasi treneri slicnog nivou kod njih. To su nazalost cinjenice na kakve grane smo spali.
Mi imamo Vahu i Petkovica. Prvi samo kenja, drugi ko zna. Tako da nama samo ostaju Mesa, Meho i ovi levati sto si ti spomenuo
- numanumaye22
- Kontakt:
Nikad covjek nije ni zelio trenirati BiH. Da je bilo ikakve zelje preuzeo bi nas, kad smo jos imali normalne igrace, nakon Safetove smjene, poslije SP. Ko bi sad ove uopste pristao trenirati i sebi reputaciju srozati?"Halilhodžić je bio naša prva želja. Obavili smo razgovore, on je rekao da bi nas posavjetovao, a mi smo bili stava da nama ne treba savjet, već da preuzme klupu reprezentacije. Jasno nam je da on nema čarobni štapić, već je trebao doći i napraviti plan rada u naredne 2,3 godine. Osjetio sam želju da bi on htio preuzeti i to je ubrzalo smjenu Kodre. No, Halilhodžić je promijenio mišljenje i odlučio da ne želi biti selektor, i to ne zbog mene ili zbog toga što se utakmice ne igraju u Mostaru ili Banjoj Luci. Imao je sve na stolu i nije htio prihvatiti", kazao je Zeljković
Kakav Vaha 10 i vise godina samo sere nesto
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jako je ruzno nazivati Bazdarevica i Kodru levatima. Slazem se da nisu za selektorske pozicije, ali su strucniji od Zeljkovica i Misimovica. I to nesto govori. Ne vidim logiku sto bi izabrao stranog nedokazanog trenera da se uci na tvojoj reprezentaciji. To nigdje na svijetu nema, onda radije pruziti priliku domacim nedokazanim trenerima, ako vec nisu u stanju da nadju stranca, koji ima odredjeni kvalitet. Mada ima i dokazanih stranaca na Zapadu koji su kvaliteniji.soko je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:48Hrvatska kao prvo ima ozbiljne trenere i oni su ozbiljna repka. Tako da im ne treba propalitet. Kao drugo njihovi treneri vole i zrtvovace se za svoju drzavu.Hansestadt je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:38Nedokazani treneri poput Prosineckog i Milosevica mogu kod nas, da skupljaju iskustvo. Eh sad zamisli mogu li nasi treneri slicnog nivou kod njih. To su nazalost cinjenice na kakve grane smo spali.
Mi imamo Vahu i Petkovica. Prvi samo kenja, drugi ko zna. Tako da nama samo ostaju Mesa, Meho i ovi levati sto si ti spomenuo
Au kakav upgrade u odnosu na prosle selektore. Zna covjek tacno kako funkcionise reprezentacije, razliku kluba i repke, bitnost angazmana igraca, profila igraca i njihove uloge u zadanom sistemu, bitnost formacije, pozvao duplo siri spisak sa mnogo imena koja ce ukomponovati u plan igre sto znaci da nece biti puno improvizacije
Au kakvo samaranje krezubih balijandera
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Zar nije brigada rekao da Savo neće biti selektor?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja ba

Hebo majku, hoce li vise popustiti sa ovim insajderskim griftom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jest tesko biti upgrade u odnosu na Rukfasa. Pola forumasa bi bilo upgrade u odnosu na njega. Kodru ne bi spominjao jer nije ni trajao nesto dugo.Sveti je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:06Au kakav upgrade u odnosu na prosle selektore. Zna covjek tacno kako funkcionise reprezentacije, razliku kluba i repke, bitnost angazmana igraca, profila igraca i njihove uloge u zadanom sistemu, bitnost formacije, pozvao duplo siri spisak sa mnogo imena koja ce ukomponovati u plan igre sto znaci da nece biti puno improvizacije

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije ruzno jer je istina. Vico i Miske su teske tarabe sto se ovog posla tice.Hansestadt je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:00Jako je ruzno nazivati Bazdarevica i Kodru levatima. Slazem se da nisu za selektorske pozicije, ali su strucniji od Zeljkovica i Misimovica. I to nesto govori. Ne vidim logiku sto bi izabrao stranog nedokazanog trenera da se uci na tvojoj reprezentaciji. To nigdje na svijetu nema, onda radije pruziti priliku domacim nedokazanim trenerima, ako vec nisu u stanju da nadju stranca, koji ima odredjeni kvalitet. Mada ima i dokazanih stranaca na Zapadu koji su kvaliteniji.soko je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:48Hrvatska kao prvo ima ozbiljne trenere i oni su ozbiljna repka. Tako da im ne treba propalitet. Kao drugo njihovi treneri vole i zrtvovace se za svoju drzavu.Hansestadt je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:38Nedokazani treneri poput Prosineckog i Milosevica mogu kod nas, da skupljaju iskustvo. Eh sad zamisli mogu li nasi treneri slicnog nivou kod njih. To su nazalost cinjenice na kakve grane smo spali.
Imamo mi Hasana, bio je sportski direktor jednog Bayerna, bilo bi fino da neko kao on dodje da pomogne ovoj drzavi. Ali od tog nema nista
Safet je odmah trebao da bude smijenjen poslije SP. Tad je bilo nesto novaca da se nadje solidan trener(stranac) ili Vaha.
Upravo si ti taj... balijanderSveti je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:06Au kakav upgrade u odnosu na prosle selektore. Zna covjek tacno kako funkcionise reprezentacije, razliku kluba i repke, bitnost angazmana igraca, profila igraca i njihove uloge u zadanom sistemu, bitnost formacije, pozvao duplo siri spisak sa mnogo imena koja ce ukomponovati u plan igre sto znaci da nece biti puno improvizacije
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kodro je samo zbog ovog prijedloga otkaz zasluzioVico Zeljković je govorio o povratku Anela Ahmedhodžića u reprezentaciju.
"To je bio prijedlog Mehe Kodre. Komisija nikada nije zasjedala o tome, nije bio suspendovan, samo je bio u procesu za to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.