Saša Papac
Re: Saša Papac
Ako zaista dođe ponuda od Birm'hama, Saša bi je trebao prihvatiti. Bilo bi odlično kada bi još jedan BH igrač zaigrao u Premier ligi! 

Edin Džeko 10| The Bosnian Diamond |
Birmingham boss McLeish hoping to be reunited with Papac
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1LIyghSqV
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1LIyghSqV
-
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bir ... apca/56253Džo_Rigorozni je napisao/la:Borovina info
jeli i ovo Borovina info

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Papac proslavio titulu slično Džeki tj.sa zastavom BiH.Mislim da više niko u njega ne smije sumnjati.
FEDERER= KLOC
Postade popularna naša zastava na Britanskom otoku. Prvo Džeko, pa Papac
. Nadam se da će igrati protiv Rumunije u tandemu sa Spahićem

Ja vama trubim da njegov stari dolazi na utakmice Veleza, sta imate sumnjati ondaIker C je napisao/la:Papac proslavio titulu slično Džeki tj.sa zastavom BiH.Mislim da više niko u njega ne smije sumnjati.

-
- Kontakt:
Svaka mu cast 

Ja u njega nisam ni sumnjao, a da sam na njegovom mjestu, identično bi postupio. Ne možeš ništa postići s onakvim savezom, jedino se možeš nervirati bezveze.
Dakle, vraca se u reprezentaciju.
Poslije ovog ja bih mu odmah dao kapitensku traku. Stvarno su postali endemske vrste Hrvati iz BiH koji vole svoju domovinu.
FEDERER= KLOC
sasa ljudina!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trebas biti svjestan da trubio ti ili ne trubio ima dosta onih kojima je Susic patriota a Papac nije!!!drH je napisao/la:Ja vama trubim da njegov stari dolazi na utakmice Veleza, sta imate sumnjati ondaIker C je napisao/la:Papac proslavio titulu slično Džeki tj.sa zastavom BiH.Mislim da više niko u njega ne smije sumnjati.
Kada je Papac u nezgodnom (zna se zasto) trenutku igrao za BiH Susic je izbjegavao sve sto je vezano za nasu zemlju , neka mi kaze neko kad je Susic da kakav intervju za nase medije dok nije u restoranu "Bosna" od Uslje dobio posao selektora itd

Papac odrzao si rijec i zato dobro dosao natrag !!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Svaka čast Saša! Za primjer ostalima! Ja stvarno jedva čekam da Sušić objavi spisak i očekujem da se obavezno na njemu nađe i SP! 

Saša je ljudina i karakter kakvog je danas tesko naci u ovoj lopovskoj drzavi.
Cuva Bog Zelju svog!
- Principatus
- Kontakt:
Aha malo morgen, koja sreca pa video snimci ne lazu. Pogodi ko je bio kapiten:Za_raju je napisao/la: ima dosta onih kojima je Susic patriota a Papac nije!!!
Kada je Papac u nezgodnom (zna se zasto) trenutku igrao za BiH Susic je izbjegavao sve sto je vezano za nasu zemlju
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Baka Sliskovic 

- kladionicar
- Kontakt:
Neznam koje ce argumente sada iznijeti forumasi koji su bili protiv Sase,ajde,sta ste se sakrili,da vidim koje je obrazlozenje ove zastave???Ovo je sigurno Sasa uzeo zastavu da bi se uvukao Susicu,nebi li ga ovaj pozvao za Rumuniju,te bi Papac tako uspio napraviti neki veliki transfer???

Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Čuj koje!!! Pa ono standardno šupljiranje. Izabrao je BiH samo da bi se prodao, a u srcu mu je i dalje Hrvatskakladionicar je napisao/la:Neznam koje ce argumente sada iznijeti forumasi koji su bili protiv Sase,ajde,sta ste se sakrili,da vidim koje je obrazlozenje ove zastave???Ovo je sigurno Sasa uzeo zastavu da bi se uvukao Susicu,nebi li ga ovaj pozvao za Rumuniju,te bi Papac tako uspio napraviti neki veliki transfer???![]()

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Principatus je napisao/la:Aha malo morgen, koja sreca pa video snimci ne lazu. Pogodi ko je bio kapiten:Za_raju je napisao/la: ima dosta onih kojima je Susic patriota a Papac nije!!!
Kada je Papac u nezgodnom (zna se zasto) trenutku igrao za BiH Susic je izbjegavao sve sto je vezano za nasu zemlju
[youtube][/youtube]

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Papac voli BIH vise i od Iljke i od Sulje i od Safeta,igrao je za BIH kad Pape nije htio doci u ovu zemlju ni turisticki! njegov patriotizam sigurno nikada nie bio sporan,on je covjek od karaktera,nije htio igrati za BIH jer su u Savezu bili sve sami gmizavci ,od Usanovica do Colakovica i Dominkovica! Papac se ne stidi drzave iz koje dolazi,promovise je na najbolji nacin ,to dokazuje i ova zastava BIH,jer Papac i Dzeko rade ono sto niti jednom nasem reprezentativcu ne polazi za rukom,osvajaju trofeje u vrhunskim klubovima i ponosno isticu zastavu BIH,ima li ista ljepse od toga!??? Papac igra vec 5 sezona standardno u jednom velikom klubu kakav je Rendzers,i svaka reprezentacija u regionu bi ga pozeljela,i samo lud i blesav covjek je protiv da on ponovo obuce dres reprezentacije BIH! Salihovic vec mejsec dana nije na terenu,dakle on ne moze biti starter protiv Rumuna,to je sad vec svima jasno,a Papac koji redovno igra Ligu prvaka,osvaja trofeje sa G.Rendzersima mora imati mjesta u ovoj reprezentaciji!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 7 gostiju.