Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Dallas Mavericks
Parsons je ofanzivno bolji igrač. Ne volim te usporedbe, posebno ne ovu. Gordon je igrao u timu gdje se nije znalo ko pije, a ko plaća, tako da ne treba uzeti ove broje tako ozbiljno.
Hayward igra svake godine sve bolje i bolje, vidi se da dosta radi na sebi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gordon je pokazivao svoju pravu vrijednost i kad je UTA igrala PO.Mozda brojevi nece reci sve,ali definitivno je odlican igrac.Neutral je napisao/la:Parsons je ofanzivno bolji igrač. Ne volim te usporedbe, posebno ne ovu. Gordon je igrao u timu gdje se nije znalo ko pije, a ko plaća, tako da ne treba uzeti ove broje tako ozbiljno.

Neutral je napisao/la: Hayward igra svake godine sve bolje i bolje, vidi se da dosta radi na sebi.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni su i Hayward i Parsons fantastični igrači. Jesu ih sad obojicu preplatili, ali su RFA, pa onaj ko hoće mora i platiti. Mada mislim da je Cuban više išao da sjebe Houston ogromnom ponudom, pa ako prođe-prođe.
Hayward ima potencijal biti 20/5/5 igrač. Parsons samo odbranu da popravi i bombona.

Hayward ima potencijal biti 20/5/5 igrač. Parsons samo odbranu da popravi i bombona.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma dobro to sada na relaciji Parsons vs. Hayward je druga priča. Uglavnom Hayward je već na putu da riješi svoje pitanje a na njega odgovor nije 'Dallas Mavericks'. Sad gledano između Denga, Arize i Parsonsa - bolje je dati pare (pa i pretplatiti) Parsonsu koji jel ima još prostora za napredak (i to ugovor na tri godine, nećeš ga tegliti 5 godina primjera radi ako stvari ne budu išle u očekivanom smjeru) nego da budeš taj koji će dati posljednje prave pare dati Dengu ili Arizi (a nisu male šanse da Denga sada sustignu prave povrede nakon izrabljivanja u Bullsima ili Arizu jednostavno libo taki nakon što se para dočepa). Eto, tako ja vidim.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Sad kreće utrka s vremenom. Prema ovome što se piše Rocketsi rade sve da Lina negdje uvale (nemaju spreman dogovor), i ako uspiju u tome ide max za Bosha i mečiraju Parsonsa.
Toliko scenarija da bi na kraju mogli završiti kao najlošija ekipa u diviziji..
Rival GM: "Houston is trying to clear the deck. Everyone in play except for their main guys." Max space for Chris Bosh, on the way.
Šta nama ostane? Ariza, Deng ili Lance su u igri. Ukoliko bi to naprimjer bio Deng vjerujem da ugovor ne bi bio u visini ovog Parsonsovog što bi ostavilo nekog dodatnog prostora.Houston and Chris Bosh moving quickly on securing deal, and with Bosh, Rockets will match Chandler Parsons offer sheet
Nadam se da istinu veli.“We’ve got a lot of grease boards in that office up there with lots of different scenarios,” Nelson said. “I can’t tell you which scenario is going to pan out, but one of them is going to pan out. We will have a small forward with the Mavericks next year. Guaranteed.”
Ukoliko s njim ne sredimo, sljedeći na listi je Mo Williams. Plan C je Birdman.The Mavs are hopeful Carter will agree to take the cap room exception of $2.73 million
Toliko scenarija da bi na kraju mogli završiti kao najlošija ekipa u diviziji..
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Goodbye Vince, thanks for the memories.
Tamo je dobio ugovor na tri godine što kod nas nije mogao, i više para. Nadao sam se da će završiti karijeru kao Mav, ali šta je tu je, idemo dalje.

Tamo je dobio ugovor na tri godine što kod nas nije mogao, i više para. Nadao sam se da će završiti karijeru kao Mav, ali šta je tu je, idemo dalje.

#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Taj sut sa slike mi je oduzeo 5 godina zivota...
Ako je taj drug pet, koliko je ovaj ?YaSSaL je napisao/la:Taj sut sa slike mi je oduzeo 5 godina zivota...

A taj mi je dusu uzeo do kraja zivota...
- Kobe Bryant
- Kontakt:

da samo dodam ulje na vatru

gdje je otišao carter?
grizli.filip13 je napisao/la:gdje je otišao carter?
Belmin6 je napisao/la:grizli.filip13 je napisao/la:gdje je otišao carter?
u nekom tradeu?
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbt zivot filipe, lik potpisao ugovor na 3 godine, 12 miliona, dakle 4 miliona dolara po sezoni, s tim da je posljednja sezona negarantovana.filip13 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:grizli.filip13 je napisao/la:gdje je otišao carter?
u nekom tradeu?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Jbt zivot filipe, lik potpisao ugovor na 3 godine, 12 miliona, dakle 4 miliona dolara po sezoni, s tim da je posljednja sezona negarantovana.[/quote]adriano_leite je napisao/la:filip13 je napisao/la:grizli.filip13 je napisao/la:gdje je otišao carter?
u nekom tradeu?
što psuješ?
- adriano_leite
- Kontakt:
Pricamo o Carteru, svi su prenijeli da je otisao kao slobodan igrac u Memphis i poznati su uslovi ugovora i ti pitas gdje je otisao, je li otisao u nekom trejdu? Pa ne pricamo o Bavcicu ili nekom Etiopljaninu da se mora toliko ispitivati toliko oko toga koji tim drzi njihova prava.
Edit: kako ti je ovo promaklo? http://www.nbaserbia.com/vesti/9128/vin ... a-3-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit 2: nema veze sto nemaju pojma da je Chandler Parsons jos uvijek igrac Houstona i da moze Houston da matchira ponudu Dallasa, ali tacno je ovo za 12 miliona za 3 sezone.
Edit: kako ti je ovo promaklo? http://www.nbaserbia.com/vesti/9128/vin ... a-3-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit 2: nema veze sto nemaju pojma da je Chandler Parsons jos uvijek igrac Houstona i da moze Houston da matchira ponudu Dallasa, ali tacno je ovo za 12 miliona za 3 sezone.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
12 miliona - 3 godine - treća godina dijelom garantovana (2M ako se ne varam i ako su izvori tačni).
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Greg Smith dolazi u trejdu sa Bullsima, gdje nećemo dati ništa. Čisto radi njihovog čišćenja capa i popunjavanja naših rupa. To bi značilo da se Blair ne vraća.
Večeras ćemo znat na čemu smo što se tiče Parsonsa.
Što se tiče SL:
[youtube][/youtube]
Ledo pokazao nešto ofanzivnog skilla, juče dobro šutirao za tri, ni u ostalim segmentima nije bio loš. Bernard James pokazao najviše u dosadašnje dvije utakmice, ovim je sebi vjerovatno osigurao ugovor za sljedeću sezonu, svakako da bi trebao dobiti priliku. Gal Mekel me se pravo dojmio, bio je jako dobar u ove dvije utakmice iako to statistika ne pokazuje. Odlično je razigravao, samo da umjesto Ivan Johnsona ima Dirka bilo bi i asistencija u box scoreu, ali to je sad ioanko u nekom drugom planu.
Večeras ćemo znat na čemu smo što se tiče Parsonsa.
Što se tiče SL:
[youtube][/youtube]
Ledo pokazao nešto ofanzivnog skilla, juče dobro šutirao za tri, ni u ostalim segmentima nije bio loš. Bernard James pokazao najviše u dosadašnje dvije utakmice, ovim je sebi vjerovatno osigurao ugovor za sljedeću sezonu, svakako da bi trebao dobiti priliku. Gal Mekel me se pravo dojmio, bio je jako dobar u ove dvije utakmice iako to statistika ne pokazuje. Odlično je razigravao, samo da umjesto Ivan Johnsona ima Dirka bilo bi i asistencija u box scoreu, ali to je sad ioanko u nekom drugom planu.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Jel veceras nekad zadnji rok Houstonu da mecira za Parsonsa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.