Zabac je napisao/la:
Pokusavas biti Humoristican ili ?
Evo dacu si oduska i aplaudirat cu ti--
Pokusavam samo da se izborim sa trolovima, koje moderacija i administracija ne zele da uklone. Ako nekog korektnog lika zakacim, jbga - bilo je u samoodbrani.
sam si poceo raspravu da je mnogo frikova uzelo GS.GS frik ne moze uzeti to ti mora biti jasno.7 kola ako pobjedis ti nisi frik nego najbolji u tom trenutku.Kakva ti je konkurencija bila,takva je.Trenuto si najbolji a igrao protiv Nadala ili Baghdatisa u finalu krajnje nije bitno !
Slazem se. No to ne uzdize kvalitet samog igraca, ako jednom zasija na jednom turniru. Za ranking je potrebno mnogo vise turnira.
kada imas titulu GS-ma imas se diciti da si uzeo jedan od 4 najveca turnira na svijetu, tacnije najveci rangirni turnir.
Slazem se. A kad imas #1, imas nesto sto je pre tebe imalo jos samo 24oro ljudi. To je ipak vece dostignuce.
1.Nikad nisam rekao da Novak nije zasluzio 1.mjesto.Apsolutno je zasluzio to svojom igrom i citavom sezonom.Svaka njemu cast,majstor je !
Slazem se. Jel sam ti to prebacio, mozda
Ali biti broj 1, a ne imati GS kao recim CW i JJ to je stvarno tuga !
Cak sta vise ne znam jesul zajedno igrale 2 finala.
A CW je vise od godinu mislim broj 1.a i biti ce jos x x x
Slazem se. Ali koliko jos ima igracica koje nikada nisu uzele GS, a bile su #1? Odgovor - jedna (D.Safina).
Koliko, pak, ima one slam wondera koje se nikada nisu ni priblizile #1

Odgovor - sigurno vise (ja znam za Majoli, Schiavone, Na Li, Jausovec, Ruzici...).
Licno ne cenim mnogo Wozniacki (kao sto nisam cenio ni Ivanovicevu i Jankovicevu), ali suvise je to dobra igracica
da ne bi bar jednom uzela GS.