Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

brazzo
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la brazzo » 28 mar 2011, 17:25

Lula odigr'o najbolju partiju u dresu repke izgleda da ga popušta onaj pritisak igranja u prvih 11 što je itekako dobro za naredne tekme jer je on ipak jedan od onih igrača koji će igrati još dugo u reprezentaciji.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 28 mar 2011, 21:54

Zaista me je ovaj momak fascinirao, bar za mene igrac utakmice.

Povratkom Salihovica ide na lijevog beka, ofanzivno ce i dalje biti opasan.
Vidim da se vec spekulise o mogucem odlasku iz Young Boysa mada mislim da od toga nema nista.
Njemu odgovara Switza i tu ce da ostane.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 mar 2011, 21:56

Lula me dosta podsjeca na Vladavica, btw (sta je sa njegovim statusom u repki) ?
Odigrao je najbolju utakmicu do sada, svaki duel je dobio protiv desnog beka Rumunjske!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 mar 2011, 21:56

pretrcao nevjerovatnih 15 km ... :o :o :o :o :o i jos nesto stotina metara
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 28 mar 2011, 22:01

johnnyHZ je napisao/la:pretrcao nevjerovatnih 15 km ... :o :o :o :o :o i jos nesto stotina metara
Zaista nevjerovatno, mislim da se to stvarno rijetko vidja.
Svaka cast jos jednom, tako se igra za reprezentaciju!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 mar 2011, 22:06

4ever alone? je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:pretrcao nevjerovatnih 15 km ... :o :o :o :o :o i jos nesto stotina metara
Zaista nevjerovatno, mislim da se to stvarno rijetko vidja.
Svaka cast jos jednom, tako se igra za reprezentaciju!
rijetko??? miralem pjanic je sa 11 kilometara i 600 metara bio igrac koji je najvise pretrcao u jednom kolu lige prvaka .. nisam siguran kad je to bilo ... eto racunajmo neki prosjek od 12 kilometara ... :) a ovaj 15 i pol :o :o :o
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 28 mar 2011, 22:11

Skoro nikada*
Eto ispravio sam se.

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 28 mar 2011, 22:14

gdje si ba to vidio, daj link :!:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 mar 2011, 22:14

neko rece da je visca izmislio fudbal za lulica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...kakvih bolesnika ima to je z nepovjerovat,,,cuj 15 km daj ba nije moguce da je toliko...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 mar 2011, 22:16

znaci messi je slab za lulica :o :o vjerujem da je najvise pretrcao od svih nasih igraca al ako je toliko onda stvarno :shock:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2011, 22:17

Ako je tako to je stvarno perverzno. I to ne setkajuci se po terenu, nego velikom brzinom. Svaka cast.
Ali vidjelo se, da su ovi iz Young Boys inace veoma fizicki spremni.

Lulic je poslije utakmice sigurno otrcao nazad do Svice. Ko Forrest Gump.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 mar 2011, 22:18

To koliko je pretrcao je samo jedan pokazatelj , a meni je jos nekako bitnije to sto je svaki njegov trk i pokret bio polusprint ili nekako 400 metara tempo. Znaci ne puko trckaranje nego skoro pa sve u polusprint/sprintu.

Js jedna stvar koja mi je zapela za oko. Onaj njegov sut, vanjska stativa, kamera ugao odpozadi zamah kao macka drzanje veoma nisko. Opuca je skoro iz SPAGA stava :lol: :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 mar 2011, 22:20

Principatus je napisao/la:
Ako je tako to je stvarno perverzno. I to ne setkajuci se po terenu, nego velikom brzinom. Svaka cast.
Ali vidjelo se, da su ovi iz Young Boys inace veoma fizicki spremni.

Lulic je poslije utakmice sigurno otrcao nazad do Svice. Ko Forrest Gump.

Ma Lulic otac ako je stvarno istina al nema razloga da nije jer svi smo vidili kako je odradio svoj posao protiv Rumunja. P.S Youngsi me nikad nisu iznevjerili, vazda vise golova ili oba tima daju gol s kim god da igraju :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 28 mar 2011, 22:21

link?
Nil Satis Nisi Optimum

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 28 mar 2011, 22:23

Jest dosta pretrco al 15 i kusur km ne mogu da povjerujem. Pa nije Hajle Gabre Selasije!
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 mar 2011, 22:23

Pa znaci da je covjek po minuti trcao 166m :shock:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 28 mar 2011, 22:33

Utakmica je odigrana na najvecem mogucem nivou od svih igraca koji su bili na terenu. Kao najboljeg ovog puta bio izdvojio Senada Lulica, jednostavno faszinantno odigrao.
Igrao je beka i odigrao vrhunsku partiju. Inace igra BiH je bila za svaku pohvalu, pas igra koju bih ovako izdovio je bila za 10, brza, opasna, direktna, jednostavno perfektna. Opasnost napadaca, pogotovo Dzeke jako visoka, u nekim duelima je imao 4 rumunska igraca protiv sebe.

Kratko i jasno, vidi se u igri konstantno napredak prema prosloj utakmici. Kombinujemo jako dobro, u sustini nevjerovatno dobro. Taktika, borbenost, odlucnost, pas igra, jednostavno svaki dio u igri je bio jako dobar.
Tako da moram cestitati treneru na ovako dobroj postavi i taktici.Medutim, vidjelo se i nekih nedostataka, Mravac je bio ok, ali djeluje u nekim duelima jako nesigurno, treba nam tu neko jaci. Nadarevic je kvalitetniji od Mravca ali nije ni on optimalno rjesenje. Misimovic je bio ok, ali morace to biti jos bolje. To su nam trenutno pored suspenzije najvece brige, barem moje misljenje.

Sto se tice buducih utakmica, mislim da bih formacija 4-5-1 bila idealna za nas tim, vec jednom sam pojasnio da je iluzija misliti da sa jednim spicem nemozemo stvoriti dovoljan pritisak. Mi nemozemo igrati 4-4-2 jer nemamo igrace za tu formaciju, nema je cak ni Njemacka koja igra 4-2-3-1. A samo u 4-4-2 ima mjesta za Vedada. Tako da bih ja probao vec protiv Rumunije 4-2-3-1. Postava bih izgledala odprilike ovako:

-----------------Hasagic----------------
--Mujdza--Nadarevic--Spahic--Lulic--
--------Rahimic------Medunjanin------
--Pjanic-----------------------Salihovic-
---------------Misimovic---------------
-----------------Dzeko------------------

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 mar 2011, 22:37

neam link nego to vidjeh u novinama ....... a lvalja to negdje potraziti pa vidjeti ,ali stvarno to nije nerealno nimalo ... covjek nije stajao ni sekunde....... jedne jedine.... 90 minuta ko osica gore dole ito u punom sprintu ....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 mar 2011, 22:38

bas me interesuje to oko trcanja neki info ili usporedba Lulica i Bale-a 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 mar 2011, 22:39

Nadajmo se da ima APSOLUTNO ZDRAVO SRCE da ne zavrsi ko Miklos Feher ili slicni ne daj Boze.
Svaka cast Senade !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.