Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Albanija - BiH
đe treba tanjir da okrenem, ove satelitske i te stvari i to? 

Gdje su sad politicari kad trebaju? Nek jedan od njih obeca da ce otkupit prijenos utakmice i pobjeda na izborima mu je zagarantovana 

NEK MI NEKO OBJASNI ZASTO TRIFUNOVIC I KERLA NEMOGU IGRAT ZA REPKU.SUSICU ZAR SI JOS TRENER KAKO TE NIJE STID NARODA.
-
- Kontakt:
Trifunovic ja mislim da nemoze igrati jer nepostoji , a Kerla jer ne igra u Zelji 

bavarian_bk je napisao/la:Trifunovic ja mislim da nemoze igrati jer nepostoji , a Kerla jer ne igra u Zelji

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dragi harishp pa ti kao da si srastao za računar.Šta god da otvorim tvoj post je zadnji u bilo koje doba dana noći jutra ...Hajde bolan malo prošetaj,uzmi zraka .Pogledaj ti samo broj postova POZDRAV
A ti ''otvaras'' post bez zraka,sa bocom kisika na ledjima.aqarius je napisao/la:dragi harishp pa ti kao da si srastao za računar.Šta god da otvorim tvoj post je zadnji u bilo koje doba dana noći jutra ...Hajde bolan malo prošetaj,uzmi zraka .Pogledaj ti samo broj postova POZDRAV
Kako rece prosetaj,ako ces kome odredjivati sta i kako.
Nego TriFunovica a i Kerlu u repku.

P.S TriVun je vec rekao da je repka za njega zavrsena prica.I da ga vise ne pozivaju u repku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo ja odoh nego fataj se noge pa lagano idemo kaficu piti,neka se malo i računar odmori.A hoćemo i te Kerle i Trifunoviće sve zovemo samo da se igra lopte.Hajd vozdra ovo malo zeze nema ljutnje.harishp je napisao/la:A ti ''otvaras'' post bez zraka,sa bocom kisika na ledjima.aqarius je napisao/la:dragi harishp pa ti kao da si srastao za računar.Šta god da otvorim tvoj post je zadnji u bilo koje doba dana noći jutra ...Hajde bolan malo prošetaj,uzmi zraka .Pogledaj ti samo broj postova POZDRAV
Kako rece prosetaj,ako ces kome odredjivati sta i kako.
Nego TriFunovica a i Kerlu u repku.
bavarian_bk je napisao/la:Trifunovic ja mislim da nemoze igrati jer nepostoji , a Kerla jer ne igra u Zelji
mogo bi nam sergej trifunovic odglumit lijevog beka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
EURO 2012 Qualifikation
08.10.2010
20:30 h
Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa - Tirana

Albania - Bosna i Hercegovina
Bosna i Hercegovina :
Kenan Hasagić, Asmir Begović, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Muhamed Subašić, Safet Nadarević, Boris Pandža, Emir Spahić, Adnan Mravac, Sanel Jahić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Elvir Rahimić, Senijad Ibričić, Zvjezdan Misimović, Senad Lulić, Semir Štilić, Zlatan Muslimovic, Vedad Ibišević, Edin Džeko.

Selektor: Safet Susic
Vrijednost ekipe: 103.700.000 €
Albanija:
Arjan Beqaj, Isli Hidi, Samir Ujkani, Andi Lila, Armend Dallku, Kristi Vangjeli, Ansi Agolli, Admir Teli, Lorik Cana, Endrit Vrapi, Elvin Beqiri, Ervin Bulku, Ervin Skela, Altin Lala, Klodian Duro, Jahmir Hyka, Gilman Lika, Emilian Vila, Gjergj Muzaka, Erjon Bogdani, Hamdi Salihi, Edmond Kapllan, Elis Bakaj.

Selektor: Josip Kuze
Vrijednost ekipe: 28.625.000 €
Stadium:
Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa
Tirana
Kapacitet: 16.230

TV Prijenos:
Al Jazeera Sport +10
Supersport 1 (DigitAlb)
TV Kosovo
08.10.2010
20:30 h
Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa - Tirana

Albania - Bosna i Hercegovina
Bosna i Hercegovina :
Kenan Hasagić, Asmir Begović, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Muhamed Subašić, Safet Nadarević, Boris Pandža, Emir Spahić, Adnan Mravac, Sanel Jahić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Elvir Rahimić, Senijad Ibričić, Zvjezdan Misimović, Senad Lulić, Semir Štilić, Zlatan Muslimovic, Vedad Ibišević, Edin Džeko.

Selektor: Safet Susic
Vrijednost ekipe: 103.700.000 €
Albanija:
Arjan Beqaj, Isli Hidi, Samir Ujkani, Andi Lila, Armend Dallku, Kristi Vangjeli, Ansi Agolli, Admir Teli, Lorik Cana, Endrit Vrapi, Elvin Beqiri, Ervin Bulku, Ervin Skela, Altin Lala, Klodian Duro, Jahmir Hyka, Gilman Lika, Emilian Vila, Gjergj Muzaka, Erjon Bogdani, Hamdi Salihi, Edmond Kapllan, Elis Bakaj.

Selektor: Josip Kuze
Vrijednost ekipe: 28.625.000 €
Stadium:
Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa
Tirana
Kapacitet: 16.230

TV Prijenos:
Al Jazeera Sport +10
Supersport 1 (DigitAlb)
TV Kosovo
Potvrdjeno da ce Al Jazeera prenosit?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Al Jazeera SportCartman je napisao/la:Potvrdjeno da ce Al Jazeera prenosit?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imam ja taj Al Jazeera Sport. Napisan je kao JSC Sport za vas sto imate dreambox...Na 16 stepeni cini mi se.Elegant je napisao/la:Al Jazeera SportCartman je napisao/la:Potvrdjeno da ce Al Jazeera prenosit?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
http://liveonsat.com/LJsport_foot_euro2012.phpCartman je napisao/la:Potvrdjeno da ce Al Jazeera prenosit?
Ovdje stoji da hoce
Meni je ne shvatljivo da nijedna nasa televizija ne prenosi utakmicu, pa dokle ide ova drzava. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma mora neko prenosit !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- legenda reala
- Kontakt:
na 13ECartman je napisao/la:Imam ja taj Al Jazeera Sport. Napisan je kao JSC Sport za vas sto imate dreambox...Na 16 stepeni cini mi se.Elegant je napisao/la:Al Jazeera SportCartman je napisao/la:Potvrdjeno da ce Al Jazeera prenosit?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
moze li se koji taj program gledati bez tog odkodiravanja,,i tih zajebancija,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Dobro je neko gore napisao,da političar ili stranka koji Nam obečavaju med i mlijeko,umjesto tih obečanja,otkupio za neku TV prenos,imao bi kud i kamo više glasova na izborima,logično!Pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.