Bicakcicu pravi Njemacka problem,sad se mora kod njih ispisati, a to moze potrajati i do 6 mjeseci.ahmic je napisao/la:Pa sta je onda belaj s pasosom...
Steta,ima li ko da i njega pomiluje
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
27 godina a igra u cvajti i nije neki igrac
dobar, ti?.....utaka je napisao/la:27 godina a igra u cvajti i nije neki igrac
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
Sapunaru28
- Kontakt:
da li ce ermin u bolji klub kao npr freiburg ili stutgart?
Bicakcic je 1990 godste odakle ti to da ima 27 kukautaka je napisao/la:27 godina a igra u cvajti i nije neki igrac
Rijec je o Vrancicu...?utaka je napisao/la:27 godina a igra u cvajti i nije neki igrac
Ermin ima 22 god
Ali neka bosnje ovim
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
izvini vrancic ima 28, a bicakcic 23... ali i to je puno,pogledaj nastasica 19 godina a igra u sitijuAlen81 je napisao/la:Bicakcic je 1990 godste odakle ti to da ima 27 kukautaka je napisao/la:27 godina a igra u cvajti i nije neki igrac![]()
![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A jbg, pogledaj varupe gdje mu prodje karijerautaka je napisao/la:izvini vrancic ima 28, a bicakcic 23... ali i to je puno,pogledaj nastasica 19 godina a igra u sitijuAlen81 je napisao/la:Bicakcic je 1990 godste odakle ti to da ima 27 kukautaka je napisao/la:27 godina a igra u cvajti i nije neki igrac![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Logika na nivou.utaka je napisao/la:izvini vrancic ima 28, a bicakcic 23... ali i to je puno,pogledaj nastasica 19 godina a igra u sitijuAlen81 je napisao/la:Bicakcic je 1990 godste odakle ti to da ima 27 kukautaka je napisao/la:27 godina a igra u cvajti i nije neki igrac![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
[quote="Cartman"
Logika na nivou.[/quote]
sta sam krivo napiso?koji je dobar stoper do 24 igrao u drugoj ligi
Logika na nivou.[/quote]
sta sam krivo napiso?koji je dobar stoper do 24 igrao u drugoj ligi
sta sam krivo napiso?koji je dobar stoper do 24 igrao u drugoj ligi[/quote]utaka je napisao/la:[quote="Cartman"
Logika na nivou.
Igrao je on u prvoj sa 20 godina, pa sta? Takav mu grah pao, sad se vratio u prvu ligu i za nas bi bio vrlo vrijedan. Bio je odlican ove sezone. Recimo i Luca Toni je igrao u Serie B sa 27 ili 28 godina (znam da nije stoper)...
Cartman je napisao/la:sta sam krivo napiso?koji je dobar stoper do 24 igrao u drugoj ligiutaka je napisao/la:[quote="Cartman"
Logika na nivou.
Igrao je on u prvoj sa 20 godina, pa sta? Takav mu grah pao, sad se vratio u prvu ligu i za nas bi bio vrlo vrijedan. Bio je odlican ove sezone. Recimo i Luca Toni je igrao u Serie B sa 27 ili 28 godina (znam da nije stoper)...[/quote]
igrao je tri utakmice, govorim o tome da igra svaku utakmicu.bicakcic moze biti samo solidan stoper,nista vise,nesto ko mujdza bek
Drug ,pa Svabska druga je vrh bolan...
I takav nama zlata vrijedan.utaka je napisao/la:
igrao je tri utakmice, govorim o tome da igra svaku utakmicu.bicakcic moze biti samo solidan stoper,nista vise,nesto ko mujdza bek
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sta sam krivo napiso?koji je dobar stoper do 24 igrao u drugoj ligi[/quote]utaka je napisao/la:[quote="Cartman"
Logika na nivou.
dovoljan primjer je spahic..lik bio do 25 godine u hnl-u pa znamo kakva je igracina..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Bosnine Machine gun, a pored toga je i rusilac i legenda
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
sta je sa Bicakcicem,kad ce vise dobiti pasos? znam da to ide malo sporije jer ga se vec jednom odrekao,ali brate ovo se bas oduljilo.... on cim dobije bh pasos moze igrati za Zmajeve ,i ne treba mu nikakva dozvola Fife,to je jako vazno,samo da mu Vjece ministara napokon izda pasos i imamo jako dobrog odbrambenog igraca!
EVO GA KONACNO:
-Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva civilnih poslova, donijelo je Odluku o prijemu u državljanstvo BiH Ermina Bičakčića, državljanina SR Njemačke, nogometaša i potencijalnog reprezentativca „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine.
-Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva civilnih poslova, donijelo je Odluku o prijemu u državljanstvo BiH Ermina Bičakčića, državljanina SR Njemačke, nogometaša i potencijalnog reprezentativca „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine.
i šta sad može igrati ili...?
naravno da moze,vec u 8 mjesecu protiv SAD na Kosevu,sportsko drzavljanstvo vec ima tako da je on od danas zvanicno novi Zmaj!bazeni je napisao/la:i šta sad može igrati ili...?