Ja mogu reci...Ubise ga Efes Pilsen i turski shish kebabi..Doci ce ko loptica u Njemacku...Treba najmanje godinu trenirat da dodje na nivo na kojem je bio kad je dosao u Tursku, a i tada je bio na dnu....Ma i Hagi je u pravu, opet ponavljam, ja sam gldao Galatine utakmice kada je Misimovic tek dosao..Ponasao se non sarlantno na terenu...Bilo mu je ofirno sto igra u Turskoj, vec od prvog dana..Pa sto si onad potpisivao covjece, ja sam znao odmah da se nece dobro zavrsiti po njega...Željovac je napisao/la:Ima smisla to što pričaš oko pozicije. A i ovakav Misimović je bio beton protiv one neke Poljske. Nije se snašao u umrloj Turskoj i odmah izjava da je Ibričić za njega klasa. Ne ide to tako. I ne znam što tako Ibiševića uze u usta. Pogledaj opet omjer njegovih nastupa i golova. Nije uopšte tako loš, a nije ni Vedad trenutno među najboljim napadačima na svijetu, pa da se kaže da ga statistika nešto prikriva. I možeš ti da sumnjaš u Zvjezdana, ali to nije nikakav argument, pa ni stav. Bio je odličan i protiv Slovačke. Ja mislim da bi on bolji bio od Senijada i bez treninga. A ko može sigurno reći da neće za manje od pola godine voditi Schalke do titule prvaka i biti opet prvi asistent Bundeslige?!
09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Misliš ono kad se na Allianz areni doslovno poigravao sa malim Bayernom?!Analitico je napisao/la:Ja mogu reci...Ubise ga Efes Pilsen i turski shish kebabi..Doci ce ko loptica u Njemacku...Treba najmanje godinu trenirat da dodje na nivo na kojem je bio kad je dosao u Tursku, a i tada je bio na dnu....Ma i Hagi je u pravu, opet ponavljam, ja sam gldao Galatine utakmice kada je Misimovic tek dosao..Ponasao se non sarlantno na terenu...Bilo mu je ofirno sto igra u Turskoj, vec od prvog dana..Pa sto si onad potpisivao covjece, ja sam znao odmah da se nece dobro zavrsiti po njega...Željovac je napisao/la:Ima smisla to što pričaš oko pozicije. A i ovakav Misimović je bio beton protiv one neke Poljske. Nije se snašao u umrloj Turskoj i odmah izjava da je Ibričić za njega klasa. Ne ide to tako. I ne znam što tako Ibiševića uze u usta. Pogledaj opet omjer njegovih nastupa i golova. Nije uopšte tako loš, a nije ni Vedad trenutno među najboljim napadačima na svijetu, pa da se kaže da ga statistika nešto prikriva. I možeš ti da sumnjaš u Zvjezdana, ali to nije nikakav argument, pa ni stav. Bio je odličan i protiv Slovačke. Ja mislim da bi on bolji bio od Senijada i bez treninga. A ko može sigurno reći da neće za manje od pola godine voditi Schalke do titule prvaka i biti opet prvi asistent Bundeslige?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- adriano_leite
- Kontakt:
Argument za ono sto pricam su utakmice protiv Portugala koje ne spominjes, pa sve ostale utakmice od Portugala na ovamo, gdje se Misimovic nije vidio, gdje je samo stojao i trazio loptu na mjesto gdje stoji, ako bi otisla ne d'o Bog metar dalje od njega, vraga bi on svoje guzove prodrm'o i potrcao za njom. Normalno da je na momente morao i da bljesne jer je izgubio mjesto u Galati, ali gledajuci formu, njegovu trenutnu formu u posljednjih godinu dana, on je prosjecan igrac. Volio bih da se podigne i da odigra kako moze, ali sumnjam u to. Spominjes Ibisevica, al sto ne rece za Pjanica, nema klupskih i reprezentativnih postignuca kao Miske, ali jel zato Pjana slabiji od Misketa? Smijesno je poredjenje klupskih i reprezentativnih dostignuca igraca, ako zelis porediti u kakvoj su formu igraci.Željovac je napisao/la:Ima smisla to što pričaš oko pozicije. A i ovakav Misimović je bio beton protiv one neke Poljske. Nije se snašao u umrloj Turskoj i odmah izjava da je Ibričić za njega klasa. Ne ide to tako. I ne znam što tako Ibiševića uze u usta. Pogledaj opet omjer njegovih nastupa i golova. Nije uopšte tako loš, a nije ni Vedad trenutno među najboljim napadačima na svijetu, pa da se kaže da ga statistika nešto prikriva. I možeš ti da sumnjaš u Zvjezdana, ali to nije nikakav argument, pa ni stav. Bio je odličan i protiv Slovačke. Ja mislim da bi on bolji bio od Senijada i bez treninga. A ko može sigurno reći da neće za manje od pola godine voditi Schalke do titule prvaka i biti opet prvi asistent Bundeslige?!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ibricic svakako treba dobiti postedu jer je dosao u novi klub i treba se izboriti za svoje mjesto,Begovic iza sebe ima konkurenciju koja ceka samo da stane na gol, ne znam zasto vrse pritisak umjesto da kazu covjeku ima vazniji tekmih ovu odmori oni prijete suspenzijama ... 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Kad se igra tekma , i na kojem kanalu ce biti?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sta bolan a nakon dva dana poslije Atlante zaigrati u Splitu u dresu Hajduka.Jaka borba nema sta.Dirk je napisao/la:Ibricic svakako treba dobiti postedu jer je dosao u novi klub i treba se izboriti za svoje mjesto,Begovic iza sebe ima konkurenciju koja ceka samo da stane na gol, ne znam zasto vrse pritisak umjesto da kazu covjeku ima vazniji tekmih ovu odmori oni prijete suspenzijama ...
U vezi pritiska to jedino Begovic ima visok pritisak kod drugih je nizak tlak.Jer ce taj ''pritisak'' imati non stop i godinama to znaci od igranja za repku nema nista.Jer tu je '''pritisak''.Veze sa vezom komentar nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne možeš na osnovu forme u nekoliko utakmica reći da je Ibričić klasa za Zvjezdana. Takva izjava ne može proizaći samo iz trenutne forme. Isto k'o da neko sad kaže kako je Žigić klasa za Džeku, jer je kao zabio 2 gola, a Džeko trenutno nije u top formi, možda. Karikiram, naravno.adriano_leite je napisao/la: Argument za ono sto pricam su utakmice protiv Portugala koje ne spominjes, pa sve ostale utakmice od Portugala na ovamo, gdje se Misimovic nije vidio, gdje je samo stojao i trazio loptu na mjesto gdje stoji, ako bi otisla ne d'o Bog metar dalje od njega, vraga bi on svoje guzove prodrm'o i potrcao za njom. Normalno da je na momente morao i da bljesne jer je izgubio mjesto u Galati, ali gledajuci formu, njegovu trenutnu formu u posljednjih godinu dana, on je prosjecan igrac. Volio bih da se podigne i da odigra kako moze, ali sumnjam u to. Spominjes Ibisevica, al sto ne rece za Pjanica, nema klupskih i reprezentativnih postignuca kao Miske, ali jel zato Pjana slabiji od Misketa? Smijesno je poredjenje klupskih i reprezentativnih dostignuca igraca, ako zelis porediti u kakvoj su formu igraci.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
BOJTOK 
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
sto pljujete po ibricicu a niko dzeku ne spominje, pa nece ni on igrati pa se uopste oko toga ne dize prasina, ja sam uz ibru skroz, momak je uvijek se odazivao svim pozivima isao je svugdje sa repkom, pomagao mladoj repki kad je trebalo, a sad mu oako hvala za sve.....SUSIC najvece zlo sto nam se desilo u zadnje vrijeme, a i vi pojedini niste nimalo korektni
neko_iz_mase je napisao/la:BOJTOK
- adriano_leite
- Kontakt:
Kralju nije rijec o nekoliko utakmica, rijec je o godini dana, mozda i malo jace. A nakon cega mozes porediti formu igraca? Ja kazem i stojim iza toga, da je Misimovic godinu, mozda i vise od godinu dana, smijesan igrac. Da je bio pravi, kakav je znao biti, mi bismo dobili Portugal. Znaci. njegova forma je u konstantnom padu. To isto da sada kazes Ronaldinho najbolji igrac na svijetu, a njegova forma iz mjeseca u mjesec konstantno pada i nije ni sjena Ronaldinha od prije 4 ili 5 godina. Od historije nema nista, ne mozemo zivjeti u proslosti. Kakve mi sada imamo koristi sto smo imali nekada odlicne stopere Hibica i Konjica, kada su sada nasi stoperi, osim Spahica, smijesni?Željovac je napisao/la:
Ne možeš na osnovu forme u nekoliko utakmica reći da je Ibričić klasa za Zvjezdana. Takva izjava ne može proizaći samo iz trenutne forme. Isto k'o da neko sad kaže kako je Žigić klasa za Džeku, jer je kao zabio 2 gola, a Džeko trenutno nije u top formi, možda. Karikiram, naravno.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tako bi trebalo biti, uvijek se mogu dogovoriti i naci kompromis kroz otvoreni dijalog.Dirk je napisao/la:Ibricic svakako treba dobiti postedu jer je dosao u novi klub i treba se izboriti za svoje mjesto,Begovic iza sebe ima konkurenciju koja ceka samo da stane na gol, ne znam zasto vrse pritisak umjesto da kazu covjeku ima vazniji tekmih ovu odmori oni prijete suspenzijama ...
Ali neki su ocigledno zeljni krvi i kaznjavanja...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
NSBiH - je ovom utakmicom dokazala da je to jedna obicna gomila neobrazovanih, nesposobnih majmuna.
1) Dogovorili su tekmu u sred Amerike - a pripreme su za kvalifikacije za EP.
2) Dogovorili prijateljsku utakmicu protiv Meksika koji uopste ne igra Evropski fudbal a mi se spremamo za EP.
3) Idioti su se sjetili da naprave prijateljsku utakmicu u sred sedmice (srijeda) u jeku sezone.
4) Ocekuju od igraca a la Dzeko, Ibricic, Begovic da sada ostave svoj hljeb u klubovima gdje se bore da postignu nesto sto niko od BiH igraca nije uspio i da se spreme put Amerike da igraju s nekim Meksikom.
5) Ocekuju od igraca (koji su SVI u Evropi) da sjednu na avion u utorak ili ponedeljak i putu presjede 10-12 sati (znaci citav dan) i tako isto u cetvrtak ... Znaci svaki od igraca bi propustio 2 treninga te sedmice, plus bi propustio svoju utakmicu u klubu - sve to radi prijateljske utakmice sa ne-Evropskim Meksikom.
Pa to samo hajvani mogu napraviti.
I nakon svega toga - neki ovdje opet kritikuju Dzeku, Begovica, Ibricica... zaista malo ko moze biti gluplji od Bosanaca.
Razmislite glavom prije nego nesto kazete. Igraci su 100% u pravu. Ova utakmica se nikad nije trebala organizirati. Da se napravila tekma u Evropi - nista od ovoga nebi bio problem.
2) Dogovorili prijateljsku utakmicu protiv Meksika koji uopste ne igra Evropski fudbal a mi se spremamo za EP.
3) Idioti su se sjetili da naprave prijateljsku utakmicu u sred sedmice (srijeda) u jeku sezone.
4) Ocekuju od igraca a la Dzeko, Ibricic, Begovic da sada ostave svoj hljeb u klubovima gdje se bore da postignu nesto sto niko od BiH igraca nije uspio i da se spreme put Amerike da igraju s nekim Meksikom.
5) Ocekuju od igraca (koji su SVI u Evropi) da sjednu na avion u utorak ili ponedeljak i putu presjede 10-12 sati (znaci citav dan) i tako isto u cetvrtak ... Znaci svaki od igraca bi propustio 2 treninga te sedmice, plus bi propustio svoju utakmicu u klubu - sve to radi prijateljske utakmice sa ne-Evropskim Meksikom.
I nakon svega toga - neki ovdje opet kritikuju Dzeku, Begovica, Ibricica... zaista malo ko moze biti gluplji od Bosanaca.
Razmislite glavom prije nego nesto kazete. Igraci su 100% u pravu. Ova utakmica se nikad nije trebala organizirati. Da se napravila tekma u Evropi - nista od ovoga nebi bio problem.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:NSBiH - je ovom utakmicom dokazala da je to jedna obicna gomila neobrazovanih, nesposobnih majmuna.
Tako je, ali vecina bosanca i hercegovaca a bas nista skontaju. Sad se svi cude pokotovi ovi takozvani "novinari" sta se vec znalo kad se dogovorila ova glupost prijateljske protiv meksikanca: da sada nece niko da putuju preko okeana da bi savez isao na izlet u Ameriku. Sve treba bojkotirati, i ovu glupu naciju!
drina1992 je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:NSBiH - je ovom utakmicom dokazala da je to jedna obicna gomila neobrazovanih, nesposobnih majmuna.
Tako je, ali vecina bosanca i hercegovaca a bas nista skontaju. Sad se svi cude pokotovi ovi takozvani "novinari" sta se vec znalo kad se dogovorila ova glupost prijateljske protiv meksikanca: da sada nece niko da putuju preko okeana da bi savez isao na izlet u Ameriku. Sve treba bojkotirati, i ovu glupu naciju!
Drago mi je vidjeti da ima jos osvijestenih ljudi
Ma na kraju krajeva treba bit glup ako ti se ne moze dokazati da savez i susic nisu tjerali igrace da igraju protiv Mexikanaca..I igraci i navijaci su trazili jakog protivnika i ne znam sad sta budalesete..
Da ne bi Mexikanaca dabogda da bi uopste imali protiv koga igrati..
Ma ja ti si najpametniji od nas sviju...delija je napisao/la:Ma na kraju krajeva treba bit glup ako ti se ne moze dokazati da savez i susic nisu tjerali igrace da igraju protiv Mexikanaca..I igraci i navijaci su trazili jakog protivnika i ne znam sad sta budalesete..
-
padobranac1978
- Kontakt:
trebas nam ti pokazati kako se voli domovinadrina1992 je napisao/la:Ma ja ti si najpametniji od nas sviju...delija je napisao/la:Ma na kraju krajeva treba bit glup ako ti se ne moze dokazati da savez i susic nisu tjerali igrace da igraju protiv Mexikanaca..I igraci i navijaci su trazili jakog protivnika i ne znam sad sta budalesete..
Da ne bi Mexikanaca dabogda da bi uopste imali protiv koga igrati..Moglo se igrati u evropi, naprimjer je i bila jedna ponuda od Bolivije igrati u Antali. Ali ovi iz saveza su svi vec bili cesto na odmoru u turskoj pa im se nije islo ponovo. Ameriku jos niko od nij ikad video ba su rekli ma hajmo mi tamo. A sto vi sada se cuditi, i sto nesta serete ljubav prema domovini itd to je vas problem.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- adriano_leite
- Kontakt:
Bolivija je inace veoma jaka ekipa, pa bi reakcije na Boliviju bile kao one na Katar, kako nam te tekme ne trebaju. Nama niko ne moze ugoditi. Takvi smo mi. Svi smo htjeli igrati protiv Njemacke, Svedske, pa kad nas naguzise, onda se pricalo zasto tako jake tekme trebamo igrati, samo nam timski duh mogu narusiti. A svi smo trazili te tekme. Pa smo onda Katara, ali opet Katar ne valja jer je preslab. Hocemo jace. Pa imamo sada Mexico, koji je, usudicu se reci, po nasoj mjeri protivnik, ali nam ni on ne odgovara. Da se zakljuciti onda da nam ne trebaju prijateljske, ali opet se onda ljudi bune, jer se svi pripremaju a mi ne. Sta mi uopste hocemo?drina1992 je napisao/la:Ma ja ti si najpametniji od nas sviju...delija je napisao/la:Ma na kraju krajeva treba bit glup ako ti se ne moze dokazati da savez i susic nisu tjerali igrace da igraju protiv Mexikanaca..I igraci i navijaci su trazili jakog protivnika i ne znam sad sta budalesete..
Da ne bi Mexikanaca dabogda da bi uopste imali protiv koga igrati..Moglo se igrati u evropi, naprimjer je i bila jedna ponuda od Bolivije igrati u Antali. Ali ovi iz saveza su svi vec bili cesto na odmoru u turskoj pa im se nije islo ponovo. Ameriku jos niko od nij ikad video ba su rekli ma hajmo mi tamo. A sto vi sada se cuditi, i sto nesta serete ljubav prema domovini itd to je vas problem.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Bolivija je inace veoma jaka ekipa, pa bi reakcije na Boliviju bile kao one na Katar, kako nam te tekme ne trebaju. Nama niko ne moze ugoditi. Takvi smo mi. Svi smo htjeli igrati protiv Njemacke, Svedske, pa kad nas naguzise, onda se pricalo zasto tako jake tekme trebamo igrati, samo nam timski duh mogu narusiti. A svi smo trazili te tekme. Pa smo onda Katara, ali opet Katar ne valja jer je preslab. Hocemo jace. Pa imamo sada Mexico, koji je, usudicu se reci, po nasoj mjeri protivnik, ali nam ni on ne odgovara. Da se zakljuciti onda da nam ne trebaju prijateljske, ali opet se onda ljudi bune, jer se svi pripremaju a mi ne. Sta mi uopste hocemo?
a mam vi stvarno jako sporo raditi u glavi, ili? stvar nije u tome da je protivnik meksiko. Meksiko je jaka ekipa i super protivnik, ali samo ako bi sada igrali u evropi, ne letiti preko okeana u americi... zasto igraci necu da idu??? zato sto niko od igraca ni voljan sjediti 24h sata u avionu samo sto ovi mafijasi iz savez izletuju u americi. a sta imamo sada, pola ekipe ne idi, losa atmosfera u repki samo sto ovi majmuni nisu hteli se dogovoriti da se igra u evropi. Gdje sada dobitak sto igramo protiv (wow!!) Meksiko. A Bolivija je bio samo jedan primjer, bili su i drugi samo nemogu se sad sjetit ali sve je pisalo u novinama je ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.