Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Texi
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la Texi » 21 jul 2013, 14:35

djoleprijedor je napisao/la:Nešto sad gledam ove učesnike SP i bode mi oči činjenica da se Rusija toliko srozala u vaterpolu da ih nema već 3.put uzsatopno na SP(2009,2011,2013) :o :oops: ....Na Olimpijadi nisu učestvovali od 2004.kada su i uzeli zadnju medalju,bronzanu,na velikim takmičenjima.Na EP,11.mjesto 2010.godine....A nekad su bili velesila...Baš čudno,imaju pare,imaju bogatu vaterpolo tradiciju,ugled te ogromnu populaciju i toliko su loši.
Imaju pare, bogatu tradiciju, a i solidnu novu generaciju. ;) Ako budu imali sreće u baražu i ne udare na Hrvate ili Špance eto njih sledeće godine na EP u Budimpešti.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 22 jul 2013, 00:41

Pre nego što počne SP, malo i o klupskom vaterpolu. Pojačanja za ovu sezonu.

Jug ( Marelja )
Primorje ( Radu, Petrović, Jelovina )
Zvezda ( Kljajević, Vukčević, Mann )
Sintez ( D. Pijetlović )
Barseloneta ( Ubović )
Pro Reko ( M. Janović, Ivović, Joković, Giorgetti )
Solnok ( S. Mitrović, Torok, Vamos )
Seged ( Toth, S. Jansik, V. Nagy, Seman )
Eger ( Harai, Bedo )
Debrecin ( Jokić )
Breša ( Molina, Napolitano, F. Di Fulvio, Bodegas, N. Presciutti )
Savona ( G. Fiorentini, Napleton )
Posilipo ( Klikovac, Mandolini )
Spandau 04 ( Oeler )
Oradea ( G. Pijetlović )
Olimpijakos ( Gounas )
Jadran ( Kovačić )

Vrlić je prešao iz Barselonete u Fluminense, Azevedo će verovatno u Brazil, N. Janović ostaje u Jugu a verovatno i Filipović i Udovičić u Radničkom. Zloković i Burić nisu sigurni, a Ćirić je pojačao tursku Enku. Partizan je doveo Holanđanina Gielena i prosledio ga Banjici, pregovaraju sa Korolijom, Galatasaraj je zadržao trojku Nikić, Pasković, Smith, želje su Pavić ili Šćepanović, Radović bi mogao u Posilipo, Afroudakis u Napoli. Zvezda je zadržala sve igrače osim D. Pijetlovića i Stojčića. Vašaš su napustila 4 prvotimca a od boljih igrača ostali samo A. Steinmetz i Dr. Brguljan.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 22 jul 2013, 01:48

Svi mečevi, čak i snimci.
http://www.rtve.es/deportes/natacion/mu ... a/directo/" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 22 jul 2013, 10:19

Texi je napisao/la:Svi mečevi, čak i snimci.
http://www.rtve.es/deportes/natacion/mu ... a/directo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas nekoliko zanimljivih utakmica,gdje bi moglo biti i iznenađenja...CG-Grčka,SAD-Hrvatska.
Mens sana in corpore sano.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 jul 2013, 12:33

Hrvatska - SAD 9-7

Rutinski, s pola sange sto bi se reklo :mrgreen:

Rijesili smo ih u 3. cetvrtini i nisu se vise mogli vratit. Mogli smo ih i razbit, ali pogodili smo bezbroj stativa.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2013, 14:52

FT 13-10 . Pobeda Srbije nad Madjarskom .

Solidna utakmica , vodjstvo na strani Srbije tokom citavog meca , izuzev prve cetvrtine ,jer smo posle nekoliko minuta gubili 0-2 ali smo brzo stigli Madjare . Kod Madjara nema nekih igraca koji su ranije nosili igru reprezentacije , ali je ovo svakako bio derbi ovog kola . Primetna je i promena stila igre kod komsija, nema vise onih " nenormalnih suteva " iz velike daljine kao ni onih prepoznatljivih kontri , sto rece komentator sa RTS-a " Madjari se prebacili na jugoslovenski stil igre" :mrgreen:

Ostaje nam jos utakmica sa Kinom , ne bi trebalo da bude opustanja,ali nerealno je ocekivati neku senzaciju u ovom mecu sto bi znacilo da smo mi vec obezbedili 1. mesto u grupi . Bice zanimljivo videti i duel Madjarske i Australije gde bi mozda moglo i doci do senzacije i osvajanja drugog mesta od strane australijske reprezentacije , nije nemoguce .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 24 jul 2013, 15:53

Mađari su nam postali redovna mušterija 8-) ....Imam osjećaj da ovi naši nisu igrali ni sa 50% mogućnosti,dosta je bilo opuštanja i taman kad Mađari zaprijete,naši malo stisnu i odlijepe se...Rutinska ponjeda,više nego očito je da smo bolji.

Protiv Kineza u 3.kolu jači trening,a vrlo vjerovatno i u 1/8f slična situacija,a onda od 1/4f kreće ozbiljnije ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2013, 16:02

djoleprijedor je napisao/la:Imam osjećaj da ovi naši nisu igrali ni sa 50% mogućnosti
To je bilo lako uocljivo ,mada mi ono pred kraj na jedan gol razlike za nas nije bilo svejedno :mrgreen: Ko sto rekoh u prethodnom postu podmladjeni su , a nisu navikli na to, kod njih ti je uvek bilo da skoro svi igraci imaju preko 30 godina , sad to nije slucaj.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 24 jul 2013, 16:07

Pobijedili smo Kanadjane 13-8.

Lako, bez umora i rutinski. Nema se sta druog reci. Slijedi J.Afrika, pa onda u 1/8 finala najverovatnije N.Zeland. Grupna faza je stvarno dosadan dio turnira :mrgreen:
RIP CITY!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jul 2013, 10:02

HT- 8-5 .

Malo me je iznenadila kineska selekcija , imaju 2-3 igraca koja bez problema mogu igrati i u Evropi a i odlicnog golmana . Reprezentacija Srbije igra koliko je potrebno , Kinezi jedan gol iz uigrane akcije ,ostalo sutevi iz daljine pa sta bude :) S kojim procentom snage igramo ja sam prezadovoljan, ocekujem jos ubedljiviji ishod u korist Srbije u drugom poluvremenu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jul 2013, 10:39

FT - 16-9

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 26 jul 2013, 11:30

Tribalian je napisao/la:FT - 16-9
Lakši trening... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jul 2013, 11:34

djoleprijedor je napisao/la:
Lakši trening... ;)
Naravno da je laksi , igraci su nam mamurni ako si primetio :mrgreen: Filipovic postao tata ,moralo je da se proslavi kako dolikuje :mrgreen:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 26 jul 2013, 15:16

Tribalian je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:
Lakši trening... ;)
Naravno da je laksi , igraci su nam mamurni ako si primetio :mrgreen: Filipovic postao tata ,moralo je da se proslavi kako dolikuje :mrgreen:
Neka,neka i red je :mrgreen:

Australci remizirali s Mađarima :shock: :D

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 26 jul 2013, 19:56

Hrvatska - JAR 19:0 8-)

Sta reci, rezultat sam govori za sebe. Jos su im suci dali u zadnjem naapdu igraca vise, ali su pogodili stativu. Zao mi ih malo :D
RIP CITY!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jul 2013, 20:42

Dobro pa je jedna hrvatska ekipa igrala maksimalno ozbiljno tijekom cijele utakmice.
Hayley <3

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 26 jul 2013, 22:43

1/8f:
Grčka-Južna Afrika
Mađarska-Kazahstan
Hrvatska-Novi Zeland
Njemačka-Australija
Srbija-Rumunija
Crna Gora-Kanada
Italija-Kina
SAD-Španija

Biće zanimljivo u mečevima Njemačka-Australija i SAD-Španija,ostalo manje-više jasno ko će proći.
Mi u 1/4f na Crnogorce 90%,neće biti lako,ali bolji smo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 jul 2013, 14:20

Grcka za sad iznenadjenje svetskog prvenstva , prvi u grupi pored Crne Gore i domacina Spanije .

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 jul 2013, 14:00

Pa zna se ko je institucija...

VATERPOLO (LŠ): Partizanu "vajld kard"
28.07.2013. 10:44
Komentari (0)

Marko Biri jedan od vodećih ljudi za organizaciju Lige šampiona naredne godine potvrdio da će crno-bijeli biti među osam povlašćenih klubova.

Vaterpolisti Partizana naredne sezone dobiće "vajld kard" u Ligi šampiona i biti među osam povlašćenih klubova.

"Da, iz Srbije će to biti Partizan", kratko je rekao Marko Biri, prenosi "Sportski žurnal", ne želeći da govori o ostalim klubovima.

Partizan treba da plati kotizaciju od 30.000 evra, koja bi trebalo da se vrati kroz nagrade, ukoliko srpski tim prođe na "Fajnal siks".

Pobjednici Lige šampiona, odnosno Kupa Evrope, Crvena zvezda i Radnički, krenuće iz kvalifikacija - Kragujevčani iz prvog, a crveno-bijeli iz drugog kruga.

Poslije toga će biti održana četiri četvrtfinalna susreta, pobjednici će kompletirati 12 timova.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 29 jul 2013, 13:38

Sutra 1/4f SP...

Grčka-Mađarska,na prvi pogled Mađari već viđeni u 1/2f,ali Grci su bili 1.u vrlo jakoj grupi,uzeli su zalet,iskusni i željni uspjeha.Mađari neuvjerljivi na ovom SP...Tipujem na "iznenađenje" i pobjedu Grka.
Hrvatska-Australija,Ukoliko Hrvati ne potcjene Kangure,neće biti problema,u suprotnom neće biti nimalo dobro za Barakude...Australci veoma nezgodni,stalno napreduju i neće lako prodati kožu ni u 1/4f,ipak Hrvati ovo moraju dobiti.
Srbija-Crna Gora,Sigurno derbi 1/4f koji će opet biti napet i borben sa vjerovatno rekordnim brojem isključenja.Ipak kad se sve stavi na vagu,mi smo ipak kvalitetniji od Crnogoraca i imamo veću šansu za pobjedu u ovom meču,ali biće nezgodno.
Italija-Španija,Italijani su favoriti na papiru,ali Španci su domaćini,igraće pred svojim navijačima i imaju solidnu ekipu...Sve to dovoljno da dobiju "Žabare" u neizvjesnoj završnici i zakažu 1/2f sa nama :)

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.