Zlatan Bajramović

delija
Kontakt:

Re: Zlatan Bajramović

Post Postao/la delija » 11 jan 2011, 01:04

Kako je krenuo vise ce provesti vremena za operacijskim stolom nego na fudbalskom terenu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 jan 2011, 15:40

Zlatan Bajramovic hoce u St.Pauli

Prema pisanju Bilda, Bajramović i hrvatski internacionalac Ivan Klasnić, izrazili su želju za povratkom u St.Pauli.

"Hamburg je moj grad, a Pauli moj klub. Kada ne igra Eintracht, uvijek gledam utakmice Paulija. U meni je ostao virus privrženosti klubu i mogu slobodno reći da su raspoloženje i atmosfera koji vladaju u Pauliju jedinstveni", prenosi Bild Bajramovićevu izjavu.

"Kada budem u potpunosti spreman nazvat ću Holgera Stanislawskog (trener St.Paulija, op.a.) i pitati ga da li me želi. Igrali smo zajedno i siguran sam da zna šta mogu", dodao je Bajramović, kojem ugovor sa Eintrachtom prestaje važiti na ljeto ove godine.

Podsjetimo, Bajramović je posljednju utakmicu u dresu Eintrachta odigrao 2009. godine protiv Mainza, a nedavno je operisao Ahilovu tetivu, te do kraja sezone neće nastupati.

"Nikad se ne zna šta se može dogoditi, no sasvim sigurno će St.Pauli još jednom biti stanica moje karijere", rekao je za Bild hrvatski internacionalac Ivan Klasnić.

Vratice se Walter 8-)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 21 jan 2011, 16:03

B0SANAC je napisao/la:Zlatan Bajramovic hoce u St.Pauli

Prema pisanju Bilda, Bajramović i hrvatski internacionalac Ivan Klasnić, izrazili su želju za povratkom u St.Pauli.

"Hamburg je moj grad, a Pauli moj klub. Kada ne igra Eintracht, uvijek gledam utakmice Paulija. U meni je ostao virus privrženosti klubu i mogu slobodno reći da su raspoloženje i atmosfera koji vladaju u Pauliju jedinstveni", prenosi Bild Bajramovićevu izjavu.

"Kada budem u potpunosti spreman nazvat ću Holgera Stanislawskog (trener St.Paulija, op.a.) i pitati ga da li me želi. Igrali smo zajedno i siguran sam da zna šta mogu", dodao je Bajramović, kojem ugovor sa Eintrachtom prestaje važiti na ljeto ove godine.

Podsjetimo, Bajramović je posljednju utakmicu u dresu Eintrachta odigrao 2009. godine protiv Mainza, a nedavno je operisao Ahilovu tetivu, te do kraja sezone neće nastupati.

"Nikad se ne zna šta se može dogoditi, no sasvim sigurno će St.Pauli još jednom biti stanica moje karijere", rekao je za Bild hrvatski internacionalac Ivan Klasnić.

Vratice se Walter 8-)
Kakve su ovo nelogicnosti , kakav Ivan Klasnic?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jan 2011, 16:29

Treba cekati da se oporavi pa tek onda razmisljati gdje, sta i kako? Gips je jos uvijek na nozi i odsustvo do kraja sezone nije ohrabrujuce.
St Pauli nije uopste los izbror, a uz to su ucesnici Bundeslige, tako da nista ne gubi, ali otom potom.
Mozda ovi ne izbore opstanak. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 jan 2011, 20:00

Ma ovaj covjek je "proslo vrijeme"... Sta se ima vracati u poznim godinama, imao je veliki peh i to je to... Nekim igracima jednstavno nije sudjeno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 22 jan 2011, 00:00

_dreamer_ je napisao/la:Ma ovaj covjek je "proslo vrijeme"... Sta se ima vracati u poznim godinama, imao je veliki peh i to je to... Nekim igracima jednstavno nije sudjeno...
Jesil´ ti citao clanak??Zato sto ima zelju da se vrati ;)
RIP SALE VILENJAK

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 22 jan 2011, 01:03

Zlatan Bajramović želi u St. Pauli!

“St. Pauli je poseban klub. Misle tako i dva njegova bivša igrača koja bi još jednom željela zaigrati na stadionu Millentor”, piše tiražni njemački dnevnik.

“Zlatan Bajramović (31) proveo je cijelu mladost u St. Pauliju, tamo je i postao profesionalac (68 utakmica, šest golova između 1998. i 2002.)”

“Hamburg je moj grad, a Pauli moj klub. Kada ne igra Eintracht, uvijek gledam utakmice Paulija. U meni je ostao virus privrženosti klubu, raspoloženje i atmosfera koji tamo vladaju su jedinstveni”, kaže Bajramović, trenutno član frankfurtske ekipe već duže vrijeme na poštedi zbog povrede Ahilove tetive.

“Kada ću biti u potpunosti spreman nazvat ću Stanija (trener Holger Stanislawski, op.a.) i upitati ga želi li me. Igrali smo zajedno, zna što mogu”, dodao je Bajramović, koji do kraja sezone, kada mu i ugovor s Eintrachtom prestaje biti važeći, neće igrati.

“Posljednju je utakmicu Bajramović za frankfurtski klub odigrao početkom decembra 2009. godine protiv Mainza (2-0). 21. decembra 2010. u Minhenu mu je Ahilovu tetivu, što mu je treći takav zahvat, operirao Dr. Seebauer. Još uvijek nosi gips.”

“I napadač Ivan Klasnić razmišlja o povratku u Hamburg. U ljeto mu to nije pošlo za rukom, produžio je svoj unosni ugovor za Bolton. To što je (povratak) prolongiran, ne znači i da je otkazan.”

“Nikada se ne zna što se može dogoditi. Ali, St. Pauli će, u svakom slučaju, još jednom biti stanica moje karijere”, kaže Klasnić, koji je za klub igrao od 1997. do 2001. godine te je za tadašnjeg drugoligaša zabio 26 golova u 95 odigranih utakmica.

“Lijepo zvuči. Pitanje je samo kada…”, dodaje Bild koji podsjeća da se Klasnić trenutno nalazi u teškoj situaciji pod sumnjom da je krajem oktobra silovao 17-godišnjakinju.

“O tome ne želim govoriti. Možemo pričati samo o nogometu”, poručio je njemačkom dnevniku hrvatski napadač koji zbog povrede prepona trenutno ne konkuriše za Boltonov sastav.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 28 jan 2011, 19:08

Bicu spreman za duel sa Bjelorusijom

Posljednju utakmicu u dresu Eintrachta odigrao je početkom decembra 2009. godine (Mainz), a nedavno je po treći put operisao lijevu nogu.

Naravno, riječ je o Zlatanu Bajramoviću, fudbaleru koji je u dresu našeg nacionalnog tima uvijek pružao svoj maksimu, no u isto vrijeme riječ je i o fudbaleru koji nije miljenik sreće.

Zbog povrede Bajramović je van terena već više od godinu dana, no uvjeren je da će se vratiti, te da će ponovo obuči najdraži dres, onaj reprezentativni.

"Nisam rekao zbogom fudbalu. Posebno sada kada sam uspješno obavio i treću operaciju lijeve noge u 2010. godini. Za posljednju operaciju rekao bih da je i najbolja. Morat ću još malo pričekati da skinem gips, no kada su doktori optimisti, onda moram biti i ja", rekao je Bajramović u razgovoru za Avazov Sport.

Fudbaler Eintrachta uvjeren je da će se uspješno vratiti na teren, te da će ponovo zaigrati za naš nbacionalni tim.

"Ako ne budem spreman za Rumuniju i Albaniju, budite uvjereni da ću se naći na spisku reprezentativaca za mečeve sa Bjelorusijom. To mi je prvi veliki cilj u nastavku karijere. Bit ćemo tu da zajedno proslavimo pobjede i plasman na Evropsko prvenstvo", dodao je Bajramovič.

Znaci ima nade da i ja skinem svoj potpis 8-)

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 28 jan 2011, 19:55

koliko srce ovaj covjek ima .. aferim .. svaka ti dala Zlatane, ZLATNI SINE BOSANSKI !! Jedva cekam ponovo da te vidim kao sto ti kazes u najdrazem dresu .. Sto brzi oporavak majstore i da zajedno proslavimo plasman na EP !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 mar 2011, 19:40

Zlatanov ugovor sa Frankfurtom istice na kraju sezone, i tesko da ce ga produzit. Nadam se da ce se oporavit, i zaigrat za St.Pauli . Stvarno, nemogu vjerovat sta je sve vise pretrpio.

Naprijed Zlatane, zlatni sine Bosanski !

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 17 mar 2011, 22:34

Sretno Zlatane! Nadam se da ces iducu sezonu u cjelosti provesti na terenu, pa makar i u "zvajti".
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 07 apr 2011, 19:49

Zlatana volim,u Zlatana se kunem,zlatana sanjam zbog Zlaje cu i da umrem...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 maj 2011, 23:53

[youtube][/youtube]

:cry: :cry: Kako sam tužan što Zlatan ne može igrati...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2011, 23:55

Jedan je Zlatan Bajramovic !

Moj najomiljeniji igrac u reprezentaciji, i volio bih ga jos jednom vidjeti u dresu nase zemlje !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2011, 00:27

Zna li iko dokle ide onaj oporavak.
Ostao je bez kluba.jer Frankfurt nije produzio sa njim.
Da mi ga je makar pet meceva vidjeti sa Rahimom.Pa onda nek bude sta bude.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jun 2011, 02:45

harishp je napisao/la:Zna li iko dokle ide onaj oporavak.
Ostao je bez kluba.jer Frankfurt nije produzio sa njim.
Da mi ga je makar pet meceva vidjeti sa Rahimom.Pa onda nek bude sta bude.
On sam je najavljivao oporavak do meca sa Bjelorusima, a da li situacija i dalje takva to ne znam.
Uglavnom zaocekivati je da se uskoro vrati, osim ako nedaj Boze ne zaradi neku novu povredu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2011, 20:05

Zlatan sigurno napusta Eintracht Frankfurt, ali zasad jos nema nikakvih informacija o oporavku, i koji bi klub mogao poajacati. :roll:
Bojim se da bi mogao prekinuti karijeru, jer mu je vec 31 godina, ostao je bez kluba, a i tesko je da ce se uskoro vrtatiti :cry: .
Pa boze, on ovo stvarno nije zasluzio.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 07 jul 2011, 00:07

Ovoga momka mi je izuzetno zao. Volio bih kad bi barem kraj karijere uspio da okonca bez povreda.
shandrlike-tandrlike

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jul 2011, 01:51

Zlatan je i oficijelno raskinuo ugovor sa Frankfurtom, te se jos ne zna gdje ce nastaviti karijeru :roll: .

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 21 jul 2011, 02:29

A u pm jest mi žao momka. Valjda se konačno oporavi :cry:
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.