Nije niti ce poceti.TZ_BoY je napisao/la:Pocela izgradnja drugog dijela sjeverne tribine na stadionu tusanj
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Nije niti ce poceti.TZ_BoY je napisao/la:Pocela izgradnja drugog dijela sjeverne tribine na stadionu tusanj

Ovdje je visina cca 2,5 m od tla a kao što vidite iz temelja viri armatura na koju će se vezati nastavak tribine!!!
Mislite li još da ovdje može ući 200 ljudi bez povreda ???

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
puno hvala na slikama
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Evo još jednabordo_Sarajevo je napisao/la:puno hvala na slikama
Vidi se lokacija gdje se trenutno smještaju gostujući navijači

@Shaban: Hvala ti na slikama!
Mozes li jos reci kakva ce to biti zgrada na slici "Iskop" (17 mar 2011, 10:34) ? Mislim onu veliku zgradu, iza kamiona izmedu reflektorima. To se gradi nesta za stadion?
Mozes li jos reci kakva ce to biti zgrada na slici "Iskop" (17 mar 2011, 10:34) ? Mislim onu veliku zgradu, iza kamiona izmedu reflektorima. To se gradi nesta za stadion?
Nije. To je stambena zgrada koju gradi Tom-Cat a inače je investitor Direkcija za izgradnju općine Tuzla. U suterenu je planiran da bude hipermarket VF!drina1992 je napisao/la:@Shaban: Hvala ti na slikama!
ima li iko slike stadiona Bilino polje,je li stadion spreman za Rumuniju?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Nemoj se pravit blesav. Na ovu tribinu protiv Slavije je uslo 350 ljudi. Niko se nije povrijedio tako da...ne pricaj gluposti. I sta tebe interesuje situacija FK Slobode kad ne ides na tekme !!!Shaban je napisao/la:Ovdje je visina cca 2,5 m od tla a kao što vidite iz temelja viri armatura na koju će se vezati nastavak tribine!!!
A sa ta "cca" 2,5 m sam ja skocio i nije mi nista bilo !!!
Al saltcityattack je moj idol.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trava na Bilinom Polju je vise nego dobra
jos prostor za novinare da se zavrsi i to je to 
A C A B !
Tvoja logika naprosto oduševljavaUrbanBatalion je napisao/la:Nemoj se pravit blesav. Na ovu tribinu protiv Slavije je uslo 350 ljudi. Niko se nije povrijedio tako da...ne pricaj gluposti. I sta tebe interesuje situacija FK Slobode kad ne ides na tekme !!!Shaban je napisao/la:Ovdje je visina cca 2,5 m od tla a kao što vidite iz temelja viri armatura na koju će se vezati nastavak tribine!!!
![]()
A sa ta "cca" 2,5 m sam ja skocio i nije mi nista bilo !!!
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Šta je sad nemaš ništa pametno da kažeš !?Shaban je napisao/la:Tvoja logika naprosto oduševljavaUrbanBatalion je napisao/la:Nemoj se pravit blesav. Na ovu tribinu protiv Slavije je uslo 350 ljudi. Niko se nije povrijedio tako da...ne pricaj gluposti. I sta tebe interesuje situacija FK Slobode kad ne ides na tekme !!!Shaban je napisao/la:Ovdje je visina cca 2,5 m od tla a kao što vidite iz temelja viri armatura na koju će se vezati nastavak tribine!!!
![]()
A sa ta "cca" 2,5 m sam ja skocio i nije mi nista bilo !!!Lijepa lutka moja kako je ono sposobno :ugeek: Idem idem lutko samo s drugu stranu
Tak'a japija
Inače baba ti se pravi blesav i njemu prosijpaj svoje frustracije
Eto mi smo svi poginuli nakon utakmice kad smo izlazili sa tribine. Bacali jedni druge sa vrha tribine, meni nabili glavu na armaturu. Tolika smo mi stoka, mi Fukare i treba da nas mrziš !!!!
[youtube][/youtube] Eto ti pa gledaj ..
Ima li slika renoviranog Bilinog Polja? do kada radovi moraju biti zavrseni?
Ova tribina u Tuzli vrli lijepa al steta sto glupo uloziste pare iskreno. Ova atletska staza kvari uzasno izgled i nikada tu nece biti dobar fudbaslki stadion. Bit ce stadion ni za fudbal ni za atletiku jer se radi koliko vidim o samo par trkackih traka ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Srusili su nam stajanje radi tog sranja.kimbo je napisao/la:Ova tribina u Tuzli vrli lijepa al steta sto glupo uloziste pare iskreno. Ova atletska staza kvari uzasno izgled i nikada tu nece biti dobar fudbaslki stadion. Bit ce stadion ni za fudbal ni za atletiku jer se radi koliko vidim o samo par trkackih traka ...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Izgleda da niko od Zeničana ne želi da mi vidimo, ali nema veze strpiću se do subote pa ću vidjet renovirano Bilino Poljebosnas_ je napisao/la:Ima li slika renoviranog Bilinog Polja? do kada radovi moraju biti zavrseni?
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.