Novi kapiten plavih: Imamo dovoljno aduta da zauzmemo četvrto mesto !
Nakon odlaska Emira Lotinca u Singapur, kapitenska traka će postati „vlasništvo“ Admira Kecapa. Imao je sjajnu polusezonu iza sebe, sada sa još većim motivom, predvodi klupske drugove.
-Naravno da mi je žao zbog odlaska Lotinca, kao i svima u klubu, ali drago mi je što mu se „dogodio“ tako dobar transfer. Verujem da ću, poput njega uspešno biti vođa na terenu, iako je kapitenska traka čast i obaveza, naročito u meni, najdražem klubu.
Kako ocenjuješ dosadašnji tok priprema?
-Radimo punom parom, teško jeste,ali bez pogovora ispunjavamo svaki zadatak koji trener Njeguš postavlja ispred nas. Nadam se da ćemo kompletirati tim do odlaska na drugu fazu priprema, gde ćemo se valjano uigrati i spremni dočekati prolećnu premijeru protiv Partizana pred našim navijačima.
Milanovića je na klupi nasledio mladi stručnjak, Njeguš. Kakvo mišljenje imaš o novom „šefu“ ?
- Dobro i raznovrsno radi. Vidi se da je u pitanju trener modernog shvatanja fudbala. Treninzi su zanimljivi i raznovrsni, a atmosfera je odlična. Svakako da zasluge za to ima i Njeguš, koji je pravi profesionalac. Sa njim na čelu i uz podršku naših navijača, nadam se da imamo dovoljno aduta i plasiramo se na to četvrto mesto, koje je san svakog od nas igrača i celog Novog Pazara.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..