Adnan Zahirović

BIHfan
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la BIHfan » 19 nov 2011, 21:28

Neko je cak govorio da je Mravcu Sead Agent al to je bilo lupanje izgleda. Zaha je dobar igrac al i meni je bilo cudno da se ovoliko forsira u ovom barazu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 19 nov 2011, 21:29

Monolog je napisao/la:Ako će Rahimić odigrati još barem jednu godinu, onda sam ja za Rahimić - Salihović varijantu kada su zadnji vezni u pitanju. No, Zahirović definitivno ima mjesta u reprezentaciji, taman da su mu oba Osima, Pape i Vaha menadžeri. :mrgreen: Momak je dobro odradio svoje zadatke, a ako ćemo gledati po meču u Portugalu, onda niko nema pravo tražiti da igra za reprezentaciju, pa čak ni Džeko. :mrgreen:
ovo je poenta svega.

mozda je i zaigrao zbog rodbinsko familijarnih veza, al kad bi bar dobili vise ovakvih igraca na taj nacin?
i zasto je ok da npr anel hadzic kojeg isti ovi zastupaju igra za repku, a zahirovic da igra nije ok? ponovo double standards.
...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 nov 2011, 21:34

panties je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ako će Rahimić odigrati još barem jednu godinu, onda sam ja za Rahimić - Salihović varijantu kada su zadnji vezni u pitanju. No, Zahirović definitivno ima mjesta u reprezentaciji, taman da su mu oba Osima, Pape i Vaha menadžeri. :mrgreen: Momak je dobro odradio svoje zadatke, a ako ćemo gledati po meču u Portugalu, onda niko nema pravo tražiti da igra za reprezentaciju, pa čak ni Džeko. :mrgreen:
ovo je poenta svega.

mozda je i zaigrao zbog rodbinsko familijarnih veza, al kad bi bar dobili vise ovakvih igraca na taj nacin?
i zasto je ok da npr anel hadzic kojeg isti ovi zastupaju igra za repku, a zahirovic da igra nije ok? ponovo double standards.
U POLITICI A I U ŽIVOTU OVO SE ZOVE SUKOB INTERESA . TO JE U NORMALNIM ZEMLJAMA KAŽNJIVO ZAKONOM NPR U ENGLESKOJ ( KOJOJ SVI TEŽITE) OVO BI BIO NACIONALNI SKANDAL.CAPELLO MENAGER NEKOM TUPSONU.MORALAN ČIN BI BIO OSTAVKA SELEKTORA ALI POŠTO SUŠIĆ ILI KAKO MU TEPATE PAPE NEMA OBRAZA NEMA SUMLJE DA ČE MO SE NAGLEDATI ZAHIRE. :!:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 19 nov 2011, 21:40

DRHAUSE je napisao/la:U POLITICI A I U ŽIVOTU OVO SE ZOVE SUKOB INTERESA . TO JE U NORMALNIM ZEMLJAMA KAŽNJIVO ZAKONOM NPR U ENGLESKOJ ( KOJOJ SVI TEŽITE) OVO BI BIO NACIONALNI SKANDAL.CAPELLO MENAGER NEKOM TUPSONU.MORALAN ČIN BI BIO OSTAVKA SELEKTORA ALI POŠTO SUŠIĆ ILI KAKO MU TEPATE PAPE NEMA OBRAZA NEMA SUMLJE DA ČE MO SE NAGLEDATI ZAHIRE. :!:
rece osoba koja trazi podrsku za amara osima na temi o susicu da bude selektor.
kako to nije nepotizam? to nije sukob interesa?

elem, nebitno. samo si malo previse ofiran sa pljuvanjem i papeta (valjda dje nije iznikao iz zelje jednog i jedinog) i zahirovica (bog zna sto). odo gledat lazio.
...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 nov 2011, 21:48

sta je sad,ne valja vam ni Zahirovic :lol: aa yebemu miša..ili zelite na taj nacin da "smjenite" Susica?

uzalud vam trud sviraci
F.K.SARAJEVO

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 nov 2011, 21:52

molotovljev je napisao/la:sta je sad,ne valja vam ni Zahirovic :lol: aa yebemu miša..ili zelite na taj nacin da "smjenite" Susica?

uzalud vam trud sviraci
Njih dvoje dolaze u paru .Doduše tu je i Sejo da ga ne zaboravimo. 8-)

Dr. Gregory House

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 nov 2011, 21:53

molotovljev je napisao/la:sta je sad,ne valja vam ni Zahirovic :lol: aa yebemu miša..ili zelite na taj nacin da "smjenite" Susica?

uzalud vam trud sviraci
Dobar je Zaha ali nije bolji od Pandze koji je nakon jako dobrih partija izbacen iz ekipe na cudan nacin. Jahic je mogao desnog beka mnogo bolje odigrat od Zahe.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 nov 2011, 21:57

U principu sam i za Susica kao trenera i za Zahirovica u prvih 11. Medjutim ne zelim da gledam kako Susic trpa (iz trenerske naivnosti ili bilo kakvih drugih NEDOKAZANIH pobuda) Zahirovica na razna mjesta u timu. Imamo ruzna iskustva sa Cirom i Ibricicem. Zahirovic i igra na beku je katastrofa ziva bila protiv Portugala. Ako trazim neko dobro poredjenje samo je mislim Baka ovo ukadio sa Barbarezom na centarhalfu.

S tim sto je ovo bilo zaista surovo prema Zahirovicu od strane Susica. Upalis sve reflektore, nariktas sve svjetske kanale i stavis covjeka koji nikada nije igrao beka (pardon jeste u pripremnoj protiv Zelje :lol: :lol: ) da cuva Ronalda i ekipu po boku. Uz to na istoj toj strani stavis rovitog Pjanica da ti daje potporu. Pa ima li ista da ovo ukadi ovakvu taktiku. Ovo nebi uradio ni zalizani :lol: . Ovo bi dobro bilo dati nekome za doktorski rad.

Ne vidim koja je poenta nekoga u jednom trenutku dizati previsoko a onda ga poslije ukopavati. Koliko se sjecam vecina je ovdje na forumu Zahirovica dizala u nebesa kako je dobro igrao u Zenici (meni je bilo pomalo cudno ali hajde covjek nekada nema vremena za rasprave na forumu pa presuti).

Al eto sada se javljaju neke face sa nekim skrivenim pobudama pa im smeta sto je Sead Susic menadzer Adnana. Glede toga mogu reci daj boze da imamo jedno 11 Adnana za svaku poziciju a Susic imao 11 brace da im budu menadzeri. S tim sto bi izricito naredio Susicu da stavi "pravog" Zahirovica na pravu poziciju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 nov 2011, 22:01

pa dobro sad,da li je bolji od nekoga ili ne,ne ulazim,a to da je perspektiva,itekako jeste.
medjutim,ovde se radi na tome da se selektor na bilo koji nacin "ocrni",kako bi "strucnjaci" doveli "pravog" covjeka.
F.K.SARAJEVO

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 nov 2011, 22:01

BIHfan je napisao/la:

uzalud vam trud sviraci
Dobar je Zaha ali nije bolji od Pandze koji je nakon jako dobrih partija izbacen iz ekipe na cudan nacin. Jahic je mogao desnog beka mnogo bolje odigrat od Zahe.
A Bgm i Maletić i to samo od pozvanih.No cijela stvar se svodi na to da se Adna pokuša ponovo prodati , pošto se u najgorem Ruskom klubu u zadnje vrijeme najčešće nalazi na trbinama.Iz tog razloga mala mora igrati.Ali kako igra trebat če čudo da ponovo Sejo prevari nekoga kao što je prevario Ruse . 8-)

Dr. Gregory House

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 nov 2011, 22:07

DRHAUSE je napisao/la: U POLITICI A I U ŽIVOTU OVO SE ZOVE SUKOB INTERESA . TO JE U NORMALNIM ZEMLJAMA KAŽNJIVO ZAKONOM NPR U ENGLESKOJ ( KOJOJ SVI TEŽITE) OVO BI BIO NACIONALNI SKANDAL.CAPELLO MENAGER NEKOM TUPSONU.MORALAN ČIN BI BIO OSTAVKA SELEKTORA ALI POŠTO SUŠIĆ ILI KAKO MU TEPATE PAPE NEMA OBRAZA NEMA SUMLJE DA ČE MO SE NAGLEDATI ZAHIRE. :!:
Ne znam baš je li sukob interesa.. I u Hrvatskoj je slična stvar sa Bilićem i njegovim bratom ili bližim rođakom, nisam siguran.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 nov 2011, 22:11

DRHAUSE je napisao/la: U POLITICI A I U ŽIVOTU OVO SE ZOVE SUKOB INTERESA . TO JE U NORMALNIM ZEMLJAMA KAŽNJIVO ZAKONOM NPR U ENGLESKOJ ( KOJOJ SVI TEŽITE) OVO BI BIO NACIONALNI SKANDAL.CAPELLO MENAGER NEKOM TUPSONU.MORALAN ČIN BI BIO OSTAVKA SELEKTORA ALI POŠTO SUŠIĆ ILI KAKO MU TEPATE PAPE NEMA OBRAZA NEMA SUMLJE DA ČE MO SE NAGLEDATI ZAHIRE. :!:
Kod nas, a vjerujem i u ostatku svijeta, ovo se zove nepismenost. ;)

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 19 nov 2011, 22:17

DRHAUSE je napisao/la:U POLITICI A I U ŽIVOTU OVO SE ZOVE SUKOB INTERESA . TO JE U NORMALNIM ZEMLJAMA KAŽNJIVO ZAKONOM NPR U ENGLESKOJ ( KOJOJ SVI TEŽITE) OVO BI BIO NACIONALNI SKANDAL.CAPELLO MENAGER NEKOM TUPSONU.MORALAN ČIN BI BIO OSTAVKA SELEKTORA ALI POŠTO SUŠIĆ ILI KAKO MU TEPATE PAPE NEMA OBRAZA NEMA SUMLJE DA ČE MO SE NAGLEDATI ZAHIRE. :!:
Allahu dragi, sta cekas vise ?! :roll:
Spasi svoje vijerne pokornike ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 19 nov 2011, 22:56

aleksandar_veliki je napisao/la:[
aleksandar_veliki je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/en/germania ... _1886.html

Bogami Sead Susic mu agent. Interesantvno i Anel Hadzic je isto tako pod istim agentom tj. Sead Susic. :mrgreen:
Ja to na bezazlenoj temi o tome treba li susic ostati (cuj treba li, treba ga otjerati i do daljnjeg mu zabraniti da dolazi vamo) napisa i gle cuda, svi njegovi ljubitelji lagano zaobidjose to. Cujem da je i Dupovac iz Sarajeva Sejin igrac, ako ova analfabeta ostane eto i njega medju Zamjevima. Sejo zna zasto...
Ti Aco mozda zelis da kazes da Adnan nije zasluzio mjesto u A timu svojim igrama ??
Kojim igrama? Zar igra ozbiljno zadnja tri mjeseca.[/quote]
a kojim igrama ostali zasluzuju de mi navedi i jednog naseg reprezentativca koji je standardan u svom klubu pa dzeko je dzeko pa vise vremena provede na klupi nego sto igra

nihco

Post Postao/la nihco » 19 nov 2011, 23:12

nemam nista protiv zahirovica ali cinjenica da je izgubio mjesto u prvih 11 najlosije ruske ekipe nesto govori.takav igrac ne bi trebao imati mjesta u reprezentaciji , a ne u prvoj postavi.
tome jos treba dodati da ce, sudeci po par proslih utakmica, kod papeta, taj isti zahirovic vjerovatno biti starter cak i ako budemo imali bolje igrace.
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 23:25

nihco je napisao/la:nemam nista protiv zahirovica ali cinjenica da je izgubio mjesto u prvih 11 najlosije ruske ekipe nesto govori.takav igrac ne bi trebao imati mjesta u reprezentaciji , a ne u prvoj postavi.
tome jos treba dodati da ce, sudeci po par proslih utakmica, kod papeta, taj isti zahirovic vjerovatno biti starter cak i ako budemo imali bolje igrace.
Po tvom bi ostali bez Rahimica,Misimovica pa cak i Dzeke.
Ne dotici te se prvi mjesta u ekipi,jer onda moze da kvrcnete kulu od karti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 19 nov 2011, 23:26

ZAHA MAJSTORE ROBOVI SU UZ TEBE 8-) 8-) 8-) 8-) :!: :!:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 19 nov 2011, 23:26

Sukob interesa. Pa, mi smo imali situaciju u kojoj predsjednik Saveza smijeni selektora U21 reprezentacije jer nije nasao mjesta za njegovog sina (pored Dzeke). I nikom nista. A ovo je skandal. Sta bi mi da Pape kao Cico Kranjcar stavi u repku svog sina?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 19 nov 2011, 23:48

Mislim i uvjeren sam da ce Zaha veoma brzo otkloniti i najmanju nedoumicu oko svoje kvalitete.Momak nije standardan u Spartaku i to jest cinjenica.Ali da u tom klubu donose dobre odluke ne bi bili gdje trenutno jesu.Svi ce imati priliku gledati ga u mnogo jacem klubu uskoro.To garantujem.Vec u sljedecim kvalifikacijama njegovo mjesto u nasoj reprezentaciji bice zacementirano.Mi imamo takav mentalitet da ne vidimo koliko on vaznu ulogu igra u ekipi.I mozda je to upravo i razlog naseg relativnog neuspjeha u kvalifikacijama.Uvjek nam je vaznije hoce li zabiti Djeko ili Vedo,kako ce Pjana ili Miske izvesti slobodnjak.A ne vidimo kad nasi destruktivci zaustave protivnika u Parizu ili u vecem djelu Portugal u Zenici ili uniste igru Bjelorusa u obe tekme.Vazno je da je Djeko zabio i svi ga u nebesa dignemo.A kad nas u tom djelu igre kao u Lisabonu razbiju onde drvlje i kamenje na Zahu,Lulica ,Rahimica.To sto se Djeko nije vidio to nije vazno jer zaboga pa on je legenda.To sto su Miske i talentovani Pjanic kao i zvjezda u usponu Medunjanin bili kao klocevi ni to nije vazno jer oni znaju s loptom jbg .Kriv je Zaha koji nije mogao istrpiti sve atake Portugalaca koji su unistili nase mozgove na sredini i koji se borio jedno cetiri puta vise od njih,i ginuo za loptom.
Nas problem je sto mi jednostavno necemo da sebi priznamo i vidimo te realno sagledamo neke stvari u nasoj igri i mozda je to i najveci razlog sto nikad nismo otisli ni na jedno veliko takmicenje....
I zahvalimo bogu sto smo dobili ovakvog igraca jer kad Rahimic ode stvarno ne vidim igraca u buducnosti koji bi ga zamjenio jer mi takve igrace niti znamo napraviti a rjetke koje imamo ocito ne znamo dovoljno cjeniti....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 nov 2011, 00:07

MOGU SAMO DA TI ŠEPU ADNANE,ADNANEEE :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.