BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2009, 20:46

Slažem se, mogao bi neko i glavu izgubiti radi hebene utakmice, prije svega mislim na Mostar.
A pogotovo ako utakmiac bude za ulazak u finala SP :mrgreen: , radije bi da se sastanemo u grupama ako ćemo se sastajati i to u prva utakmica da bude.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jun 2009, 20:47

vidi se da nema puno utakmica ovih dana pa o raznim glupostima pisete :mrgreen:

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 02 jun 2009, 20:48

Ajde banujte ovog ajduka kvari temu. Nema šta da poredite to su gluposti najobičnije samo neka naši napreduju i to je to, mene boli **** bili hrvati prvi ili zadnji ...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 jun 2009, 20:49

bavarac je napisao/la:
Ajduk je napisao/la:Jadna drzava u kojoj je boris pandza najveci talent.

Modric otisao za 25 Eduardo za 14 Corluka za 12
Vukojevic otisao za 8 pokrivac 6 cale 5

to je samo za hnl. da ne nabrajam darija srnu koji je najskuplji igrac sa ovih prostora, do pranjica.
od mladih pogledaj milana badelja taj ce za sezonu dvije otici vise nego modric, ticinovic, mandzukic, kalinic, vrucina itd.
bolje pogledaj svoju ligu gdje je rekord 200.000 eura

sto se tice tog pjanica sa lyonom je 3. dok je sertic sa bordom 1.

...PST...

Jel igrao taj Pjanic na EP u Austriji? Nesto ga nisam zapazio
taj sertic je veliki hrvat, cak ne zeli da igra za hrvatsku igra za francuze, a pjanic se patriotski izborio za reprezentaciju,a uz to je i ogroman talenat i potencijal... tako da ne znam sto poredis igraca U21 Francuske reprezentacije i reprezentacije Bosne i Hercegovine...
100% sportski i krajnje opušten potpis

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2009, 20:49

calcio je napisao/la:vidi se da nema puno utakmica ovih dana pa o raznim glupostima pisete :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 02 jun 2009, 21:06

Ajduk je napisao/la:
Cazinski-Vitez je napisao/la:misimovic je bog za modrica
dzeko je bog za petrica
ibisevic je bog za olica
salihovic je bog za vukojevica
spahic je bog za onog invalida iz herthe, samo kad ga pogledas, vidis da od njega nema igraca
bajramovic i rahimic su bogovi za kovaca

hos jos?
dzeko je bolji i od olica i od petrica ali nije od Dudua. Salihovic igra lijevog beka a u hr tu igra pranjic (3. strijelac nizozemske lige). spahic igra u ruskoj ligi a simunic je najbolji obrambeni igrac bundeslige. bajramovic i rahimic da su bogovi za kovaca napravili bi i karijeru kao kovac (bayern, juventus, dortmund) a ne igrali po turskoj i ruskoj 2.ligi.
misimovic nije isti tip igraca kao modric, misimovic je kao kranjcar samo 2 puta lošiji...

uostalom NEMA VAS NIGDJE PRIJATELJU na EP na SP - NIGDJE. jedino sto ste dobili jadnu belgiju... NULA STE KONTAŠ?
Hrvatska 8. a BiH 108. i ja jos ovde objasnjavam ovim poturicama neke stvar.. ma bjezi lol.. pozz
halo dečko vidim da si ovdje da se svađaš nešto, uspješnija ste reprezentacija i pričaj o tome koliko ti je volja na nekom drugom threadu, nije ti ovo --- SPAM --- sa čaterskim prepucavanjima... ako nemaš šta da pišeš o igri talenata iz Bosne i Hercegovine onda zdravo!

A i vi raja popustite sa njim Boga vam...

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 02 jun 2009, 21:15

Ajduk je napisao/la:dzeko je bolji i od olica i od petrica ali nije od Dudua. Salihovic igra lijevog beka a u hr tu igra pranjic (3. strijelac nizozemske lige). spahic igra u ruskoj ligi a simunic je najbolji obrambeni igrac bundeslige. bajramovic i rahimic da su bogovi za kovaca napravili bi i karijeru kao kovac (bayern, juventus, dortmund) a ne igrali po turskoj i ruskoj 2.ligi.
misimovic nije isti tip igraca kao modric, misimovic je kao kranjcar samo 2 puta lošiji...

uostalom NEMA VAS NIGDJE PRIJATELJU na EP na SP - NIGDJE. jedino sto ste dobili jadnu belgiju... NULA STE KONTAŠ?
Hrvatska 8. a BiH 108. i ja jos ovde objasnjavam ovim poturicama neke stvar.. ma bjezi lol.. pozz

EDIT:

Vukojevic igra u dinamu iz kijeva u prvih11 uvijek , pokrivac u monacu
Brate polako,Bajramović je u Schalke igrao te bio jedno vrijeme jedan od najboljih igrača u Bundesligi kad je igrao za Freiburg pa ga je Schalke i kupio.I kad god je odigrao za Schalke bio je jedan od boljih ali povrede ga spriječiše da učini nešto više.Rahimić ne igra u 2.ruskoj ligi već u CSKA s kojim je osvojio Kup Uefa.Rahimić najstandardniji igrač bio kad su osvojili Kup Uefa.Što se tiče zadnjeg veznog,mislim da je najbolji na ovim prostorima ali nije nešto u napada mada često glavom daje golove.Ali kasno zaigra za BiH,ali neka ga služi i sad sasvim solidno.Zbog igrača tipa Kovač Bayern se i raspada,spali su na to da im prosječne njemačke ekipe očitavaju lekciju fudbala.Zato sada igra u moćnom Dinamu.Misimovića koči to što je lijen,ne da mu se puno trčati ali po znanju s loptom Cicin mali može samo doći mu na predavanje.Modrić se dokazao dovoljno,eno mu se Tottenham jedva isčupao da ne odleti s Newcastle-om u drugu ligu ;) Ja zaboravih,igra li Rakitić više za Schalke ? Bit će da ga trener mrzi ?

Činjenica je da ste bolji na rang listi,ali zapamti da smo mi na poziciji koja vodi u baraž dok ste vi na poziciji koja vas vodi najdalje do Varaždina.I to smo u grupi s dvije repke koje su bile među četiri najbolje na prošlom EP-u.

I može li bez to poturice,ne moraš to pisati ako si se našao u slijepoj ulici.I budi zahvalan što vas hranimo igračima jer da vam nije nas iz BiH bili biste u rangu Slovenaca ! :lol:
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 02 jun 2009, 21:45

De ljudi sta se palite koji vam je qrac... :x

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jun 2009, 21:48

prijavis post i gotova prica

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2009, 23:36

Slažem se. Sorry ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 03 jun 2009, 01:38

Bola(n) je napisao/la:
Brate polako,Bajramović je u Schalke igrao te bio jedno vrijeme jedan od najboljih igrača u Bundesligi kad je igrao za Freiburg pa ga je Schalke i kupio.I kad god je odigrao za Schalke bio je jedan od boljih ali povrede ga spriječiše da učini nešto više.Rahimić ne igra u 2.ruskoj ligi već u CSKA s kojim je osvojio Kup Uefa.Rahimić najstandardniji igrač bio kad su osvojili Kup Uefa.Što se tiče zadnjeg veznog,mislim da je najbolji na ovim prostorima ali nije nešto u napada mada često glavom daje golove.Ali kasno zaigra za BiH,ali neka ga služi i sad sasvim solidno.Zbog igrača tipa Kovač Bayern se i raspada,spali su na to da im prosječne njemačke ekipe očitavaju lekciju fudbala.Zato sada igra u moćnom Dinamu.Misimovića koči to što je lijen,ne da mu se puno trčati ali po znanju s loptom Cicin mali može samo doći mu na predavanje.Modrić se dokazao dovoljno,eno mu se Tottenham jedva isčupao da ne odleti s Newcastle-om u drugu ligu ;) Ja zaboravih,igra li Rakitić više za Schalke ? Bit će da ga trener mrzi ?

Činjenica je da ste bolji na rang listi,ali zapamti da smo mi na poziciji koja vodi u baraž dok ste vi na poziciji koja vas vodi najdalje do Varaždina.I to smo u grupi s dvije repke koje su bile među četiri najbolje na prošlom EP-u.

I može li bez to poturice,ne moraš to pisati ako si se našao u slijepoj ulici.I budi zahvalan što vas hranimo igračima jer da vam nije nas iz BiH bili biste u rangu Slovenaca ! :lol:
Zašto se na forumu sprda hrvatska liga a puna usta hvale za poljsku ili češku?

Rakitić je dobar za igrača s 21 godinom, već 80 utakmica u bundesligi, championse ligi i kupu uefe.
Zadnja izmjena: Kralj_Tvrtko, dana/u 03 jun 2009, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 03 jun 2009, 02:19

hrvatska liga je u rangu 3 ili 4te njemacke lige dok su poljska i ceska u rangu cvajte mozda 10-15% slabije

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 03 jun 2009, 02:27

Zanimljivo, kako si došao do tih procjena?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jun 2009, 02:41

ma hrvatska liga je losa sve se svodi na dinamo i hajduk uopste nemaju konkurencije,ta 2 kluba ulazu i imaju rezultate ostatak lige je zalost...slicna situacija u srbiji zvijezda i partizan...dok u BiH nemas ni ta dva
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 03 jun 2009, 02:49

Da, 2 + eventualno još jedan.
Za razliku od češke i poljske gdje ih 7 napada titulu? :roll:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jun 2009, 02:54

Kralj_Tvrtko je napisao/la:Da, 2 + eventualno još jedan.
pa ne znam nisam ih pratio ove godine znam da je bila mlada boleslov, liberec, sparta i slavia prag...ali ove godine ih nisam pratio...
cisto kazem da je losa liga zato sto dva kluba imaju monopol i to je to uopste nisam poredio sa ovim ligama jer ne znam kakve su ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 jun 2009, 03:07

Ja mislim da ima par dobrih klubova u Ceskoj i u Poljskoj ligi i te lige uopste nisu onoliko slabe koliko mogu izgledati. Sjetimo se samo kako je Slavija Prag izbacila Ajaxa iz Amsterdama u grupskoj fazi Lige Prvake prije par godina.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 03 jun 2009, 05:13

Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da ima par dobrih klubova u Ceskoj i u Poljskoj ligi i te lige uopste nisu onoliko slabe koliko mogu izgledati. Sjetimo se samo kako je Slavija Prag izbacila Ajaxa iz Amsterdama u grupskoj fazi Lige Prvake prije par godina.
lech poznan ,wisla,legia su jace od sve i jednog hrvatskog kluba...nisu toliko jaci ali fazon je u tome sto hrvatske ekipe recimo od 5 do 12 mjesta su mnogo slabije nego ekipe istog plasmana u ceskoj i poljskoj.,..pogledaj tabele ///...a sto se 3ce lige njemacke tice pa pogledaj samo koliko igraca iz te iste lige redovno prelaze u 1 bundesligu evo bajern ove godine potpisao sa badstauberom i mullerom a obojica su igrali za amatere bajerna koji su osvojili 5 mjesto u 3rd liga...a posjete itd su daleko vece pa je moj zakljucak logican

Armin10
Kontakt:

Post Postao/la Armin10 » 03 jun 2009, 10:09

Kralj_Tvrtko je napisao/la:Da, 2 + eventualno još jedan.
slazem se....imaju i bolje sponzore.....

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 03 jun 2009, 10:11

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news

dobra strana ovoga sa Zecom je ta sto dinamovci uvijek za napadaca traze puno novca, dok je losa ta sto pored njega imaju jos najmanje 3 napadaca...

Dinamo trazi za Mandukica 15 miliona vjerovali ili ne, znaci on kosta sada onoliko koliko je nedavno kostao Dzeko.. :|

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.