Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

TheManiacs
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la TheManiacs » 27 avg 2009, 22:48

Da ga nije kakav turcin zarazio majku li mu
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 27 avg 2009, 22:57

Brzo i uspesno ozdravljene Spahicu!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 27 avg 2009, 23:06

Spaha buraz nema predaje

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 27 avg 2009, 23:10

Hajde Spaha ako citas ovo javi bolan jesili ziv...

ima da igras i sa temperaturom, jesil cuo?????

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 27 avg 2009, 23:12

Urban je napisao/la:
BB BiH je napisao/la:
NoName je napisao/la:Hajmo malo upaliti logiku: Da je on obolio od H1N1 zar bi samo on bio u karantenu? Zar ne bi bio cijeli tim? Ovo je sigurno samo preventiva ali razloga za zabrinutost sigurno nema. Kao što sam već rekao, protiv Armenije možemo i bez njega a za Tursku će sigurno biti spreman, sve i da bude ta kur*eva gripa.

ma sta ''TIM''.............bio bi od trenera,klubskog doktora pa do vodonose,a da nepricamo dalje................smrdi to meni na neke mucke od strane njegovog kluba !!!!!

do 09.09. mozemo mi ocekivati svakakvih spletki od strane cijele nogometne evrope prema nasoj repki,jer ko smo mi da se usudimo pribliziti jednom S.P-u

imamo ekipu,imamo rezultate ali nazalost to je sve sto imamo,kad nista drugo nestima :(

Slazem se jednostavno izgleda da ne odgovora da Bosna ide na svjetsko sve je ovo previse sumnjivo oko nasih igraca te nedaju Nadarevicu pa onaj ludjak uklizava Dzeki i sad najednom Spahic ovdje se vodi zakulisani rat protiv Bosne i nasih igraca ako Bog da mi cemo otici na svjetsko bez obrzira na sve spletke sto nam prave i pokusavaju
P zar se dovde more ici s ovim glupostima od komentara..........pa ljudi stvaramo si sliku da nas ljudi hoce iz Evrope prebacit u Kandahar.....et toliko nas nevole......ccccccc
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2009, 23:32

Pa zar za Ramazan moj Emire :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 27 avg 2009, 23:46

Musafa mi ne mogu sebi da dodjem.
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 avg 2009, 23:48

e jeeebemuu suunce zarkooo

pa zar uvijek mora neko da se povrijedi ili nesto drugoooo

bez njega smo suplji ko sir
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 avg 2009, 07:49

Uvijek na njemu neki peh , ne daj se care samo idemo,go!
Sretno za tebe mi je najviše žao!
Fi hajati.
GO Bosno.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 28 avg 2009, 08:15

ma ljudi moji i ja cisto sumnjam da spahic ima svinjsku gripu..pazite malo...to je virusno oboljenje a ko je god iso ovdje u medicinsku skolu zna sta to znaci...to je vrlo lahko prenosivo npr.zajednicnom sjedenjem u istoj prostoriji...a kolko sam ja skonto spaha je na trenungu se osjecao loste..sto neznaci da je izvor tog virusa se tek pojavio na treningu..spaha je bio pod tim virusom i ranije ako ga uopst ima...sto ce rec malo logike...u slacionici su svi igraci skupa....presvlace se oblace adekvatnu opremu za trening...i znaci posto je H1N1 virusno oboljenje prenosivo s covjeka na covjeka...da ga spaha uopste ima on bi morao joss nekoga u svom timu zarazit...
znaci ljudi ja sam skoro pa ubjeden da je to samo rijec o jednoj malo jacoj upali....pa normalno je kad imas temperaturu i slicno....da ces biti na kucnom lijecenju...i da nesmoje izlazit iz kuce...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 28 avg 2009, 08:52

nisko je napisao/la:Nebi se cudio da je ovo Cirino maslo da zajebe turke ;)
heheh sigurno je......a oni se sad raduju nema Spahe,a kad ga vide na terenu ima da im pozli hehehe

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 28 avg 2009, 09:00

Evo cijelo jutro kopam ima li kakvih novih informacija....i ne nađe ništa.
Ovaj Montpellier ima samo web site na francuskom tako da ni od njih nikakve fajde.
Ima li ljudi na ovom forumu iko ko zna Spahu privatno da ga zovne bolan da vidimo šta mu je i jel se vraća.
Spaha brate mili stavi onu masku na lice i igraj :D :D :D
Al zahebanciju na stranu bojim se da ga ovo može iscrpiti kako samo gripa može pogotovo kod ove kojoj su siptomi inače da "boli" cijelo tijelo i izuzetna isrpljenost i umor :(
Zadnja izmjena: am333, dana/u 28 avg 2009, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

den
Kontakt:

Post Postao/la den » 28 avg 2009, 09:00

ovo sa "teorijom zavjere" je presmjesno. kako mozete biti tako jadni i traziti neke tako jadne izgovore? Sta, poslali mu tajnim kanalima iz turskog saveza (ili uefa-e) kuravu pa mu ona prenijela? bas ste smjesni. uvijek prica "mala zemlja, vako nako". pa vazda cemo i biti takvi kad o sebi nemamo bolje misljenje.

a jel' vi stvarno mislite da bi citav tim isao u karantin? vi mislite neko zarazen samo pogleda drugoga i ovaj je popusio? kao da vam se nije nikada desilo da vam recimo jedan ukucan fasuje gripu. jel' odmah budu svi bolesni? da je tako vec dosada bi 5 milijardi ljudi bilo zarazeno. neko popusi , neko ne....

ja se samo bojim, imao on gripu ili ne, kakva ce mu biti forma nakon 7 dana u karantenu. briga.

den

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 28 avg 2009, 09:07

den je napisao/la:ovo sa "teorijom zavjere" je presmjesno. kako mozete biti tako jadni i traziti neke tako jadne izgovore? Sta, poslali mu tajnim kanalima iz turskog saveza (ili uefa-e) kuravu pa mu ona prenijela? bas ste smjesni. uvijek prica "mala zemlja, vako nako". pa vazda cemo i biti takvi kad o sebi nemamo bolje misljenje.

a jel' vi stvarno mislite da bi citav tim isao u karantin? vi mislite neko zarazen samo pogleda drugoga i ovaj je popusio? kao da vam se nije nikada desilo da vam recimo jedan ukucan fasuje gripu. jel' odmah budu svi bolesni? da je tako vec dosada bi 5 milijardi ljudi bilo zarazeno. neko popusi , neko ne....

ja se samo bojim, imao on gripu ili ne, kakva ce mu biti forma nakon 7 dana u karantenu. briga.

den
halo care moj...ti pojma nemas..sta je vuris a kamoli sta drugo...evo da ti kazem ja...virus je prenosiva bolest koj se vrli lahko prenosi s covjeka na covjeka npr..boravak u isto sobu u kojoj boravi izvor virusa..i zato care malo logike..oni se stalno druze stalno su zajedno...i logicno je da taj virus ako ga ima spaha moza biti i na drugom igracu....vec su 2 dana prosla ...znaci cisto sumnjam da spaha ima virusH1N1.

a ako mi nevjerujes dodi u tuzlu ja cu ti licno dat knjigu zaraznih bolesti...pa ces se mocu uvjerit i sam kako se prenose..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 28 avg 2009, 09:43

pa sjetite se da su dva portugalska kosarkasa bila zarazena dok smo igrali sa njima, pa nije nam nista bilo... :D :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 28 avg 2009, 11:07

am333 je napisao/la:Evo cijelo jutro kopam ima li kakvih novih informacija....i ne nađe ništa.
Ovaj Montpellier ima samo web site na francuskom tako da ni od njih nikakve fajde.
(
Evo za tebe i sve vas koji jos niste otkrili kako sa stranog jezika dobiti text na nam razumljiv!!!
Jednostavno do boga,markiras/kopiras text koji zelis prevest i zalijepi u ovaj predvideni dio na ovom linku
http://translate.google.com/# i stisni tipku prevedi i gotova stvar...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 28 avg 2009, 11:10

Pa sad budite sretni, sad Ciro ima jos jedno mjesto za manipulaciju, da dovede nekog novog Radeljevica, Mravca da ga proda pa da uzme "dio torte". :!:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2009, 11:14

Kada je to Ciro manipulisao u utakmicama kvalifikacija? Ne lupaj gluposti, bar ne u ovoj temi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 28 avg 2009, 11:17

Virtu4l je napisao/la:Kada je to Ciro manipulisao u utakmicama kvalifikacija? Ne lupaj gluposti, bar ne u ovoj temi.
Kad nije? Dok zove KUN-FU PANDZU i Mravca on manipulise u utakmicama kvalifikacija!!! Ova dva d_b_l_ da Bog sacuva. Samo sto je usao protiv Belgije nabravio penal, samo k_nj moze to uraditi!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 avg 2009, 11:20

Daj smiri strasti malo ....dečki su odradili ok svi TRENERI I FILOZOFI!
Pogledajte tekst indexa hr vijest!
Spaha je jedan drži se care.
Možda čovijek postio pa pad imuniteta ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.