Prva liga FBiH 2012./2013.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

esprit
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013

Post Postao/la esprit » 05 okt 2012, 08:32

Eh moji drugari prijatelji forumasi svi ste vidili
kako je Jedinstvo doslo do pobjede protiv renomiranog protivnika :D (kako je
samo svrsavo onaj spiker poslije utakmice reko bi cojk polufinale kupa uefa )
al hajd sad da se vise ne tusimo jeli lopta presla liniju (za sve ostale forumase jest)ili nije ( za navijace jedinstva)
molio bih da mi odgovorite date svoje misljenje:

DA LI JE KOD DRUGOG GOLA IGRAC KOJI JE IZVEO KORNER (KRATKO DODAVANJE PA ONDA POVRATNA LOPTA)
PRILIKOM CENTARSUTA POSLIJE DODAVANJA
BIO U OFSAJDU ??????????????

Mislim da ce rezultati biti isti kao i kod rasprave da li je lopta presla liniju :D

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 05 okt 2012, 14:52

Evo da ti samo za spikera kažem, covjek voli klub i svaki gol i pobjedu proslavlja na takav nacin i zbog takvih ljudi ovaj klub i jeste velik za razliku od vecine... (nije velik zbog rezultata, zbog financija, ali jeste zbog ljudi koji su uz njega)
Sad gol..jes nije svejedno, proslo...daj bože ovakvo navlačenje domacinu protiv Jedinstva svaku utakmicu.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 05 okt 2012, 16:14

esprit je napisao/la:Eh moji drugari prijatelji forumasi svi ste vidili
al hajd sad da se vise ne tusimo jeli lopta presla liniju (za sve ostale forumase jest)ili nije ( za navijace jedinstva)

DA LI JE KOD DRUGOG GOLA IGRAC KOJI JE IZVEO KORNER (KRATKO DODAVANJE PA ONDA POVRATNA LOPTA)

Mislim da ce rezultati biti isti kao i kod rasprave da li je lopta presla liniju :D

Mogu ti reci da si to dobro vidio,jako dvojbena situacija,a to niko nije primjetio. Iako po mom misljenju ofsajd jest. Na liniji nema domacih igraca a igrac Jedinstva centrira iz ofsajda. Svaka cast !!! Na to niko nije obratio pazjnu.

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 05 okt 2012, 16:22

FKKrajina je napisao/la:
esprit je napisao/la:Eh moji drugari prijatelji forumasi svi ste vidili

Mogu ti reci da si to dobro vidio,jako dvojbena situacija,a to niko nije primjetio. Iako po mom misljenju ofsajd jest. Na liniji nema domacih igraca a igrac Jedinstva centrira iz ofsajda. Svaka cast !!! Na to niko nije obratio pazjnu.
KOMPLEKSI SU CUDNA STVAR ZAR NE MOJ DRUZE IZ CAZINA :lol:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 05 okt 2012, 16:23

@Emir93 Pa zar nije ofsajd ?
Da ste u Premijer ligi i da svaku domacu imate po 10 hiljada na stadionu i pobjedujete Sarajevo,Zelju itd,mozda bih i bio iskompleksiran.

Ali kako biti iskompleksiran nekom ekipom koja je kupovala utakmice da bi ostala u ovoj ligi ?

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 05 okt 2012, 16:26

FKKrajina je napisao/la:@Emir93 Pa zar nije ofsajd ?
Da ste u Premijer ligi i da svaku domacu imate po 10 hiljada na stadionu i pobjedujete Sarajevo,Zelju itd,mozda bih i bio iskompleksiran.

Ali kako biti iskompleksiran nekom ekipom koja je kupovala utakmice da bi ostala u ovoj ligi ?
evo ga oficijalno su poceli CAZINSKI KOMPLEKSI 2012 ... :lol:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 05 okt 2012, 16:29

Emir93 je napisao/la:

Naravno,iskompleksiran drugoligasem iz Bihaca,koji pobjeduje i kad ne postigne pogodak,a kad zatreba kupi se utakmica u Vitezu,Capljini ;) Ali ok.

Ne daj boze da se nije kupilo,pa bih sad bio iskompleksiran kantonalcem iz Bihaca.:)

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 05 okt 2012, 16:35

FKKrajina je napisao/la:
Emir93 je napisao/la:

Naravno,iskompleksiran drugoligasem iz Bihaca,koji pobjeduje i kad ne postigne pogodak,a kad zatreba kupi se utakmica u Vitezu,Capljini ;) Ali ok.

Ne daj boze da se nije kupilo,pa bih sad bio iskompleksiran kantonalcem iz Bihaca.:)
ama ljubi te deda :lol:

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 05 okt 2012, 19:36

ovaj fkkrajina bas nije uredu kako se registrovao samo o jedinstvu prica i to mu glavna preokupacija, pa daj dobro te je vise covjece, jel ko ovdje mozda spominje krajina ili biloi sta da se ti nadjes na svakoj mogucoj temii o jedinstvu pricati, stvarno ne razumijem takve ljude.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 05 okt 2012, 20:28

unavita je napisao/la:ovaj fkkrajina bas nije uredu kako se registrovao samo o jedinstvu prica i to mu glavna preokupacija, pa daj dobro te je vise covjece, jel ko ovdje mozda spominje krajina ili biloi sta da se ti nadjes na svakoj mogucoj temii o jedinstvu pricati, stvarno ne razumijem takve ljude.
U krvi mi je da vas spustim malo na zemlju :) Letite previse. A kad vec vi sami sebe ne znate,tu sam ja . Da vas mi sa sela spustimo malo. Vasa omiljena recenica je bila " Idemo na selo po bodove". Samo sto niste to okusili zadnjih par godina i sto je jos veca zalost,seljaci vas redovno drmaju u Bihacu. To vam ne oprastam nikad. Cuj selo,a nek ste mi vi velegrad ;) A ni tu do bodova :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 okt 2012, 01:30

slika
Jedna lijepa slika protiv Sarajeva 2006 god kada je na stadionu bilo skoro 7 000 ljudi, Sila Nebeska u desnom cosku preko 500 navijaca, lijepa vremena, ali to su samo vremena :/
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 11 okt 2012, 01:33

@LLoris, žao mi što administrator izbrisa onu temu o navijačkim skupinama. Mislim da si je ti pokrenuo, šteta bila bi to dobra tema s puno slika grafita i sl. Ali eto **** ga, admini djeluju preventivno.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 okt 2012, 01:37

xvid je napisao/la:@LLoris, žao mi što administrator izbrisa onu temu o navijačkim skupinama. Mislim da si je ti pokrenuo, šteta bila bi to dobra tema s puno slika grafita i sl. Ali eto **** ga, admini djeluju preventivno.
Da stari vidio sam i mislim da bi trebalo vidjeti da se pokrene jer mi se je bar trebalo javiti i reci ko je i zbog cega obrisao ali izgleda da su ljudi neozbiljni, znas li ko je administrator da vidimo jer bi ta tema sigurno dobro dosla, pogledaj samo na forumu premier lige kakvi tema ima :D

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 11 okt 2012, 01:50

LloriS je napisao/la:
xvid je napisao/la:@LLoris, žao mi što administrator izbrisa onu temu o navijačkim skupinama. Mislim da si je ti pokrenuo, šteta bila bi to dobra tema s puno slika grafita i sl. Ali eto **** ga, admini djeluju preventivno.
Da stari vidio sam i mislim da bi trebalo vidjeti da se pokrene jer mi se je bar trebalo javiti i reci ko je i zbog cega obrisao ali izgleda da su ljudi neozbiljni, znas li ko je administrator da vidimo jer bi ta tema sigurno dobro dosla, pogledaj samo na forumu premier lige kakvi tema ima :D
Nemam pojma, mislim da su: doci i sony_91, ali ne bih dušu griješio :lol: Uglavnom, nisu mi jasni sekunde.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 okt 2012, 01:51

xvid je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Nemam pojma, mislim da su: doci i sony_91, ali ne bih dušu griješio :lol: Uglavnom, nisu mi jasni sekunde.
Dobro hvala ti, vidjecu ja sa njima u cemu je problem :D

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 11 okt 2012, 13:00

Opet ovi iz ZAP-a zabušavaju, danas trebalo da izađe 9 kolo a izgleda da ga neće bit, kako su krenuli bit će čekat od subote do subote :? :?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 okt 2012, 13:03

AboveTheLaw je napisao/la:Opet ovi iz ZAP-a zabušavaju, danas trebalo da izađe 9 kolo a izgleda da ga neće bit, kako su krenuli bit će čekat od subote do subote :? :?

Bitno je da fakturišu klubovima redovno, to im nikako da promakne, tačni u sekundu.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 okt 2012, 22:56

LloriS je napisao/la:
Administratori kao i moderatori smatraju da se ne treba pricati o navijacima i tribinama na ovim forumima i to je razlog zasto je obrisana tema. Do brije nekoliko mjeseci vecina postova koja je bila vezana uopste za navijace i tribine na podforumu Premijer liga su brisani, u zadnje vrijeme izgleda da su malo popustili pa su dozvolili da se pomalo prica o tome :)

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 11 okt 2012, 23:54

Za ovu dvojicu specijalaca(pronace se sami): Bolje da sutite da vas smatramo glupim, nego da pisete pa da otklonimo svaku sumnju. Nezz samo kako mozete pisati da je kod ovog kornera Jedinstva, kod drugog gola bio offside. Jel vi znate pravila? Ali trudite se vidim. Offside bi bio da je igrac vratio loptu nazad, ali posto ju je samo ustopao, kako je to moguce da bude offsaid. A koji specijalaca ima na ovom forumu.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 12 okt 2012, 11:53

Nevjerovatno je kako za činjenice i ono što se vidi Bišćani odmah krive komplekse. Kakvi kompleksi ljudi, o čemu vi pričate? Niste nas pobijedili ufatiće se jedno stoljeće, ako ne i više. O kakvim kompleksima pričate? Prikovani ste za sredinu Prve lige već sezonama za razliku od Krajine, šta hoćete, kompleksi od čega?

Pa prvo lopta nije prešla liniju (vidi se i po reakciji igrača Jedinstva) a drugo ovo je bio čist ofsajd što ja nisam ni primijetio.

Ali nema veze, idemo udariti suca u facu i dobiti crveni i kad neko skrene pozornost na to - to nije ništa nego kompleksi.

Kakvi kompleksi? Od čega? Zbog čega?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.