To će se srediti samo od sebe ( srušiti ),valjda neće bit nitko pod njimSignore je napisao/la:Pa meni u startu nije bilo jasno da se prvo onaj krov nije sredio.

Moderator/ica: GracanicaAA
To će se srediti samo od sebe ( srušiti ),valjda neće bit nitko pod njimSignore je napisao/la:Pa meni u startu nije bilo jasno da se prvo onaj krov nije sredio.
Sve bi se to dalo srediti,samo da daju općinske glavešine,ali ne,oni bi svi u svoje džepove po pola milijunagol-man je napisao/la:Nije to ni do komunalnog, problem je što tribine prokišnjavaju i što kada su lani sanirali svlačionice nisu sredili krov... Stadion bi najbolje bilo kompletan srušiti i ponovo napraviti. Teren mora pod hitno na remont ( nova drenaža, podloga i trava) , tribine također.
Trenutno 1000 sjedala,s tim da su postavljene samo pod natkrivenim dijelom,mada mislim da se to moze proširi do 2500.DrustveniParazit je napisao/la:Zna li neko koliko Mračaj ima mjesta trenutno?
josip3 je napisao/la:Trenutno 1000 sjedala,s tim da su postavljene samo pod natkrivenim dijelom,mada mislim da se to moze proširi do 2500.DrustveniParazit je napisao/la:Zna li neko koliko Mračaj ima mjesta trenutno?
Malo sam ti ispravio post, nadam se da nećeš zamjeriti.theboss_RD07 je napisao/la:Pozz svima. Kakvo je vam je stanje sa ekipom pred derbi? Povrijedjeni igraci, kartoni?
Kako god, dobro dosli u GR i nek gost pobijedi..
DevilsAdvocate je napisao/la:Imatel vi uopste navijace?