Mogao je Ivica ne produziti ugovor, zar ne? Mnogi od pljuvaca govore kao mozemo imati boljeg selektora, a sad ti kazes kao bolje Pape nego da nemamo selektora? Zar ne vrvi od silnih strucnjaka koji zele da budu selektori? Smijesno je sve to, da je skinuti Papeta, a nemamo koga postavitisavatihotece je napisao/la:
Ne interesuje me šta Pape radi, jer ni on to ne zna objasnit. Jbg pojeli smo g.... kada smo ga postavili, a otrest će ga biti vrlo teško. To je i Ivici jasno, jer znamo svi da je kod nas izbor selektora ko izbor ministarskog vijeća. Od dva zla izabrali manje. Bolje nikakav selektor kao što je Pape, nego da nikako nemamo selektora. Prošle kvalifikacije su bile dovoljan razlog da ga se smijeni, ali pošto to kod nas ide ko teravija ostalo je kako jest. Toga je i Ivica svjestan, ali pošto je skonto da je fudbal više od igre, ostavio je Papeta.
Uostalom, ja i nisam tražio smjenu selektora, samo sam konstatovao da nas Pape može odvest na SP kada na vrbi rodi grožđe, pa da nam daju i Mesija i Ronalda, jer je on fudbalski stručnjak ko dlake.
Koliko god se upinjali ovi što ga brane, najveća potvrda njegovog neznanja je baš zadnja utakmica protiv Velsa. A ti sad kontaj zašto, jbg ne mogu ti sve napisat.
Nema tu teravije, ne mozemo se stalno izvlaciti na to da nam je u drzavi sve k'o teravija. Sto se tice repke i biranja selektora, to sigurno nije kao teravija. U mjesec dana se mogu obaviti razgovori, u narednih mjesec se moze izabrati novi selektor, tako da ta prica ne pije vode. Za 16 godina mi smo imali 9 selektora (Musovic, Muzurovic, Baka, Hadzibegic, Piric, Kodro, Ciro, Smajlovic, Susic) sto ni starijim repkama od nase ne polazi bas tako za rukom. Kako onda da ide k'o teravija? Tako da ta izvlakusa na drzavu i nesposobnost drzave ne pije vode.
Zasto jednostavno sebi ne priznate da Ivica nece da ga smjeni? Mogao se ne dovoditi u tu situaciju tako sto mu ne nudi novi ugovor i gotovo. Svi nesto pljujete, ne valja ovo, ne valja ono, pa kako da Ivica gleda "nekoga ko upropastava nasu reprezentaciju"? Nije onda sve ni do Papeta, jer Pape "ne zna", kriv je i Ivica kao PREDSJEDNIK Komiteta, koji sve to gleda. Znaci tom logikom, Ivica nista ne radi. Zasto onda ne opletete po Ivici i Komitetu, a ostavite Papeta, koji je po vama jedina losa stvar u repki?