Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

adriano_leite
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la adriano_leite » 28 avg 2012, 09:10

savatihotece je napisao/la:
Ne interesuje me šta Pape radi, jer ni on to ne zna objasnit. Jbg pojeli smo g.... kada smo ga postavili, a otrest će ga biti vrlo teško. To je i Ivici jasno, jer znamo svi da je kod nas izbor selektora ko izbor ministarskog vijeća. Od dva zla izabrali manje. Bolje nikakav selektor kao što je Pape, nego da nikako nemamo selektora. Prošle kvalifikacije su bile dovoljan razlog da ga se smijeni, ali pošto to kod nas ide ko teravija ostalo je kako jest. Toga je i Ivica svjestan, ali pošto je skonto da je fudbal više od igre, ostavio je Papeta.
Uostalom, ja i nisam tražio smjenu selektora, samo sam konstatovao da nas Pape može odvest na SP kada na vrbi rodi grožđe, pa da nam daju i Mesija i Ronalda, jer je on fudbalski stručnjak ko dlake.
Koliko god se upinjali ovi što ga brane, najveća potvrda njegovog neznanja je baš zadnja utakmica protiv Velsa. A ti sad kontaj zašto, jbg ne mogu ti sve napisat.
Mogao je Ivica ne produziti ugovor, zar ne? Mnogi od pljuvaca govore kao mozemo imati boljeg selektora, a sad ti kazes kao bolje Pape nego da nemamo selektora? Zar ne vrvi od silnih strucnjaka koji zele da budu selektori? Smijesno je sve to, da je skinuti Papeta, a nemamo koga postaviti :lol: . Dalje, Ivica njemu ne bi produzio sigurno ugovor, da nije bio zadovoljan, jer Ivica nece sigurno da suti, pogotovo jer zna da sta god da uradi, javnost je na njegovoj strani. Smjena selektora barem ne ide kod nas kao teravija, smjenjivali smo mi njih jos i prije Papeta, kako sada odjednom postade to teravija? Kazes mu cao, kontaktiras ljude za koje mislis da bi bili dobri selektori, cujes hocu, necu i vozdra.

Nema tu teravije, ne mozemo se stalno izvlaciti na to da nam je u drzavi sve k'o teravija. Sto se tice repke i biranja selektora, to sigurno nije kao teravija. U mjesec dana se mogu obaviti razgovori, u narednih mjesec se moze izabrati novi selektor, tako da ta prica ne pije vode. Za 16 godina mi smo imali 9 selektora (Musovic, Muzurovic, Baka, Hadzibegic, Piric, Kodro, Ciro, Smajlovic, Susic) sto ni starijim repkama od nase ne polazi bas tako za rukom. Kako onda da ide k'o teravija? Tako da ta izvlakusa na drzavu i nesposobnost drzave ne pije vode.

Zasto jednostavno sebi ne priznate da Ivica nece da ga smjeni? Mogao se ne dovoditi u tu situaciju tako sto mu ne nudi novi ugovor i gotovo. Svi nesto pljujete, ne valja ovo, ne valja ono, pa kako da Ivica gleda "nekoga ko upropastava nasu reprezentaciju"? Nije onda sve ni do Papeta, jer Pape "ne zna", kriv je i Ivica kao PREDSJEDNIK Komiteta, koji sve to gleda. Znaci tom logikom, Ivica nista ne radi. Zasto onda ne opletete po Ivici i Komitetu, a ostavite Papeta, koji je po vama jedina losa stvar u repki?
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 28 avg 2012, 09:12, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 28 avg 2012, 09:11

savatihotece nemas pojma o cemu pises 8-)
❤ si baš. CMOKić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 09:19

adriano_leite je napisao/la:
Zasto jednostavno sebi ne priznate da Ivica nece da ga smjeni? Mogao se ne dovoditi u tu situaciju tako sto mu ne nudi novi ugovor i gotovo. Svi nesto pljujete, ne valja ovo, ne valja ono, pa kako da Ivica gleda "nekoga ko upropastava nasu reprezentaciju"? Nije onda sve ni do Papeta, jer Pape "ne zna", kriv je i Ivica kao PREDSJEDNIK Komiteta, koji sve to gleda. Znaci tom logikom, Ivica nista ne radi. Zasto onda ne opletete po Ivici i Komitetu, a ostavite Papeta, koji je po vama jedina losa stvar u repki?
''Nemere''nedaju im klupske boje.Kod preseravanja ovih forumskih znalaca to striktno gledaju.
Pape i Osim se poznaju toliko godina kao pola kad ih sastavis kriticara zajedno :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 28 avg 2012, 09:20

Počeli ste da pretjerujete. Nijedan od tih famoznih mega giga igrača nema naše državljanstvo. Sušić već mjesecima govori da moraju riješiti te administrativne probleme, a niko od njih nije makao prstom. Ima Sušić puno grešaka, nije nepogrešiv, al nisu ni kvalifikacije počele vi počinjete svoja standardna zakuhavanja. Kmečite kao kakva djeca zbog pojedinih igrača, koji ruku na srce reprezentaciju žele samo iskoristiti da se prodaju, a ona za njih ne predstavlja apsolutno ništa. Nedavno ste pričali kako je Huseinović bolji od Mesija, te ko je Pape da kaže da je on bljesnu par utakmica, što se na kraju pokazalo istinito. Momka su skužili i sad je postao prosjek. Kad već pričate o golmanima, jasno je ko će biti na golu svih 90 minuta, pa sjedio na klupi Šehić ili Burić, to je najmanje bitno. Kolašinac, Hadžić, Hajrović i ostali koje ste nabrojali nemaju naše papire i sve dok to ne riješi ne mogu igrati, sami su sebi uskratili šansu. Međutim, Papetu treba dati još jednu šansu, ukoliko nas ne odvede na takmičenje, onda će on sam da ode, u to ne sumnjajte. Malo sabura momci, znam da vas većina priželjkuje kakav poraz naše reprezentacije kako bi se sve vaše priče pokazale istinitim i kako bi mogli opet početi da kakite od jutra do mraka kako ste vi nepogrešivi u famoznoj procjeni igračkih, a i trenerskih kvaliteta pojedinaca. Mi smo takav narod, jadan zbog ove većine koja toliko silno priželjkuje neuspjeh, da je to strašno. Skinite momci pelene i odrastite, nemate pojma kakve gluposti valjate.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 avg 2012, 09:24

harishp je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
''Nemere''nedaju im klupske boje.Kod preseravanja ovih forumskih znalaca to striktno gledaju.
Pape i Osim se poznaju toliko godina kao pola kad ih sastavis kriticara zajedno :mrgreen:
Navijam za Sarajevo, ali Ivici skidam kapu za sve sto je uradio. Boli me briga sto je legenda Zelje itd. Covjek je to sto jeste i mora da ima respekt, dok je onaj njegov slunto dHuga pHica :lol: .

Brate sve zesce gluposti, ne valja ovo, ne valja ono, a Osim, kao nasa najveca legenda, kao neko i nesto u toj reprezentaciji (barem sada ima opciju da utice na sve sto se desava u repki), ne dira Papeta, pa smijesno. Cuj ne moze ga se rijesiti hahahahahha, pa sto mu je produzavao ugovor koji vrag haha.

Mes Que Un Club!

nihco

Post Postao/la nihco » 28 avg 2012, 09:26

najveca mrlja u karijeri osima je podrska safetu susicu, covjeku koji na zasluzuje voditi ni prosjecnog premijerligasa.
ali ga, na neki nacin mogu razumjeti, ovdje nista nije normalno.
Sent from my Commodore 64

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 avg 2012, 09:28

Bez veze pljujete po Safetu, pružena mu je prilika, odradit' će ove kvalifikacije do kraja, sigurni budite...vi sa svojim plačom tu ne možete ništa promjeniti, hvala Bogu.
Ako se ne plasira na prvenstvo, sam će otići, 100%.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 09:29

nihco je napisao/la:najveca mrlja u karijeri osima je podrska safetu susicu, covjeku koji na zasluzuje voditi ni prosjecnog premijerligasa.
Oh, evo i @nihcudina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 avg 2012, 09:31

nihco je napisao/la:najveca mrlja u karijeri osima je podrska safetu susicu, covjeku koji na zasluzuje voditi ni prosjecnog premijerligasa.
Jel mora on da drzi Papeta? Neko mu odozgo prijeti? Ne moze mu sine niko odozgo da prijeti, jer je Ivica max gore, Ivica je na vrhu.
Mozda jednostavno covjek vjeruje u Papeta? Sumnjam ja da je ljubav prema Papetu veca od one koju osjeca prema svom sinu, koji je po vama pravi covjek za selektora, ali ocito njegov otac ne vjeruje u njega, kud ces dalje kad ti otac zna da si nesposoban :lol: .

Mes Que Un Club!

nihco

Post Postao/la nihco » 28 avg 2012, 09:37

mandraX je napisao/la:Bez veze pljujete po Safetu, pružena mu je prilika, odradit' će ove kvalifikacije do kraja, sigurni budite...vi sa svojim plačom tu ne možete ništa promjeniti, hvala Bogu.
jos bi samo falilo da ne ode.......

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 avg 2012, 09:39

nihco je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Bez veze pljujete po Safetu, pružena mu je prilika, odradit' će ove kvalifikacije do kraja, sigurni budite...vi sa svojim plačom tu ne možete ništa promjeniti, hvala Bogu.
jos bi samo falilo da ne ode.......
Dobro znamo da će otići, logično.
Hajmo mu onda dat' podršku tokom ovih kvalifikacija, moramo li uvijek biti 'ebena gamad?

nihco

Post Postao/la nihco » 28 avg 2012, 09:44

mandraX"
Hajmo mu onda dat' podršku tokom ovih kvalifikacija, moramo li uvijek biti 'ebena gamad?
ja ne , ti ?
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 28 avg 2012, 09:46, ukupno mijenjano 2 puta.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 28 avg 2012, 09:46

podrska nego sta!to nam je sada najbitnije. nedavno sam na ovom forumu procitao prijedlog koji mi se cini veoma interesantnim te ga ponavljam- ako je ss.ba relevantan sportski site koji prati repku mogli bi dogovoriti interviju sa papetom gdje bi se nasla najbitnija i najcesce postavljena pitanja na forumu- od burica i zukanovica do muslimovica. mozemo ga podrzavati ili ne, voljeti ili ne ali ne bi trebali biti slijepi oko nekih rjesenja ili nelogicnosti koji se vuku vec duze vrijeme.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 28 avg 2012, 09:47

Se7en je napisao/la:savatihotece nemas pojma o cemu pises 8-)
Dobar si, uspio si sastavit jednu rečenicu.

Ne serem ja po Papetu, samo kažem da nema pojma. To da li otići ili neće ako se ne plasiramo, zaboli me racku. Dali jedva čekam poraz BiH? Pa samo glupak može takvo što i pomislit.
Pape je nula od selektora, to je moje stručno mišljenje, ako vam se ne sviđa, ne mogu vam pomoć . Ni meni se ne sviđa što ga ovdje neki brane i kuju u zvijezde, pa ništa.

Papetu želim da se što prije vrati u Tusku i opet vodi tamo neki genzelbenzelbirku...
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 avg 2012, 09:49

nihco je napisao/la:
mandraX"
ja ne , ti ?
Upravo si sa ovim dokazao ovo što sam rekao.

Pročitao sam ti post prije nego si ga editovao. Ne možeš biti normalan, normalno diskutovati, to ti je u krvi.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 28 avg 2012, 09:51

Ovo za intervju je dobra ideja. Ne znam koliko su zainteresovanih ovi iz sportsporta, al svakako da bi bilo lijepo da se na ove stvari jednom stavi tačka i da više ne kmeče djeca.
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

nihco

Post Postao/la nihco » 28 avg 2012, 09:52

mandraX je napisao/la:
Upravo si sa ovim dokazao ovo što sam rekao.

Pročitao sam ti post prije nego si ga editovao. Ne možeš biti normalan, normalno diskutovati, to ti je u krvi.
eto ti mozes s rijecima "gamad". ne vidjeh taj jezicki ukras, s takvim karakterima ne diskutujem, zao mi je.......

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2012, 09:53

savatihotece je napisao/la:
Se7en je napisao/la:savatihotece nemas pojma o cemu pises 8-)
Dobar si, uspio si sastavit jednu rečenicu.

Ne serem ja po Papetu, samo kažem da nema pojma. To da li otići ili neće ako se ne plasiramo, zaboli me racku. Dali jedva čekam poraz BiH? Pa samo glupak može takvo što i pomislit.
Pape je nula od selektora, to je moje stručno mišljenje, ako vam se ne sviđa, ne mogu vam pomoć . Ni meni se ne sviđa što ga ovdje neki brane i kuju u zvijezde, pa ništa.

Papetu želim da se što prije vrati u Tusku i opet vodi tamo neki genzelbenzelbirku...
Onda seres po Ivici,jer ako Pape nema pojma a Ivica mu aminovao jos jedan ciklus,s tim tvojim razmisljanjem ovaj onda jos vise pojma nema.
Nemoj vise ''strucni''misljenja ziv ti bio,jer eto i @nihcudina da se slozi s tobom. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 28 avg 2012, 10:03

Al ono što je fascinanto, ovo je jedna te ista grupacija ljudi koja pljuje po svim selekcijama, košarkašima, rukometašima, fudbalerima, da ne nabrajam dalje. Počinjem da stičem dojam da su oni ovdje samo da nam ne bude dosadno i da ne bude monotono :D. Što bi se slagali kad se možemo svađati, mi smo normalan narod :lol:. Ako se plasiramo na neko takmičenje, opet će se naći neka grupa kojima će i to smetati, nije se rodio ko je narodu ugodio.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 avg 2012, 10:09

Šteta je što u moru rasprava koje se vrte u krug dugo i previše,koju vode potpuno neobjektivne osobe,s jedne strane harishp koji će braniti bilo koji Sušićev potez napisan na bilo kojoj temi,on će replicirati i napisati nešto kao u odbranu Safeta,a s druge strane za_raju il ovaj mu novi nick "gringo" koji sebi daje za pravo da smatra da poznaje fudbalsku materiju bolje od čovjeka koji je godinama bio vrhunski fudbaler te koja je dugogodišnji fudbalski trener,ostanu neprimjećeni ili skoro neprimjećeni odlični postovi
Principatus je napisao/la:Pa naravno da je on selektor. Ali ako nema nikakvog smisla da raspravljamo o sportu, u sta ukljucujem i selekciju/pozive za kvalifikacije, onda moze se forum zatvoriti.

Susic je upropastio 2 prijateljske utakmice. Krpili se na stoperskim pozicijama, a imamo Zukanovica. Krpili se u prijateljskoj utakmici gdje drugi probavaju igrace! Halloo u prijateljskoj utakmici se krpiti? Ignorise jedne igrace, dok poziva druge koji nam nikada nece biti od koristi. To vise nema veze sa visim fudbalskim znanjem nego vec polako, ali sigurno ide protiv ikakvog zdravog razuma. U tome je problem. Imamo dobru grupu, gdje imamo teoretski sanse da budemo prvi, ali ove pripreme za kvalifikacije, kao i pozivi su blaga katastrofa. Vranjes, Vrancic, Svraka, Sesar, Vrsajevic ili Varjesajevic pojma nemam ni kako se lik zove. Ne postoji nikakav logican sistem iza toga svega. No tu se ne zaustavlja. Zove Medunjanina protiv Liechtensteina. Zasto? Jer se mora dokazati? Hoceli ga upotrijebiti protiv Grcke? Nece. Zasto ga onda uigrava? Zasto zove nespremnog igraca od kojeg nemamo koristi? Zasto ne zove igraca od kojeg imamo koristi umjesto njega? Zovu se anonimusi samo takvi, zovu se igraci iz PL kojima Slovenci i Crnogorci deru gu*ove. Majko mila. Onda ovo prebacivanje Stevanovica nazad u U21, da igra kvalifikacije koje ionako necemo proci. Kaze Papcu da zaigra u PL kako bi ga ostavili u reprezentaciji. Pravi glupe viceve o Kolasincu koji bas moze igrati lijevog beka koji nam fali samo tako. A Besica zove dalje iako ovaj aktuelno nema mjesta u HSV. I tako dalje itd. i tako...pozitivan sam covjek, ali ovdje nemogu nista pozitivno naci, morao bi biti lud kada bi tu nesto pozitivno nasao. Ali nek Vrsic odigra sa Medunjaninom vrhunski protiv Liechtensteina, pa da svi budemo zadovoljni.
Kakve igrače imamo Sušić i nema loše rezultate uopće,ali ja ne mogu da vjerujem da nekome može ne smetati to što Sušić prvo ne pozove za prijateljsku utakmicu niti Zukanovića niti Cocalića a onda se žali kako nema dovoljno odbrambenih igrača ako se neki igrač povrijedi pred utakmicu,to je van svake pameti.
Da,u tome je problem.
Zašto Sušićevi fanovi ne replicirate na ovakve postove,jelde puno je lakše raspravljati sa Nihčom ili Gringom koji su isti kao vi,samo sa "suprotne strane",to jeste ta razliku od vas ne žele Sušića kao selektora.
Neko reče otići će Safet ako se ne plasiramo,pa eto imao je već jednu priliku,i sam je rekao da je neplasman neuspjeh,zašto nije otišao poslije neuspjeha?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.