Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
Ma moze nas i 8 po 5(jeftinije 2x).Mogli bi al kako te pare dobacit do nea,ja sam u Cazinu a vi ostali ste isto negdje.
Iskadam ovo pa cemo vidjet
btw. ne da mi se skidat nikako cijelu igricu za Mac,dok skinem izaci ce i crack fix
Iskadam ovo pa cemo vidjet
btw. ne da mi se skidat nikako cijelu igricu za Mac,dok skinem izaci ce i crack fix
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ja sam igru davno utopio
Vise nemam ove jeftine, ustvari nemam nikakve...
Mogu vam izaci u suret i kupiti igru preko green gaming, tu je 40$ sto dodje oko 60KM i mogo vam sve podesiti i "nauciti" vas kako da korisite, kako da updejtujete i slicno.
Sto se tice uplate, ja imam ziro racun u RF banci pa cu vam izaci u susret i tu dati vam podatke a vi uplatite, gdje vam ja kupim bez provizije tj meni ne treba ni feninga

Mogu vam izaci u suret i kupiti igru preko green gaming, tu je 40$ sto dodje oko 60KM i mogo vam sve podesiti i "nauciti" vas kako da korisite, kako da updejtujete i slicno.
Sto se tice uplate, ja imam ziro racun u RF banci pa cu vam izaci u susret i tu dati vam podatke a vi uplatite, gdje vam ja kupim bez provizije tj meni ne treba ni feninga

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
eto mi neznamo instalirat igricu preko stima samo ti znas niti znamo narucit igricu preko interneta ti sad izmislio citav svjet....MRŠ !!!!!
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Postovani, odrasti 
Kada sam rekao da cu objasniti to ukljucuje savjete kako da digitalnu igru dodas na steam, kako da iskljuce sigurnosne opcije da ne trazi pin za svaki novi racunar te kako da ga svaki skine normalno i podesi steam u ofline mode, te da nikako ne ulazi online. Kada izadje update za igru, dogovore se da jedan po jedan udju u igru i skine update i opet na ofline.
Sto se tebe tice, sve najbolje dok cekas igru
Moram li napomenuti da je to sve moja dobra volja !?

Kada sam rekao da cu objasniti to ukljucuje savjete kako da digitalnu igru dodas na steam, kako da iskljuce sigurnosne opcije da ne trazi pin za svaki novi racunar te kako da ga svaki skine normalno i podesi steam u ofline mode, te da nikako ne ulazi online. Kada izadje update za igru, dogovore se da jedan po jedan udju u igru i skine update i opet na ofline.
Sto se tebe tice, sve najbolje dok cekas igru

Zadnja izmjena: neo, dana/u 12 nov 2012, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Skupi nas se 6 il 12 po 5 KM nekako skontamo sta za pare,gdje,kome,kad i rahat godinu dana a ne ovako ha yaxType je napisao/la:eto mi neznamo instalirat igricu preko stima samo ti znas niti znamo narucit igricu preko interneta ti sad izmislio citav svjet....MRŠ !!!!!
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
kako se neki ljudi uvrijede to ej nevjerovatno haha.....
covjeku trebas zahvalit sto ti hoce pomoc. Iskreno mene bi bolio krac za tamo nekim koga i ne poznam.....
dok vi saberete skidrow ce i izbacit tako da moramo bit strpljivi jbg
covjeku trebas zahvalit sto ti hoce pomoc. Iskreno mene bi bolio krac za tamo nekim koga i ne poznam.....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
kupis sad i rahat godinu dana,5-10KM nije puno al se isplati dati.Onda si rahat izadje update,5 min da updatujes a ne onako sa skidrowom cekaj 5 dana za crack od tog patcha.zanetti312 je napisao/la:kako se neki ljudi uvrijede to ej nevjerovatno haha.....
A i onda naredni manadzer moze i neo kupit sa nama skupa
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Eto dvojica su vec tu,zanneti znam dok se mi dog skidrow ce fix izbaciti ali fix nije kraj i nikad neces biti rahat a kad covjek zeli izaci u susret sto da ne,sad da li neko moze npr. taj key da registruje i zajebe ostale???Senaid L.F.C je napisao/la:kupis sad i rahat godinu dana,5-10KM nije puno al se isplati dati.Onda si rahat izadje update,5 min da updatujes a ne onako sa skidrowom cekaj 5 dana za crack od tog patcha.zanetti312 je napisao/la:kako se neki ljudi uvrijede to ej nevjerovatno haha.....
A i onda naredni manadzer moze i neo kupit sa nama skupa
Moze uvijek neko zajebati, pa cak i ja. No nisam takva osoba, to moze potvriditi raul ovde na forumu, a i moj pik profil samo sa pozitivnim dojmovima.
Kada se jednom igrica doda na steam s kljucom, vise nema zajebancije. Jedina zajebanciaj koja moze nastati je da se neko igra pa mijenja sigru, od vas koji kupite FM pa onda ne mozes otici online da updejtujes igru
Ako cete uzimati to ide na vas obraz i na vase povjerenje da necete jedni druge sjebat. Ja vam kupim igru, registrujem steam, udjem podesim sve i dam vam podatke. Email na steamu moze ostati na moje ime ako se vi ne mozete dogovoriti an cije ce ici.
Ja cu vam izaci u susretk oliko mogu...
Kada se jednom igrica doda na steam s kljucom, vise nema zajebancije. Jedina zajebanciaj koja moze nastati je da se neko igra pa mijenja sigru, od vas koji kupite FM pa onda ne mozes otici online da updejtujes igru

Ako cete uzimati to ide na vas obraz i na vase povjerenje da necete jedni druge sjebat. Ja vam kupim igru, registrujem steam, udjem podesim sve i dam vam podatke. Email na steamu moze ostati na moje ime ako se vi ne mozete dogovoriti an cije ce ici.
Posteno od tebe,e sad ako nam se javi jos neko da hoce prvo ti pare posaljemo pa ti naruci...neo je napisao/la:Moze uvijek neko zajebati, pa cak i ja. No nisam takva osoba, to moze potvriditi raul ovde na forumu, a i moj pik profil samo sa pozitivnim dojmovima.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Posteno od nea
Ja vise od 5-10KM ne mogu dati da se zna,sto nas je vise to nam je bolje.
A ima nas ovdje na forumu sigurno koji bi rado igrali bez zajebavanja sa crackovima i crashovima
A ima nas ovdje na forumu sigurno koji bi rado igrali bez zajebavanja sa crackovima i crashovima
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Imam i ja želju za ovo... 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
eto recite gdje da se nadzemo da pijemo kafu talnemo se ja i ti po 30 KM ti prvi instaliraj ja cu poslje tebe i mirna bosna ostavi broj u pp da se dogovorimo nemam FBSenaid L.F.C je napisao/la:Skupi nas se 6 il 12 po 5 KM nekako skontamo sta za pare,gdje,kome,kad i rahat godinu dana a ne ovako ha yaxType je napisao/la:eto mi neznamo instalirat igricu preko stima samo ti znas niti znamo narucit igricu preko interneta ti sad izmislio citav svjet....MRŠ !!!!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja sam ti u Cazinu,imam mali broj godina(srednja skola) i nemam 30KM.Drazi mi je ovaj nacin sto nas je vise,bolje svi prodjemo u ovim vremenima.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ej, i ja se javljam za ovo... ja mogu dati nekih-15-ak KM...Senaid L.F.C je napisao/la:Posteno od nea
Eto ukljucit cu se i ja s vama
Znaci jos petorica po 10KM.

Boga mi dragog hajmo sutra ko se tali za menazder dati po 10 KM ja cu dodat 10 km ko nebude imo hocu svega mi hajmo se nacu na kafi u utalit se narucecemo igricu i bog te veselio Boga mi eto ima nas evo 3-4ipetm je napisao/la:Imam i ja želju za ovo...
Evo ja bih, ali jbg nemam 30 KMxType je napisao/la:eto recite gdje da se nadzemo da pijemo kafu talnemo se ja i ti po 30 KM ti prvi instaliraj ja cu poslje tebe i mirna bosna ostavi broj u pp da se dogovorimo nemam FBSenaid L.F.C je napisao/la:Skupi nas se 6 il 12 po 5 KM nekako skontamo sta za pare,gdje,kome,kad i rahat godinu dana a ne ovako ha yaxType je napisao/la:eto mi neznamo instalirat igricu preko stima samo ti znas niti znamo narucit igricu preko interneta ti sad izmislio citav svjet....MRŠ !!!!!

evo ima nas 4-5 po 15 km imam j adruga koji isto hoce nije na forumu znaci nas 6 ako ima ovdje neko iz sarajeva stari grad nije bitno da se nazemo veceras na kafi da ponesemo pare i nek il neo il na narucimo game odma ...iskreno ja imam 60 KM radim Fala Bogu al mi je zao dati 60 + postarina za igricu
- pintol_TM87
- Kontakt:
haha nafura ih bgm neo
bravo neo macka si.. 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.