Normalno. Ti?Narin je napisao/la: Dingospo.
Necu. Zelio sam prvo, ali kad sam vidio da je nekima jako stalo da dobijem...Kawhi je napisao/la: Hićeš zlatnu kantu za to?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Normalno. Ti?Narin je napisao/la: Dingospo.
Necu. Zelio sam prvo, ali kad sam vidio da je nekima jako stalo da dobijem...Kawhi je napisao/la: Hićeš zlatnu kantu za to?
Ne znam još,al nemam dobar osjećaj nešto..Greivis je napisao/la:Pa u cemu je sada problem?
Momcino svaka cast ! Pa ne dobija se zlatna kanta svaki dan.Cautinho je napisao/la:Dobro,ajde nova godina extra i sve to,prvi put da sam je sa rajom proveo i taman fino bude kad izadjes 'vako vani,zabaviš se i sve.
Ali najviše me handri to što ne mogu da shvatim,da ujutro nisam mogao ustati,jer me boli cijela kost ispod desnog koljena,nekako sam syebao i tetivu,imam modrice po cijelom tijelu,i jos sam uspio puknuti zub i rasjeći usnu.
Tko zna u kakvom sam položaju zaspao.
A i kući sam se vratio izderane i prljave odjeće,a nisam našao drugu tenu.
Mortus.
Ako mogu kako pomoci...Narin je napisao/la:Ne znam još,al nemam dobar osjećaj nešto..Greivis je napisao/la:Pa u cemu je sada problem?![]()
Nisam 3 dana spavao..
Jesil to bio brzi?Narin je napisao/la:Ne znam još,al nemam dobar osjećaj nešto..Greivis je napisao/la:Pa u cemu je sada problem?![]()
Nisam 3 dana spavao..
Zašto bolan?Narin je napisao/la:sjetio sam se jučer zašto ne kontam ljude koji puše cigare..
Ma meni je fuj ono,kako smrdi,ne znam jel svaka takva,al ono mene ubija,muka mi dođe od njih,al neka je tako,bolje neg da mi se sviđa..Kawhi je napisao/la:Zašto bolan?Narin je napisao/la:sjetio sam se jučer zašto ne kontam ljude koji puše cigare..
Meni se pričinjavaju dim i miris cigare.
Mene su učili da je lijepo imati bujnu maštu.tyler durden je napisao/la:Svaka cast. Jos samo kad bi prestao lagat.Cautinho je napisao/la:
+1Believe je napisao/la: Ne mogu da vjerujem koliko sam gluposti pročitao u ovih zadnjih desetak stranica,al' hajde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.