Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
U 18h ja mislim, ako je drugačije, nek' me neko ispravi
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jel mi neko moze reci kako da gledam utakmicu u Americi ?
Ne placa mi se onaj nettv $ 32 samo da bih gledao jednu utakmicu, kod njih ima BHT, to sam kontao uzeti kad bude utakmica s Grckom..
Hvala
Ne placa mi se onaj nettv $ 32 samo da bih gledao jednu utakmicu, kod njih ima BHT, to sam kontao uzeti kad bude utakmica s Grckom..
Hvala
- storm_raider
- Kontakt:
Bice stream neki preko neta 100% prijatelju.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- brzitesanj
- Kontakt:
Facetv prenosi Slovenija vs BiH ?
Niceeee
Niceeee

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
SUPER!brzitesanj je napisao/la:FACE je otkupila prava za tekmu![]()
Marjan
Hvala Bogu da je utakmica na Face Tv i na normalnoj slici koja priliči 2013 godini a ne na onom BHT-u koji još radi u modu 80ih

Za $6.99 gledaj na http://www.balkaniyum.tv/bih/tvuzivo.shtml" onclick="window.open(this.href);return false; , imas i BHT i FACE TVMrShadow je napisao/la:Jel mi neko moze reci kako da gledam utakmicu u Americi ?
Hvala
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
- Kontakt:
Ljudi je li istina da se onaj neki " družinski sektor " neće moći unositi navijačka obilježja i rekviziti ? 

nije istini, na c tribini ce biti par hiljada bosanaca tako da je to samo dezinformacija.bavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li istina da se onaj neki " družinski sektor " neće moći unositi navijačka obilježja i rekviziti ?
joj što onome dadoše da prenosi pa toliko se čeka utakmica bosne i ondak mijajilović pokvari drečanjem i uvlaćenjem u onu stvar,sramota.
Slazem se sa tobom u potpunosti, ali to je sramota za drzavnu televiziju BHT koja ne prenosi reprezentaciju BiH, nego "face tv". Jos kada se Marjan navije pa ne prenosi utakmicu nego prica o roditeljima igraca, o statistikama, glupostima totalno nevezano. Kad se samo sjetim Grcka-BiH sekunde nije prenosti utakmicu samo prica, prica, prica ... ubi u pojam.Evetrone je napisao/la:joj što onome dadoše da prenosi pa toliko se čeka utakmica bosne i ondak mijajilović pokvari drečanjem i uvlaćenjem u onu stvar,sramota.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa normalno da ce face tv ,da prenosi u hd-u a ne bht slika ko,da je snimano u Titino doba...a sto se tice Marjana Mijajlovica lik je kralj,odlicno obavlja svoj posao mene licno zanima sve sto kaze inteligentan je i pravi patriota...
alenko333 je napisao/la:Pa normalno da ce face tv ,da prenosi u hd-u a ne bht slika ko,da je snimano u Titino doba...a sto se tice Marjana Mijajlovica lik je kralj,odlicno obavlja svoj posao mene licno zanima sve sto kaze inteligentan je i pravi patriota...
patriota

Pogledajte opet utakmicu Grčka - BiH , imate na youtubeu cijelu tekmu , pa poslušajte šta je pričao ... Barem čovjek zna gdje igra / je igrao koji igrač iz ekipe i može nešto reći o njemu , pa neće valjda pričati šta se dešava na terenu u trenutku kada se zadnja linija dodaje ? On je komentarisao igru kada su se gradili napadi , kontre , itd... Mora čovjek nešto malo reći o igračima , a jedna veoma draga stvar kod Marjana mi je to što jednostavno lik govori igračima "upute" često , odnosno , nije tu samo kao komentator koji prati dešavanja na terenu , već je tu i kao navijač , analizira igru i ima dobar pregled šta se može uraditi iz određene situacije , odnosno šta se moglo .. Koliko puta je vidio šta se moglo uraditi u nekoj situaciji ali to se nije desilo
poštivam neko voli marijana samo ja ne pa radije bi volijo da duška jurišić prenosi utakmicu.
Jaro, ja bi se malo zapito o sebi da sam na tvom mjestu, jer takvih kao ti ne vjerujem da je vise od 1%.. bogme bi se zapitoEvetrone je napisao/la:joj što onome dadoše da prenosi pa toliko se čeka utakmica bosne i ondak mijajilović pokvari drečanjem i uvlaćenjem u onu stvar,sramota.

Ondak mijajlovic nece bit

@Nedime pa ti ni poslije 695 nicka da dodjes pameti.Probaj u Popovaci,blizu je tebe.Evetrone je napisao/la:alenko333 je napisao/la:Pa normalno da ce face tv ,da prenosi u hd-u a ne bht slika ko,da je snimano u Titino doba...a sto se tice Marjana Mijajlovica lik je kralj,odlicno obavlja svoj posao mene licno zanima sve sto kaze inteligentan je i pravi patriota...
patriota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plaćenik bolje rečeno
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je hare, baš je Nedo jedno osvježenje koje je trebalo forumu 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.