Bosanskom vremenuFliX je napisao/la:U kolko sati se igra utakmica Latvija - Bosna i Hercegovina po nasem vremenuTreba mi informacija radi regulisanja radnog vremena
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
FliX je napisao/la:U kolko sati se igra utakmica Latvija - Bosna i Hercegovina po nasem vremenuTreba mi informacija radi regulisanja radnog vremena
Po njihovom u 19:00 po nasem u 18:00
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 09 maj 2013, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma zbunilo me sto pise na FIFA stranici da je tekma u 18:30 odnosno 19:30.. pa ne kontam sta je njihovo vrijeme sta nase po cemu mjereYucca je napisao/la:FliX je napisao/la:U kolko sati se igra utakmica Latvija - Bosna i Hercegovina po nasem vremenuTreba mi informacija radi regulisanja radnog vremena
Po njihovom u 18:00 po nasem u 18:00
Pisalo je da se igra u 18:00 sad jesu sta pomjerili pojma neman
Po nasem bi onda trebalo biti ako stoji na stranici Fife u 18:30 a po njihovom u 19:30
Po nasem bi onda trebalo biti ako stoji na stranici Fife u 18:30 a po njihovom u 19:30
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Stvarno mi je zao Ognjena zbog ove teske povrede, ali opet me ne hvata panika "kao cemo i sta cemo sad". Hvala Bogu pa je doslo vrijeme da imamo odgovarajuce zamjene u zadnjoj liniji (na stranu Spahic). Da se razumijemo, Ognjen je odlicno odigr'o u ovom ciklusu (izuzev prvog poluvremena u Atini), ali Zukanovic i Pandza ga mogu vise nego dobro zamijeniti.
Moja zelja za zadnju liniju izgleda ovako:
ÎÎÎ Zukanovic - Spahic - Pandza - Mujdza ÎÎÎ
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iskoristiti svaku mogucu vezu i kaparisati Kolasinca, sada vec standardnog clana udarne postave Schalkea.
-Mundza-------Spaha--------Zukan-------Kolasinac
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mujdza - standardni igrac u timu koji se bori za igranje u EL, jedan od najbolji desni bekova u ligi
Spahic - bio je medju najboljima u Primeri, najbolji stoper historije nase repke
Bicakcic - najbolji stoper cvajte, novi igrac bundeslige
Kolasinac - najbolji mladi lijevi bek lige sa alabom, standardan u velikom timu, inace legenda neka i rusilac
odbrana za deset
Spahic - bio je medju najboljima u Primeri, najbolji stoper historije nase repke
Bicakcic - najbolji stoper cvajte, novi igrac bundeslige
Kolasinac - najbolji mladi lijevi bek lige sa alabom, standardan u velikom timu, inace legenda neka i rusilac
odbrana za deset
...............Asmira...............
Mensura..Borisa..Emira..Ermina
.................Harisa..............
.....Zvijezdana..Miralema........
........Vedada..............Senada
...................Edina.............
Mensura..Borisa..Emira..Ermina
.................Harisa..............
.....Zvijezdana..Miralema........
........Vedada..............Senada
...................Edina.............
inače RUŠILACOmerbavarac je napisao/la:Iskoristiti svaku mogucu vezu i kaparisati Kolasinca, sada vec standardnog clana udarne postave Schalkea.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Tako će i biti.maxuz baxuz je napisao/la:
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pape moras Saida zvati!

Saju tamo zavolili pravo.Husejinoviceve izvedbe nikoga ne mogu ostaviti ravnodusnim pa tako niti izbornika BiH gospodina Susica.Zavidne nogometne vjestine popracene surovom fizickom snagom i rijetko videnom brzinom u ovom trenutku cine Saida jednim od najintrigantnijih europskih igraca.Sto se mene tice za njega nedvojbeno ima mjesta u najjacem Dinamu ikad,pa mozda cak i u udarnoj postavi istog.Ali nemojmo nista prejudicirati nego sacekajmo Jurcicevu ljetnu kadrovsku krizaljku koja ce uvjeren sam garantirati osjetno vise osvojenih europskih bodova od ovosezonskih 17.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
koliki je nas niz bez poraza.ko nas je zadnji put pobijedio
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Fuj...cuj Huseinovic...ne mogu da vjerujem

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Irska il Meksiko, tad smo zadnji put izgubili, ne znam tačno koja je bila poslije od te dvije.astra1922 je napisao/la:koliki je nas niz bez poraza.ko nas je zadnji put pobijedio
7 pobjeda i remi, od Meksika zadnji poraz, makazice Stojana Vranješa.DukeOfWellington je napisao/la:Irska il Meksiko, tad smo zadnji put izgubili, ne znam tačno koja je bila poslije od te dvije.astra1922 je napisao/la:koliki je nas niz bez poraza.ko nas je zadnji put pobijedio
Naši će ovo pokupovat' k'o halvu. Još jedna utakmica na domaćem terenu.Latvijci pustili karte u prodaju za meč protiv Zmajeva
Fudbalski savez Latvije pustio je u prodaju ulaznice za meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv naše selekcije koji se igra u Rigi 7. juna.
Ono što je jako bitno za naše navijače je činjenica da su karte veoma povoljne. Na stadion će se moći ući već za cijenu od dva eura, a najskuplja ulaznica za ovaj meč iznosi 10 eura.
Interesantno je također da jedna osoba može kupiti maksimalno osam ulaznica za ovu utakmicu, te da osobe sa posebnim potrebama, studenti i stariji ljubitelji fudbala imaju popuste na ulaznice od 20%.
Ulaznice se mogu kupiti na web stranici http://www.bilesuserviss.lv" onclick="window.open(this.href);return false;, a ukoliko se karte za ovu utakmicu ne rasprodaju, moći će se nabaviti i na dan utakmice na stadionu u Rigi.
Odoh kupiti par da podjelim raji po forumu. 
Scorpion,
Mozes volit ili ne Husejnovica,no ipak moras priznat njegov kvalitet...
Ja takodje mislim da ga treba zvati,ako ne odmah onda u nekim narednim okupljanjima..
Ja takodje mislim da ga treba zvati,ako ne odmah onda u nekim narednim okupljanjima..
neka nama saida mlad je on .nasoj reprezentaciji trebaju igraci njegovog kalibra.imamo dobru ekupu fali malo sirine na klupi tako da on ima mjesta medu 20 igracaahmic je napisao/la:Scorpion,
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- hariconius
- Kontakt:
- 790 ulaznica osigurane su u Bosni i Hercegovini nogometnog saveza za raspodjelu navijača koji putuju iz Bosne i Hercegovine. Više informacija: http://www.nfsbih.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
- S obzirom na broj zahtjeva iz Bosne i Hercegovine Reprezentacija navijača iz Švedske, 800 ulaznica se prodaju putem Latvijskog nogometnog saveza - partneri "Tallink Silja Line".
Tallink Silja Line tvrtka ima izravnu trajektnu liniju iz Stockholma u Rigi, koji je jedan od najviše odgovara načinu putovanja od Švedske do Latvije.
- 318 ulaznica prodano online za Bosnu i Hercegovinu nacionalnih fanovi koji putuju iz drugih zemalja.
* puni kapacitet od "Skonto stadionu" na raspolaganju za reprezentativnoj službena: 8087 sjedećih mjesta
UKUPNO 2000 karata vec pokupovali nasi navijaci ili 25%
- S obzirom na broj zahtjeva iz Bosne i Hercegovine Reprezentacija navijača iz Švedske, 800 ulaznica se prodaju putem Latvijskog nogometnog saveza - partneri "Tallink Silja Line".
Tallink Silja Line tvrtka ima izravnu trajektnu liniju iz Stockholma u Rigi, koji je jedan od najviše odgovara načinu putovanja od Švedske do Latvije.
- 318 ulaznica prodano online za Bosnu i Hercegovinu nacionalnih fanovi koji putuju iz drugih zemalja.
* puni kapacitet od "Skonto stadionu" na raspolaganju za reprezentativnoj službena: 8087 sjedećih mjesta
UKUPNO 2000 karata vec pokupovali nasi navijaci ili 25%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.