Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
Heller
-
Kontakt:
bhsport je napisao/la:Heller je napisao/la:Nakamura je napisao/la:sta se ba raspravljate liga prvaka i europa liga se ne mogu porediti i po novcu i po kvaliteti zato nema te sta da pricate ni da usporedjujete klubove sa kim igra ŽELJEZNIČAR I anamo oni znaci dva su svijeta razlicita tako da sam pitar mene bi bilo stid ove utakmice vcrs eto toliko...

Samo što vi ne igrate u LP nit oni u EL, nego u kvalifikacijama za istu, sto vam dodje isti ****, protekcije u evropi nemate, ne gube se kljucevi, ima tople vode i korner zastavica pa ga pusite.
Doduse u pravu si, u drugoj ligi nema ni tople vode ni zastavica, a ni bodova kao ni u premijerci, sta vam je sada cilj jer je onaj proslogodisnji ''expresni povratak u premier ligu'' propao ko kauc?
Jel to opstanak, borba za sredinu ili iskazivanje ljubomore na forumu jer tvoj klub tone ka dnu dna.
Dobro je sto nema protekcije pa nam jedan Serif leze ko bekan, jer opet neko dobaci do Tiraspola a za nekoga je Velika Obarska trenutno nedosanjani san.

Za jucerasnje tekme svaka cast i Zrinjevcima i pitarima, i jedni i drugi ostvarili vazne pobjede koje nam svima donose dobro.
Sto se mog Zelje tice, ako bi uspjeli izvuci remi kuci smatrao bih uspjesnim nas nastup sa obzirom da je Plzen prosle godine dao 5 komada Napoliju u dvije tekme. Doduse Napoli je u malo ispod Viteza, Radnickog i Branitelja pa se to ne racuna jel de Felleru?
Jesi li ti toliko glup da mi ne možeš replicirati na temu nego se hvataš Slobode koja igra u drugoj ligi i nema veze s Evropom

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
krmak
-
Kontakt:
Heller je napisao/la:
Jesi li ti toliko glup da mi ne možeš replicirati na temu nego se hvataš Slobode koja igra u drugoj ligi i nema veze s Evropom

Mozda mu smeta evropska Sloboda?
-
Heller
-
Kontakt:
krmak je napisao/la:Heller je napisao/la:

Mozda mu smeta evropska Sloboda?
Vjerovatno

Nullius in verba
-
master44
-
Kontakt:
Pa je li moguce da su pojedini forumasi ovako zatucani, ne mogu da vjerujem da jedni drugima zelite neuspjeh, debakl i slicno. Pa jucerasnje pobjede Sarajeva i Zrinjskog su nam donijele povecanje drzavnog koeficijenta za 0,10, tako da bih zelio da i jedni i drugi doguraju do grupne faze i jos nas bolje predstave. Navijaci Celika, Slobode pa i ostalih klubova ako i vasi klubovi jedan dan dodju u ovu situaciju sigurno ce vam taj drzavni koeficijent biti sve. Nevjerovatna ogranicenost ...
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
master44 je napisao/la:Pa je li moguce da su pojedini forumasi ovako zatucani, ne mogu da vjerujem da jedni drugima zelite neuspjeh, debakl i slicno. Pa jucerasnje pobjede Sarajeva i Zrinjskog su nam donijele povecanje drzavnog koeficijenta za 0,10, tako da bih zelio da i jedni i drugi doguraju do grupne faze i jos nas bolje predstave. Navijaci Celika, Slobode pa i ostalih klubova ako i vasi klubovi jedan dan dodju u ovu situaciju sigurno ce vam taj drzavni koeficijent biti sve. Nevjerovatna ogranicenost ...
Ma nek komsiji crkne krava...

-
AnelZ
-
Kontakt:
0,100 je udio drzavnog koeficijenta u koeficijentu klubova nakon ove dvije pobjede. Sto se tice stvarnog drzavnog koeficijenta te dvije pobjede su donijele 0,500 bodova za njega.
-
Signore
-
Kontakt:
Samo oni koji su neuspjesni zele i drugima neuspjeh, jer na taj nacin oni pokrivaju svoj neuspjeh. Kad im netko kaze da su losi oni mogu odgovoriti da su drugi i gori. Tuzno je da se tu raspravljate tko je losiji, dok ne bude rasprave tko je bolji svi mogu kolektivno da sute i zajedno da se nadaju nekim boljim rezultatima.
-
Edol
-
Kontakt:
master44 je napisao/la:Pa je li moguce da su pojedini forumasi ovako zatucani, ne mogu da vjerujem da jedni drugima zelite neuspjeh, debakl i slicno. Pa jucerasnje pobjede Sarajeva i Zrinjskog su nam donijele povecanje drzavnog koeficijenta za 0,10, tako da bih zelio da i jedni i drugi doguraju do grupne faze i jos nas bolje predstave. Navijaci Celika, Slobode pa i ostalih klubova ako i vasi klubovi jedan dan dodju u ovu situaciju sigurno ce vam taj drzavni koeficijent biti sve. Nevjerovatna ogranicenost ...
Svakako da je glupo priželjkivati tuđi neuspjeh i ja prvi navijam za svaki bh. klub u Evropi maltene kao da je moj, ali ruku na srce državni koeficijent igra poprilično mizernu ulogu kada su u pitanju slabo plasirane lige (20. i niže).
-
mujoisuljo
-
Kontakt:
Postao/la mujoisuljo » 05 jul 2013, 20:04
Tek ove godine se očekuje debakl naših klubova u Europi.Patimo se sa prvoligašem San Marina.Sreća pa moj Velež nije u Europi, liga nam je blago rečeno u kurcu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 20:10
mujoisuljo je napisao/la:Tek ove godine se očekuje debakl naših klubova u Europi.Patimo se sa prvoligašem San Marina.Sreća pa moj Velež nije u Europi, liga nam je blago rečeno u kurcu.
Cuj patimo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 05 jul 2013, 21:13
za tu politiku tuđeg neuspjeha prvenstveno su krivi navijaci sarajeva znaci vama neko da ponudi u narednih 10 godina da vi budete 13 al da zeljo bude 14 hladno bi prihvatili,uostalom pjevac jedne vase pjesmice je fino rekao NAJVECA UTAKMICA ZA PROSJCENOG NAVIJACA SARAJEVA JE ZELJO-VIDEOTON.Sto se tice ovih iz tuzle,da kazem rijecnikom onog vaseg kosatog doce TAJ NEKI ZELJO na tusanj i poigrat se sa vama al prvo morate uc u prvu ligu u kojoj zeljo dominira godinama

do tada pazite da vam bus ne izgori,ili da vas ultrasi gdje ne sacekaju,ili mozda kakv trans da vam ne padne na vasem stadionu

=\_1921_/=
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 05 jul 2013, 21:19
Smijesno je zeljeti da klubovi iz BiH budu osramoceni u Evropi. Meni licno je veoma drago kada bilo koji bh. klub pobijedi i prodje dalje u evropskim utakmicama. Korist je visestruka i pored finansijskog dijela, tu je i ovaj koeficijent koji ce sljedece godine mozda biti presudan upravo vasem klubu da dobije slabijeg protivnika.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
FliX
-
Kontakt:
Nemoj se hvatat Celika, ja ovdje jos nisam procito neku provokaciju od nekog navijaca/simpatizera Celika. Ja sam prvi korektno cestito i to je to.
-
Neutral
-
Kontakt:
Jedini ograničeni je taj momak što je pisao taj post. Proziva bez razloga, a to se da veoma lahko provjeriti.
-
Signore
-
Kontakt:
Zeljo izgubio od Slaven Belupa 4-1

. Bojim se da bi mogli da dozive debakl od Plzena, napunio ih Belupo koji je u posljednjih 15 utakmica HNL-a upisao tek jednu pobjedu, a ovdje se prizeljkivao Dinamo i Partizan, doduse, prosli su i gore od prizeljkivanog zdrijeba. Nadam se da je ovo bio samo los dan.
-
Heller
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:za tu politiku tuđeg neuspjeha prvenstveno su krivi navijaci sarajeva znaci vama neko da ponudi u narednih 10 godina da vi budete 13 al da zeljo bude 14 hladno bi prihvatili,uostalom pjevac jedne vase pjesmice je fino rekao NAJVECA UTAKMICA ZA PROSJCENOG NAVIJACA SARAJEVA JE ZELJO-VIDEOTON.Sto se tice ovih iz tuzle,da kazem rijecnikom onog vaseg kosatog doce TAJ NEKI ZELJO na tusanj i poigrat se sa vama al prvo morate uc u prvu ligu u kojoj zeljo dominira godinama

do tada pazite da vam bus ne izgori,ili da vas ultrasi gdje ne sacekaju,ili mozda kakv trans da vam ne padne na vasem stadionu

Idite od narkomana kupite trans neke navijačke grupe.
Nullius in verba
-
Alipasino
-
Kontakt:
Nije los dan nego losi igraci.Sve ispod 7 komada je prihvatljivo.Jedno je volit Zelju a drugo ono teze je bit realan.Zamislite igra vam Jamak i Elvir Colic ligu samopiona.Smjesno.
-
Buu
-
Kontakt:
Ma kome vise smeta evropska sloboda ?

NO PYRO NO PARTY
-
stadion
-
Kontakt:
mujoisuljo je napisao/la:Tek ove godine se očekuje debakl naših klubova u Europi.Patimo se sa prvoligašem San Marina.Sreća pa moj Velež nije u Europi, liga nam je blago rečeno u kurcu.
Pasha moj solidni..lazes ako tvrdis da je sreca sto ne igra tvoj Velez u evropi. Volio bi ti isto ko i mi da ti klub igra , pa malo promocije palo love pa malo ovo-ono. Naravno na izvlacenju molis Boga (ko i ja za svoje fcs) da bude sto laksi protivnik....
-
Neutral
-
Kontakt:
Šta bi tek bilo da je naš predstavnik izgubio a ne dobio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.